نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

وقایع، اخبار و اطلاعات انتخابات ریاست‌جمهوری 92

من در طول شمار ش آرا(!!) تنها دوست داشتم بدانم غرضی چند رای می آورد:))
مانده ام این 400 هزار نفر با خودشان چه فکری کرده بودند:)))

**با فرض شمارش آرا

شراب اولی تر ...
پاسخ

Ouroboros نوشته: E40c
مسئله توانایی برسی «علت» پدیده‌های گوناگون است، تمام رفتار ج.ا طی سه دهه‌ی اخیر از طریق اشتیاق آن به بقا قابل توضیح است، یک روز ادامه‌ی روند قبلی به سود نظام مستقر است و یک روز تغییر آن. امروز تمام شواهد گواهی می‌دهند که تداوم روال پیشین از سوی ج.ا بیش از تغییر آن به زیانش خواهد بود، و رخ دادن این تغییر پیرو همان محرک سابق و قدیمی در این دستگاه(=بقا)قابل انتظار و توضیح است. پس شما «هوشمندی» را با «ساده‌لوحی» اشتباه گرفته‌اید.

خب در هر صورت دست بالا با حکومت هست و زمین بازی رو تدارک میبینه برای بقای خودش !! بقای خودش مساوی با چی هست ؟ با سیاست های هویج و چماق متناوب... با فشار اقتصادی که جناب مموتی عمدا این چند ماه آخر به طور کل همه چیز رو رها کرده بود ، بعد هم بیم و امیدی که ناشی از اومدن خاتمی و هاشمی و در نهایت ثبت نام هاشمی و بعد رد صلاحیت تراژیک و بعد هم یاس وارده و بعد هم تمرکز بر اجماع بر روی یک نفر که حالا معلوم هم نیست چرا عارف نشد ، همه و همه بازی کردن با ذهن مردم بود برای اینکه بهشون ثابت کنن بیش از هر زمان دیگه ای نیاز به رای دادن هست و گزینه دیگه ای نداریم و این دوره خیلی هست نسبت به گذشته و خزعبلات تکراری این چنینی... علم کردن لولویی به نام جلیلی ، اعلام اینکه نظر عاغا روی جلیلی هست و عاغا مخالف روحانی هست هم بسیار تاثیر داشت !!

حرف من این هست که فضای سالمی وجود نداره برای انتخابات و این مردم اون قدر ها توان تجزیه و تحلیل ندارن و نمونه های تاریخی در همین 3-4 دوره اخیر انتخابات نشون داده این رو ... پس کردیت بیخودی به مردم و نظرشون ندیم و براشون نوشابه باز نکنیم !! از فردا مردم بعد از فارغ شدن از این تب چند روزه، به لونه هاشون میخزن و همه چیز به روال سابق برمیگرده و دوباره زمانی که لازم شد یه تب دیگه ایجاد میشه و باز از لونه ها میارنشون بیرون...

مردمی که روزانه 5 دقیقه هم وقت برای امور جدی که نیاز به سوزوندن فسفر داشته باشه صرف نمیکنن و تا ماه پیش نمیدونستن اصلا شخصیتی داریم به نام روحانی حالا اسمشون شده فهمیده ، اونهایی که تحریم کردن اسمشون شده منفعلین و متوهمین !!
پاسخ

البته من فکر میکنم با احتساب آرا باطله ، با توجه به این حجم انبوه جوگیر سازی هایی که بر سر ملت بینوا آوار شد باز هم شرکت نکردن 30% مردم در انتخابات، رقم قابل توجهی هست...
پاسخ

یکی بمن توضیح بده اینها یعنی چی،من از لحاظ منطقی متوجه نمیشم چطور این عبارات معنی دارند.
اول که خامنه‌ای گفت از مخالفان ج.ا و ولایت فقیه میخواهم در انتخابات ج.ا شرکت کنند (و به حرف رهبر گوش بدند).

حالا هم این:

دولت آمریکا خطاب به ایرانیان آورده: "ما به رای مردم ایران احترام می گذاریم و به آنها برای حضور در این فرآیند سیاسی تبریک می گوییم، شجاعت آنها باعث شد تا صدایشان شنیده شود."

