نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

وقایع، اخبار و اطلاعات انتخابات ریاست‌جمهوری 92
#11

من در 88 رای دادم و اتفاقا پشیمان هم نیستم و نتیجه‌اش رو خیلی خوب میبینم.
مساله شرکت در انتخابات و قبول مشروعیت برای اون نیست همونطور که من بدون قبول مشروعیت در اون شرکت کردم و طبیعیه مساله فقط هزینه-فایده هست و هر چیزی در اینراستا فقط ابزار.مساله اینه که هر کاری باید با استراتژی حداقلی باشه،مثلا آب ریختن به آتش میان اینها و بزرگ کردن شکاف.
واقعیتش اینه که اونقدری که ج.ا شرکت مردم براش مهمه که نشون دنیا بده ،دنیا براش مهم نیست و اینها بیشتر فقط برای ج.ا نفع داخلی داره.به نظر من مشکل بیشتر از این باشه که چرا در انتخابات شرکت میشه اینه که چرا در باقی مواقع حرکت فعالانه‌ای نیست.بنظر من انفعال دیگه جواب نمیده چندان،یک موقعی بد نبود و با دادن زمان برای پخته شدن نم نم کار خودش رو میکرد،الان دیگه آخر داستان برنامه اتمی ج.ا هست و کارها داره بیخ پیدا میکنه و بهتره فقط هر طور شده مردم از حالت انفعال بیاند بیرون.

"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" Ezra Pound

پاسخ
#12

من 88 رای ندادم، ولی اگر خاتمی بیاد قطعا شرکت میکنم. دلایل طرفداران تحریم هم با عرض معذرت، چندان بدرد بخور نیستند. اینکه من شورای نگهبان یا ج. ا. رو قبول ندارم پس رای نمیدم یعنی احساساتی شدن! جالب اینکه هیچ راه حل جایگزینی هم ارایه نمیدن طرفداران تحریم.

دوستان میشه بفرمایید بگید اگه مردم در انتخابات 88 شرکت نکرده بودن الان وضع بهتر بود؟ یا اگر دو دوره خاتمی مردم انتخاباتو تحریم کرده بودن، وضع بهتر بود؟

همونطور که دوستان اشاره کردن وضع اقتصادی غیر قابل تحمله و من هم بیشتر به این خاطر رای خواهم داد. چون احتمالا با خاتمی وضع اقتصادی بهتر میشه.
من نمیدونم میلاد گرامی و سایر دوستان طرفدار تحریم تا چه حدی از این وضع با خبرن یا اونو حس میکنن!

البته برعکس دوستان تحریمی من با اطمینان نمیگم رای دادن به اصلاح طلبان یا خاتمی بهتر از تحریمه. ولی طرفداران تحریم بدون هیچ دلیل محکمی با اطمینان عجیبی از تحریم حمایت می کنند.

به نظر من حضور فعالانه در انتخابات و بعد پیگری مطالبات حداقلی میتونه مفید باشه و حداقل جای بررسی داره.
پاسخ
#13

sonixax نوشته: امیر جان من که در اروپا متولد نشده ام ! تقریبن تمام عمرم را در جمهوری اسلامی سپری کرده ام به خصوص نیمه نخست ریاست جمهوری این بوزینه ی آخری !
در مورد شرکت در انتخابات و اشتباه بودنش نیازی نمیبینم بخواهم با زیاده نویسی در باره اش توضیح دهم و اثباتش کنم ! همینکه شرکت در انتخابات وضع را به این سو کشانده خودش نشان از اشتباه بودنش دارد . دست کم میشود برای یک بار هم که شده در این سریک انتخاباتی شرکت نکرد و نتیجه را دید ! به عکس اینجاست که موافقین شرکت در انتخابات باید ثابت کنند چگونه چیزی که آزموده نشده راه خوبی نیست !

