05-24-2013, 07:53 PM
Shlomo Shumbulowitz نوشته: اینو پیش اپوزیسیون نگی ها در راست روده ات مینهند.نگران برخورد من با اپوزیسیون زپرتی هستی،یا سخن از اسطوره توهم و کاشف بزرگ توطئه شاهنشاه آریامهر (!!) زدم دلت شکسته :))
اگر امثال تو توانستند دماغشان را بکشند بالا ،از این غلطها هم میتوانند بکنند
البته کسی که فهمش از سیاست اینقدر است که میگوید "مشایی لیبرال است" از این بیشتر انتظاری نمیرود !!
Shlomo Shumbulowitz نوشته: کسری عکس بزرگترو نشونم داد، منم سر جام نشستم. اون پرچم معلق تو هوا تو کت خودتم میرفت؟آری دیدیم بعد از ادعای کشف توطئه رسانهای و روده دازی درباره فوتوشاپ و درآمدن گند دروغتان چقدر خاضعانه قبول کردی که مزخرف گفتهای :))
Shlomo Shumbulowitz نوشته: *هولش
Shlomo Shumbulowitz نوشته: *استحقاق
Shlomo Shumbulowitz نوشته: *مغلطهآری هول را غلط نوشتهام ولی بیسواد علط دیکته به نوشتن ذهن و مضحک با "ز" میگویند که کلیدشان در کیبرد چهار متر آنورتر هستند.
جا انداختن حرف یا تایپ غ بجای ع غلط دیکته نیست بیسواد !!
Shlomo Shumbulowitz نوشته: من چیزی کشف نکردم مهندس برو دوباره بخون ببین دوگل درحالی که اسراییلو به خاطر شروع جنگ شش روزه تحریم میکرد درباره یهودیا چه هشداری داد.چه چیز را دوباره بخوانم،میگویم نگاه کردم دلیل توطئهای درش نیست،تو گمان میکنی اینها مدرک است مشکل از بیخردی خودت است.
هرچند این نپوتیست های بی شرم بالاخره فرانسه رو هم پیوست کردن به امپراطوری شون.
بجای نصیحت ما سعی کن دو تا استدلال ارائه دهی حداقل،من با تو دوستی ندارم که برای من منبر میروی و با مطالب پیش پا افتادهای که خواندهای و ذوق زده شدهای میخواهی ما را هدایت کنی !!
فقط برای ریشخند بیشتر بیسوادی و حماقتت دارم بحث ادامه میدهم.بنابراین منبر رفتن را بگذار برای یکی بیسوادتر از خودت نه کاربران اینجا.
همچنین از این پس نام اعضای سایت را درست میبری (منتظر یک تمسخر دیگر در خطاب نام کاربران سایت هستم)،سخن یهودستیزانه آن مردک نژادپرست را هم از امضایت پاک کن یک سخن یهودستیزانه یا نژادپرستانه دیگر مانند آنچه در امضایت آمده بگویی همان پست آخرت خواهد بود.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound