kourosh_bikhoda نوشته: منم زیاد با نظرات و ایده های شما موافق نبودم ولی آدم مفید و به درد بخوری برای انجمن هستید.
امیدوارم موفق باشید.
سپاس برای نگرش سودگرایانه, یک آدم "مفید" و "به درد بخور" اینجا بودن بهمینسان نیز برای من (اینور داستان) سودی ندارد.
undead_knight نوشته: ای بابا مهربد تو دیگه چرا :|
البته من خودم بزودی وارد غیبت صغری میشم و چند ماهی نمیتونم نت بیام ولی وجود جایی مثل اینجا و مهمترین ویژگیش یعنی عدم سانسور چیزی هست که امیدوارم همیشه به همین صورت باقی بمونه.
دوستان پرچم رو بالا نگه دارید;)
زیرا همهیِ کنشهایم را از بیخ
بیهوده[sup][1][/sup] و کژرفته یافتم.
Ouroboros نوشته: مایهی اندوه و شگفتیست که میبینیم مهربد گرامی دیگر در جمع ما نخواهند بود.
من همواره از همکلامی با ایشان لذت میبردم و نقاط اتفاقنظر میان ما چنان پرشمار بود که با ایشان احساس صمیمیت و رفاقتی برجسته میکردم.
برای او آرزوی موفقیت و شادکامی در زندگی را دارم، به همراه این درخواست که هرگز از گستراندن خردگرایی دست برندارند، چه آنلاین، و چه آفلاین.
The feeling's mutual.
گسترش خردگرایی را من دیگر کاری بیهوده میدانم (بی اولویت); این
مهندترین[sup][2][/sup] پیکی است که من در این انجمن زدهام و میتواند روشنگر نگرش ام باشد:
پیشرفت روزافزون فندآوری: به کجا میرویم؟ - برگ 2
با سپاس و به امید بازدیدار امیر جان!
viviyan نوشته: مهربد نرو
سپاس viviyan جان.
Theoder نوشته: مهربد گرامی با اینکه من با ۹۰% نظرات شما کاملا مخالف هستم ، ولی دوست دارم که اینجا بمانید ، مخالفت بحث جدید ایجاد میکند.
iranbanoo نوشته: ای بابا چرا می روید؟کجا میروید؟نروید....
وید.....:)))
این داستان خدا حافظی چیه؟
از این کارا نکنید ناراحت میشیم.....
از آنارشی و داریوش و مهتاب یاد بگیرید که بدون خداحافظی پیداشون نیست.حداقل امیدی به برگشتشون هست
از یک نگاه خوب, همه ما رفتنی هستیم, جای اندوهِ چندانی ندارد ایرانبانو.
Bibak نوشته: باورم نمیشه مهربد جان. واقعا بعید بود ولی به تصمیمت احترام میذارم.
تازه میخواستم گلابه بکنم که این چند روز بخاطر نبود تو فروم اینطوری شده بود، بعد دیدم نوشتی داری میری...
خودت میدونی که خیلی چیزها ازت یاد گرفتم. دوست دارم زودتر برگردی و بهت بدرود نمیگم.
....
به هر حال برات آرزوی موفقیت میکنم...
سپاسگزار ام بیباک جان.
mosafer نوشته: واقعا متاسف شدم
درست است اکثرا نظراتمان مخالف هم بود ولی...
بهتر هست کاغذ بازی نکنیم
بدرود
سپاس و بدرود.
soniax نوشته: ای بابا ! مهربد کجا بعد از این همه سال ؟
از طریق همان آدرسهای پیشین که در دسترس هستی انشاالاسپاگتی ؟
آری, گهگاهی
میبررسم[sup][3][/sup] میلاد جان.
----
1. Bihudan || بیهودن: باطل گفتن; یاوه خواندن Ϣiki-En, Dehxodâ to refute
2. meh+and::Mehand || مهند: مهم important; significant
3. bar+res+idan::Barresidan || None: بررسی کردن; تفحص و تجسس کردن Dehxodâ, Ϣiki-En to check