07-10-2013, 08:20 PM
Alice نوشته: دوستان چه خبرها؟ :)درود،
خبر ویژهای نیست جز گرمای تابستانی و قطعی پیدرپی برق و مهمانهای تابستانی و...
خودت چطوری و چه خبرها؟
کسشر هم تعاونی؟!
Alice نوشته: دوستان چه خبرها؟ :)درود،
Anarchy نوشته: مدام سردرد میگیرم...آری، این سردردهای لعنتی را یادم نبود. یک چیز دیگر هم، اصلا میل به غذا خوردن پیدا نمیکنم. فکر میکنم از معجزاتِ ماه رمضان است که گاه یک روز تمام چیزی نمیخورم.
نقل قول:بدبختی ، قسط ، بدهی ، سرما پشت گرما گرما پشت سرما توی این اروپای کوفتی ، سر و صدای ساز اهل خانه توی مُخ ، نبود بازی کامپیوتری جالب انگیز ، کف کردن ، بیدار بودن تا 9 صبح از اون طرف کپیدن تا 2 بعد از ظهر .آخ گفتی میلاد جان.:e108:
همه چی حرف نداره جون خودم
sonixax نوشته: بدبختی ، قسط ، بدهی ، سرما پشت گرما گرما پشت سرما توی این اروپای کوفتی ، سر و صدای ساز اهل خانه توی مُخ ، نبود بازی کامپیوتری جالب انگیز ، کف کردن ، بیدار بودن تا 9 صبح از اون طرف کپیدن تا 2 بعد از ظهر .
Dariush نوشته: درود،
خبر ویژهای نیست جز گرمای تابستانی و قطعی پیدرپی برق و مهمانهای تابستانی و...
خودت چطوری و چه خبرها؟
Alice نوشته: من هم هیچ خبری نیست؛ تنباکو و روزهخواری و غیره. + روزمرگی و کار و بارهای روزانه ... :)کتاب که زیاد است آلیس جان، در چه زمینهای میخواهی. این روزها خودم واقعا حوصله کتاب خواندن ندارم و هرچه Audio Book در سیستمام داشتم گوش دادهام. اگر برای تحولی شبیه به تحولِ مهربد اگر بخواهی که هرگز به تو معرفی نخواهم کرد.
یکی دوتا کتاب پیشنهاد بکنید متحول بشویم مثل این مهربد تا از این شرایط خلاص شویم.
نقل قول:دوستان چه خبرها؟ :)من که توی خونه خوردم و خوابیدم و البته یاد دوستان روزه دار رو هم زنده نگه داشتم:)))
nevermore نوشته: dishonored
Alice نوشته: اسپاگتی را شکر؛ هرچه هم بدبختی داشته باشید، در گرمای سوزناک تابستان وقتی آب بخورید «مجرم» شناخته نمیشوید. :)