Debatable. احمدی‌نژاد محصول تحریم انتخابات سال ۸۴ توسط بخش بزرگی از مردم به دعوت اپوزیسیون ج.ا بود و کمترین میزان مشارکت مردمی در طول تاریخ ایران را داشت، پس این وضع نتیجه‌ی تحریم است نه مشارکت(البته این وضع نتیجه‌ی خیلی چیزهای دیگر است، فقط خواستم نشان بدهم با این روش چه‌ها که نمی‌شود گفت).

sonixax نوشته: در مورد شوروی هم مردمی که تحت آن سیستم زندگی میکردند حتا 1% از رفتار ایرانیان رو از خود بروز ندادند ! کدام مخالف حکومت کمونیستی گفت من بروم رای بدهم که دانشگاه راهم بدهند ؟ رفتند و علیهش مبارزه کردند و یا تبعید شدند و یا زندانی و شکنجه و ... دست آخر هم یک تیپا زدند به ما تحت حکومت کمونیستی . مردم ما ولی دارند با این سیستم و نظام مماشات میکنند و ابراز مخالفتشان فقط ظاهریست ولی وقتی پای منافع شخصی میرسد حتا حاضر نیستند در یک اعتراض مدنی ی بی هزینه قدم بردارند !!!

اشتباه است اگر فراموش کنیم مردم ایران علیه چه سیستمی شورش کردند !!!! و بعد از آن چه سیستمی را بر سر کار آوردند !!!!!! گذر از دیکتاتوری به دیکتاتوری ای وحشی و مذهبی آن هم به صورت انقلاب و با رای اکثریت به نظر شما نشان از فهم و درک والای مردم ایران دارد ؟

من هر وقت سخنرانی های خمینی ، وعده هایش و رفتار شورشیان 57 را که میبینم بیش از پیش به بیخردی اکثریت جامعه ی ایرانی در آن سالها پی میبرم و وقتی سخنان مدافعین جمهوری اسلامی و یا طرفداران اسهالات و ... را که میشنوم به این نتیجه میرسم که این بی خردی دست کم در آن قشر که گویا شمارشان بیش از 50% جامعه است کماکان به قوت خود باقیست .

من اینها را می‌نویسم به پای شوخی، اگرنه چطور چهار میلیون نفر در خیابانهای تهران (و پی ریزی یکی از بالغ‌ترین انواع اعتراض مسالمت‌آمیز در جهان کنونی را) که با سرکوب خونین دولت هار فاشیستی مواجه شد را می‌توان اینگونه نادیده گرفت و درباره‌ی عدم آمادگی مردم ایران برای براه انداختن یک جنبش مدنی چیزی نوشت؟ مردم ایران برپاد یک دیکتاتوری فاسد شورش کردند و آدم منصف با مطالعه‌ی تاریخ آن دوران می‌بیند هیچ راهی برای شناسایی آخوند به عنوان عنصر ارتجاعی و آدم‌خواری که بعدتر به آن بدل شد وجود نداشت و از ۵۷ تا ۶۷ صدها هزار نفر اعدام و شکنجه و زندانی شدند تا نظام مستقر شد، و اینگونه نبود که مردم انقلاب بکنند، مملکت را بدهند دست خمینی و بروند پی کارشان، قطره‌قطره خونشان را دادند و قدم‌ به قدم با پیشروی دستگاه حاکم مقابله کردند. اینکه زورشان نرسید و شکست خوردند چنانکه گفتیم هیچ معنایی ندارد و «زور» تغییری در شایستگی و حق و ... کسی بوجود نمی‌آورد. من اتفاقا وقتی بریده‌های روزنامه‌هایی همچون آیندگان و کیهان را در آن دوران می‌خوانم از میزان بلوغ و شعور سیاسی مردم انقلابی بهت‌زده می‌شوم، و اینکه تنها دلیل پیروزی و غلبه‌ی ج.ا از آغاز زور بود نه مشروعیت مردمی.

sonixax نوشته: من بیشتر دوست دارم واقع بین باشم تا اینکه رویایی فکر کنم . به نظر من انسانی که میداند اگر دو سر سیم لخت حاوی جریان را بدون محافظ بگیرد برق وی را میگیرد و این کار را بکند از نظر مغزی مشکل دارد !!!!