‮ایران‬ - ‭BBC ‮فارسی‬ - ‮کاخ سفید به 'مردم ایران' تبریک گفت‬

"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" Ezra Pound

پاسخ

ببینید برای اینکه ایران بشه سوریه نیازمند مردمی هستیم که مبارزه کنند و کوتاه نیاند . مردم ایران در جریان تقلب سال 88 با یک سرکوب خیلی خیلی خفیف رفتند توی خانه هایشان و جیکشون هم در نیومد .
شکل اعتراضشون شده بود الله و اکبر گفتن و شرت سبز پوشیدن و ... اسمش رو هم گذاشته بودند اعتراض مدنی !!!
یعنی سوریه شدن ایران افسانه است چون از دو عامل یعنی حکومت سرکوبگر و مردم شورشی و نترس فقط یک عامل وجود داره.

ولی به عکس ایران به شدت مستعد عراق و افغانستان شدنه!
مردمی که جرات رویارویی با حکومت رو ندارند و حتا باهاش همکاری میکنند + حکومتی سرکش که حتا رئیس جمهورش قدرتی روی ارگانها نداره + مشکل با جهان + قرار گرفتن در منطقه ای حساس + سرکشی های هسته ای
زمینه رو به خوبی برای یک اقدام نظامی مهیا کرده و مشارکت اینطوری در انتخابات تنها بازتابش در جوامع غربی اینه که مردم ایران در کنار حکومت ایران خطری برای امنیت جهانی هستند و سرنوشتشون گره میخوره به سرنوشت حکومت .

همه کسانی که شرکت در انتخابات رو درست میدونند به این نکته اصلن توجه نمیکنند. از اون طرف مسخره است که ما فکر کنیم کسی را انتخاب کرده ایم!!!
8 نامزد از طرف حاکمیت معرفی شد (اولین شرط انتخابات آزاد نقض شد) این 8 نفر همگی معتقد به ولایت مطلقه فقیه هستند و از طرف دیگر هم حکومت از قبل مشخص کرده چه کسی باید از صندوق بیرون بیاید. نهایتن حسن روحانی انتخاب میشود ! حالا این جناب روحانی کیست ؟

حسن روحانی - WiKi

فقط برید ببینید چه طوری دارند گذشته درخشانشو!!! ماست مالی میکنند امت همیشه در صحنه!

حالا این روحانی کجاها میتونه اعمال قدرت کنه ؟

توی مساله هسته ای که مطلقن نمیتونه .
توی مساله هسته ای نتونه پس اقتصاد هم رتته چون تحریمهای غرب به واسطه برنامه هسته ای هستش.
میمونه آزادی های فردی و گیر دادن به ملت و اینها .
ما در ایران یک بسیج داریم ، یک سپاه و یک نیروی انتظامی .
هر کدوم از اینها یک رئیس داره و یک سری سیاست رو دنبال میکنند و روساشون هم طبق اصل 110 قانون اساسی انتخاب میشند که پایین تر لینک میدم.

از بسیج شروع میکنم :
فرمانده فعلی بسیج محمد رضا نقدی هستش که به حکم مستقیم خامنه ای به این سمت منصوب شده. خبر

بعد از بسیج نوبت به سپاه پاسداران میرسه :
فرمانده کل سپاه محمدعلی جعفری هستش که باز این شخص مستقیم توسط خامنه ای انتخاب میشه. (طبق اصل 110 که لینکش پایین تر هست)

میمونه نیروی انتظامی :
فرمانده نیروی انتظامی اسماعیل احمدی مقدم هستش که باز هم مستقیمن توسط سید علی خامنه ای به این سمت منصوب میشه. (طبق اصل 110 که لینکش پایین تر هست)

یه دونه هم ستاد کل نیروهای مسلح داریم که وظیقه هماهنگی بین تمام نیروهای نظامی رو بر عهده داره که باز فرمانده اش جناب تانک رو مستقیم خامنه ای انتخاب کرده (منبع) ، فرمانده ارتش سید عطاءالله صالحی رو هم باز خامنه ای انتصاب کرده (منبع) .

پس با این حساب وعده وعید آی آزادی های فردی رو بیشتر میکنیم و گشت ارشاد رو جمع میکنیم و دیگه چوب توی کونتون نمیکنیم و نیروی لباس شخصی رو جمع میکنیم و اینها همگی از دم کرسی شعری بیش نیستند چون اصلن در حوزه اعمال قدرت رئیس جمهوری نیستند.

رئیس صدا و سیما رو هم که باز خامنه ای طبق اصل 110 قانون اساسی انتخاب میکنه (منبع) طبق همین اصل رئیس قوه قضاییه کشور رو هم خامنه ای انتخاب میکنه ، طبق همین اصل اعضای شورای نگهبانی که این 8 تا کاندید رو انتخاب کردند رو هم که باز خامنه ای انتخاب کرده .

سوای اینکه همین رئیس جمهور رو هم سر انجام خامنه ای هستش که روی صندلی میشونه و انتصاب میکنه طبق قانون اساسی ، همه اون چیزی که بالاتر نوشتم به این معناست که تمام ساختار قدرت در ایران دست خامنه ای هست و رئیس جمهور رسمن باید بره غاز بچرونه.

حالا چه طوری این مردک میخواد وعده هایی رو عملی کنه که از حیطه اختیاراتش طبق قوانین جمهوری اسلامی خارجه ؟ قراره کدوم شرایط رو بهتر کنه ؟! شرایطی که مردم فکر میکنند باعث و بانیش احمدی نژاد بوده در صورتی که احمدی نژاد اصلن از نظر قانونی و ساختار قدرت توانایی اعمال نفوذ در بخشهایی که عملکردشون مسبب شرایط فعلی هستند رو نداشته ؟!

حالا یک سری ریختند توی خیابون و دارند خوشحالی میکنند ! تمام اونهایی که ریختند توی خیابون و دارند خوشحالی میکنند اصلن قوانینی که تحتش رفتند رای دادند رو نمیشناسند .
من بعید میدونم که امیر گرامی قانون اساسی جمهوری اسلامی رو نشناسه و به همین جهت تعجب میکنم چه طور شده که رفته و رای داده .

من تا حالا حتا یک رای هم ندادم و به این موضوع افتخار میکنم . کوچیکتر که بودم یک کتاب قانون اساسی توی خونه داشتیم وقتی که مامانم به زور مجبورم میکرد بشینم درس بخونم در اتاق رو میبستم اون رو میخوندم :)))) مثلن داشتم لج میکردم :))) ولی به جاش تا حدودی با ساختار این سیستم آشنا شدم .

رای دادن یا رای ندادن در روند عملکرد این سیستم هیچ تغییری ایجاد نمیکنه . فقط ممکنه عواقب بین المللیش بدتر یا بهتر میشه . در شرایط فعلی شرکت اینطوری در انتخابات احتمالن فقط شرایط رو بدتر میکنه.

اصل 110 و تمام متن قانون اساسی ایران

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ

Russell نوشته: دولت آمریکا خطاب به ایرانیان آورده: "ما به رای مردم ایران احترام می گذاریم و به آنها برای حضور در این فرآیند سیاسی تبریک می گوییم، شجاعت آنها باعث شد تا صدایشان شنیده شود."

این یعنی اینکه بخش ایرانشناسی دولت آمریکا ریده و شناختشون از قوانین و حکومت ایران از من هم کمتره !

