05-05-2013, 06:52 PM
sonixax نوشته: پیشتر استدلال خودم رو نوشتم ، شرکت در انتخابات هیچ نتیجه ای که به نفع مردم و به ضرر حاکمیت باشه نداره . نه در نتیجه انتخابات تاثیری داره و نه در انتخاب شخص دوم مملکت . فقط به پروپاگاندای جمهوری اسلامی کمک میکنه و قدرت مخالفین رو بیش از پیش کمتر و کمتر و کمتر میکنه و برندگی کلامشون رو نزد کشورهای جهان از بین میبره .
اما شما استدلالی نکردید آخر میلاد گرامی، تنها اینها را گفتهاید و از ما توقع دارید آنها را دربست بپذیریم. من با شما موافق نیستم، و حتی در خود جبههی اصولگرایان هم گمان میکنم میان سگ زرد و شغال تفاوت هست، و اگر یکی از سنتگرایان حاکم بشوند خیلی بهتری از این باند احمدینژاد و مشایی و ... عمل خواهند کرد، قطعا به سود ما نخواهد بود که خواستار سکولاریسم و دموکراسی هستیم اما بخشی از مشکلات مردم را برطرف خواهد کرد و به بهبود شرایط کشور در یکسری عرصهها خواهد انجامید. پس نفع برای مردم شاید داشته باشد(و این احتمالیست بسیار قوی)، ضرر هم برای حاکمیت میتواند داشته باشد(مثل وقایع پس از انتخابات که فارغ از ادعاهای عجیب شما میدانیم نظام را تا لب پرتگاه برد و هرگونه مشروعیت را از آن گرفت). حالا شما یک دلیل بیاورید و نشان بدهید که چرا تحت هیچ شرایطی ممکن نیست وضع مردم با آمدن کسی بجز باند احمدینژاد در راس قوهی مجریه بهتر بشود.