شما ناراحت و خشمگین هستید و حق هم دارید، ولی وضع کنونی خیلی کمتر از آنچه تصور می‌کنید تقصیر مردم ایران است و نقش آنها در بوجود آمدن و برقرار ماندن شرایط کنونی خیلی حقیرتر از آنچه مطرح شده. چنانکه گفتیم همچو یقینی درباره‌ی بی‌اثر بودن مشارکت در انتخابات نمی‌تواند بنیان عقلانی داشته باشد، نظام مقدس در شرایطی‌ست بسیار درهم‌تنیده و بحرانی(و من حتی تلاش نمی‌کنم که ادعا بکنم از پیچیدگی‌های بی‌شماری که امروز در آن پدید آمده ذره‌ای سر در می‌آورم و از باندهای گوناگونی که برای رسیدن به قدرت با یکدیگر رقابت می‌کنند چیزی می‌دانم)، و اصلا بعید نیست که تن به نوعی اصلاحات بدهد که شاید حتی از آنچه خاتمی بدست آورد(و هزار برابر بهتر از آن وضعی بود که ایرانیان امروز به آن دچار شده‌اند)هم بهتر باشد، شاید هم اصلا اینگونه نشود و مردم دوباره طبق معمول بازی بخورند، شاید هم اصلا سایه‌ی شوم حمله‌ی نظامی به واقعیتی سرد بدل بشود و نه ایرانی بماند نه جمهوری اسلامی... در هر کدام از این موارد و دیگر موارد محتملی که هستند، وظیفه‌ی ما اینست که بجای آیه‌ی یاس و تشویق به ناممکن و تحقیر بی‌مورد ملت ایران آنچه به نظرمان بهترین مسیر جهت برون‌رفت از موقعیت کنونی می‌رسد را مطرح بکنیم و به بحث بگذاریم.
پاسخ
#14

Russell نوشته: واقعیتش اینه که اونقدری که ج.ا شرکت مردم براش مهمه که نشون دنیا بده ،دنیا براش مهم نیست و اینها بیشتر فقط برای ج.ا نفع داخلی داره.به نظر من مشکل بیشتر از این باشه که چرا در انتخابات شرکت میشه اینه که چرا در باقی مواقع حرکت فعالانه‌ای نیست.

چرا راسل جان برایشان مهم است ! خیلی هم مهم است .
یک تفکر غالب اینجا وجود داره در مورد ایران : اکثریت مردم ایران ، این حکومت رو میخواهند و این وسط یک بخش بزرگی هم ناراضی وجود داره که بخش کوچکی از این ناراضیان خواهان ساقط کردن حکومت هستند .

این نتیجه گیری هم از روی رفتار مردم ایران گرفته میشه .

بر همین مبنا افکار عمومی غرب در مقابل فروش وسایل شکنجه به ایران که علیه مخالفین استفاده میکنه یا تحریمهایی که داره پوست مردم رو میکنه یا مرگ و میر مردم به خاطر نفروختن دارو به ایران و یا کشته شدن ایرانیان در قبال حوادث هوایی که در نتیجه تحریمهاست عکس العملی نشون نمیده ولی به جاش در قبال یک سخن نسنجیده سیاستمداران در مورد سوریه به شدت از خودش واکنش نشون میده .


Bibak نوشته: دوستان میشه بفرمایید بگید اگه مردم در انتخابات 88 شرکت نکرده بودن الان وضع بهتر بود؟ یا اگر دو دوره خاتمی مردم انتخاباتو تحریم کرده بودن، وضع بهتر بود؟

شاید بهتر میبود ! شاید دست کم تغییری در افکار عمومی در غرب ایجاد میکرد و فشار رو روی سیاستمدارانشون بیشتر میکرد و دست کم از مردم ایران نه به عنوان حامیان تروریسم و دشمن غرب ! بلکه از مردمی تحت ستم و زندانی یک سیستم فاشیستی یاد میشد .
به طور مثال چرا باید در غرب قوانینی باشد که حسابهای بانکی ایرانیان را فقط و فقط به صرف ایرانی بودن ببندند ؟ دلیلی غیر از این داره که غرب حساب مردم ایران رو در حقیقت از حکومت جدا نمیدونه ؟

Bibak نوشته: چون احتمالا با خاتمی وضع اقتصادی بهتر میشه.

با خاتمی هم وضع بهتر نمیشود ! سوای اینکه اعلام شده در انتخابات شرکت نمیکنه ! مگر همین آقای خاتمی نبود که میگفت : "من تدارکاتچی هستم" ؟
مساله اینه که جریان حکومت در ایران رو رئیس جمهور و مجلس و دولت مشخص نمیکنه . بلکه هرم قدرت جمهوری اسلامی یعنی : سپاه ، بسیج و رهبری مشخص میکنه و همه چیز دست اونهاست .

