ببخشید اینقدر دیر کردم پریروز داشتم پستو تایپ میکردم که هم اتاقیم پرید وسط و الا و بلا که پروژه مخ زنی فوری دارم همین حالا پاشو.
چند دقیقه پیش که دیدمش ظاهرا زنده بود. خب کجا بودیم...
Shlomo Shumbulowitz نوشته: استفاده از رنگ قرمز مخصوص اطلاعیههایِ مدیریتیست !
راسل
به روی دو تخم چشم
Russell نوشته: کسی که حرفی را میزند مسئول آن است،هر کس که ادعا کند "مشایی لیبرال است" یا چنین مهملی را تکرار کند آنقدر در سیاست پرت است که تنها باید همینگونه او را به ریشخند گرفت.
Shlomo Shumbulowitz نوشته: "از نظر آنها این جنبش تمایلات لیبرالی و ملی گرایانه زیادی دارد و به آن اندازه مذهب گرا نیست"
تو ده ما وقتی نقل قول میکنن تو کوئوتیشن مارک میذارنش ده شما رو نمیدونم.
Russell نوشته: باریکلا،امیر گرامی وقتی حرف از دبستان زد من اندکی احساس کردم بی انصافی کرده و کمی بزرگتر هستی !!
درست حدس زده بودم ، تازه پشمت درآمده ذوق زده شدهای :)))
تبریک میگویم
تو ده ما بچه ها زمان دبستان پشم در نمیارن ده شما رو نمیدونم. همچنین اونقدر سر چیزای الکی حرص نمیخورن که موهاشون بریزه و پیشونیشون برسه پس کله شون.:82:
Russell نوشته: تو مباحث پایه معرفتشناسی و معنا و تفاوت ایمان و شکاکیت , خردگرایی را نمیدانی تقصیر من نیست.
-[SIZE=2]جناب راسل کجای امضای من یهودستیزانه هستش؟
-[/SIZE]
تو چرا مباحث پایه را بلد نیستی!
تو ده ما گاهی سیم کشیا قاطی میشه و برقم میره اما نه تا این حد.
Russell نوشته: شکاکیت یعنی تعلیق قضاوت در صورت نبود شواهد خردپذیر،سخن همزمان از باورمندی به تئوری توطئه و اداره دنیا توسط شبکه مخفی یهودیان و شکاکیت جک بزرگیست که گفتن آن نیازمند درجه میزان خارق العادهای حماقت است و کار هر کسی نیست :))))
هیچ چیزی مخفی در کار نیست بهانه هلوکاست یهودیا رو بالاتر از سوال و انتقاد قرار داده و هر کاری دلشون خواست میکنن.
Russell نوشته: این مهملات یهودستیزانه که تو بر مبنای باد معده و عقدههایِ نژادپرستانه به آنها مومن هستی مصداق بارز ایمان است و ربطی به شکگرایی ندارد.
یه حسی بهم میگه این حرف جناب عالی یه ربطی به صحبت خصوصی دو هفته پیشمون داره. والا مار هم اینقد کینه نگه نمیداره.
یه حس دیگه بهم میگه این یهودپرستی اوانجلیستی شما یه ربطی به یهودی بودن (خیلی دور) ویتگنشتاین و گولد داره. نمیدونم چرا اینقدر احساستی شدم شاید به خاطر اینه که تو سن رشدم.=))
در ادامه نژاد پرستی یهودیا باید بگم که اینا قرن ها آمیزش درون گروهی کردن و در نتیجه ذخیره ژنی شون پر شده از بیماری های مختلف:
en.wikipedia.org/wiki/Tay–Sachs_disease
en.wikipedia.org/wiki/Familial_Mediterranean_fever
en.wikipedia.org/wiki/Brooke_Greenberg
بروک بیچاره پتانسیلشو داره بالای دویست سال عمر کنه... اما به چه قیمتی؟
مهندس راسل لطفا دوباره گتلینگ گان "ای نژادپرست"ت رو راه ننداز
اگه یهودیا دوست نداشتن که مردم برگزیده به ژن های پست آلوده بشن و این کارو با خودشون کردن تقصیر من نیست. اصلا فکر میکنی تولید مثل جنسی چرا شکل گرفت؟ باکتریا با همون تقسیمشون حال نمیکردن؟