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ

sonixax نوشته: حالا یک سری ریختند توی خیابون و دارند خوشحالی میکنند ! تمام اونهایی که ریختند توی خیابون و دارند خوشحالی میکنند اصلن قوانینی که تحتش رفتند رای دادند رو نمیشناسند .
همه اونایی که خوشحالی میکنن بخاطر رای اوردن روحانی نیست
دهن کجی به کسانی میکنند که مخالف اصلاح طلبان هستند
البته باید دید روحانی اصلاح طلب است یا فرصت طلب

هنگامی که کسی آگاهانه افکار تو را نمی فهمد
خودت را برای توجیه خسته نکن . . .
پاسخ

iranbanoo نوشته: حتما دوباره روحانی انتخاب میشد.چرا که این سیاست ج.ا بوده و نه صرفا رای مردم.حضور مردم تنها و تنها برای تبلیغات بود وگرنه ج.ا بعد از اینهمه تحریم و سختگیری بین المللی رویه اش مطمئنا تعییر خواهد کرد.
شما از کجا میدانید بانو؟ من که احتمال بیشتری میدهم کاندید مورد نظرِ خامنه‌ای جلیلی یا قالیباف و یا ولایتی بود. شما اینرا در نظر داشته باشید که رای نیاوردنِ جلیلی، یعنی رای نیاوردنِ سیاست‌های هسته‌ای رژیم. و این چه برای غرب دارد؟ مشارکتِ مردم هم تا چند روز پیش از انتخابات اصلا قابل پیش‌بینی نبود.
=======
دوستان؛ باور بکنید مردان آنچنان هم هیجان زده نیستند که شما تصور میکنید. من نمیدانم بی‌بی‌سی چرا اینقدر شلوغش کرده و اینقدر با آب و تاب انتخاباتِ ایران را پوشش میدهد یا مردم را شاد و مسرور نشان میدهد. گاهی آدم نمیتواند این چیزهایی که در موردِ بی‌بی‌سی میگویند باور نکند! پس از این، این جشن و پایکوبی‌ای هم که میبینید، شاید سر جمع در کل ایران به 200 هزار نفر برسد که چیزی در میان 18 میلیون رای‌دهنده به روحانی نیست. من فکر میکنم، بیش از آنکه جشنی برای پیروزی در انتخابات بوده باشد، برای خودِ جشن بودن‌اش باشد. مردم دیرگاهی‌ست در افسردگی روز‌افزون به سر میبرند و هر روز یک خبر بد میشنوند، کاملا طبیعی‌ست که عده زیادی همینطور برای جشن و دورهم بودن هم که شده بروند پایکوبی! چنان که تعدادی از دوستانِ من هم که اصلا رای نداده بودند رفتند!

کسشر هم تعاونی؟!
پاسخ

sonixax نوشته: مردم ایران در جریان تقلب سال 88 با یک سرکوب خیلی خیلی خفیف
Stopped reading right there

زنده باد زندگی!
پاسخ

Ouroboros نوشته: Stopped reading right there
من نمیدانم دوستان اصلا تظاهراتِ 88 را رفتند و دیدند یا نه! بی‌شک اگر میدیدند اینقدر آنرا تحقیر نمیکردند. اخیرا در مصاحبه با صدای آمریکا، یکی از کسانی که در سپاهِ ولی امر که مسئولِ حفاظت از بیت رهبری و خامنه‌ای است، فعالیت میکرد و اکنون در آمریکاست، میگفت تنها در یک روز 36 نفر با گلوله کشته شدند و آنچنان زیرِ دست و پا ماندند که چهره‌شان قابل شناسایی نبود. چند میلیون آدم، در دموکراتیک‌ترین و متمدنانه ترین شکلِ ممکن آمدند در مقابلِ وحشی‌ترین رژیم اعتراض کردند و بعد با گلوله، شوک الکتریکی، بطری نوشابه، گاز اشک‌آور و ... سرکوب شدند، اکنون ما باید علتِ نخست را رها کرده و اینکه چرا با «خفیف‌ترین» نوعِ آدم‌کشی از ترسِ جانشان رفته‌اند خانه، باید موضوع معترضه‌مان شود. اگر حداقل باتومِ بچه پانزده ساله را بر مردِ پنجاه ساله میدیدند، اینگونه نمیگفتند.

و حسرت برای اینکه مردمِ ما مثلِ تروریست‌های سوریه‌ای نیستند، دیگر عجیب نیست، شوک‌آور است!

کسشر هم تعاونی؟!
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 34 مهمان