من نمیدانم شما چه قدر به خاطر دارید ولی در دوران همین جناب خاتمی فیلترینگ اینترنت شروع شد ! در دوران همین آقای خاتمی بود که حوادث دانشگاه اتفاق افتاد و مردم رو سلاخی کردند . جلوی چشم خود من بچه مردم رو از روی پشت بام خوابگاه دانشگاه مینداختند پایین میگفتند قربونی حضرت فاطمه !!! خاتمی اون موقع چه غلطی میکرد ؟ جز این بود که مثل یک روباه فریبکار اومد و مردم رو آروم کرد و برای سیستم زمان خرید ؟

تحریمها و وضع اقتصادی فعلی هم به خاطر احمدی نژاد که نیست ! همه اش سر برنامه هسته ای و گنده لات بازی های سپاه است . مثلن شما فکر میکنید خاتمی توان کنترل سپاه رو داره ؟ سپاهی که رئیس جمهور فعلی رو بازداشت میکنه !!!!!!!!!!

اصلن یک نگاهی به پروسه انتخابات بیندازید خودتون متوجه میشید که از اولش هم انتخابی در کار نیست ! این چه جور انتخاباتی است که کاندید هایش را خود حکومت انتخاب میکند ؟

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ
#15

Ouroboros نوشته: Debatable. احمدی‌نژاد محصول تحریم انتخابات سال ۸۴ توسط بخش بزرگی از مردم به دعوت اپوزیسیون ج.ا بود و کمترین میزان مشارکت مردمی در طول تاریخ ایران را داشت، پس این وضع نتیجه‌ی تحریم است نه مشارکت(البته این وضع نتیجه‌ی خیلی چیزهای دیگر است، فقط خواستم نشان بدهم با این روش چه‌ها که نمی‌شود گفت).

این یک باور عامیانه است که حکومت در زبان مردم انداخته ! همین احمدی نژاد حاصل مشارکت حداکثری مردم در انتخابات 88 مگر نبود ؟ مثلن فکر میکنید اگر در سال 84 اکثریت شرکت میکردند شخص دیگری انتخاب میشد ؟
حاکمیت ثابت کرده هر کسی را که بخواهد به قدرت میرساند و رای مردم پشمک است .
من نمیدانم شما در آن دوران ایران بودید یا خیر ! ولی اگر میبودید حتمن به یاد دارید که هر کسی را که میدیدید میگفت به احمدی نژاد رای ندهی ها ! به رفسنجانی رای بدهید . همه هم در پاسخ میگفتند مگر دیوانه ایم به مموتی رای بدهیم .
بعد هم که این آقا منتصب شد گفتند که مگه همه ی ایران شهرهای بزرگه ! احمدی نژاد از توی دهاتها رای آورده .

Ouroboros نوشته: من اینها را می‌نویسم به پای شوخی، اگرنه چطور چهار میلیون نفر در خیابانهای تهران (و پی ریزی یکی از بالغ‌ترین انواع اعتراض مسالمت‌آمیز در جهان کنونی را) که با سرکوب خونین دولت هار فاشیستی مواجه شد را می‌توان اینگونه نادیده گرفت و درباره‌ی عدم آمادگی مردم ایران برای براه انداختن یک جنبش مدنی چیزی نوشت؟

شما بگویید 4 میلیون ، من میگویم 40 میلیون ! اینها اعتراضشان به این بود که رایشان کو ! نه خود حکومت . یعنی با اصل حکومت مخالفتی نداشتند .

Ouroboros نوشته: مردم ایران برپاد یک دیکتاتوری فاسد شورش کردند و آدم منصف با مطالعه‌ی تاریخ آن دوران می‌بیند هیچ راهی برای شناسایی آخوند به عنوان عنصر ارتجاعی و آدم‌خواری که بعدتر به آن بدل شد وجود نداشت و از ۵۷ تا ۶۷ صدها هزار نفر اعدام و شکنجه و زندانی شدند تا نظام مستقر شد، و اینگونه نبود که مردم انقلاب بکنند، مملکت را بدهند دست خمینی و بروند پی کارشان، قطره‌قطره خونشان را دادند و قدم‌ به قدم با پیشروی دستگاه حاکم مقابله کردند. اینکه زورشان نرسید و شکست خوردند چنانکه گفتیم هیچ معنایی ندارد و «زور» تغییری در شایستگی و حق و ... کسی بوجود نمی‌آورد. من اتفاقا وقتی بریده‌های روزنامه‌هایی همچون آیندگان و کیهان را در آن دوران می‌خوانم از میزان بلوغ و شعور سیاسی مردم انقلابی بهت‌زده می‌شوم، و اینکه تنها دلیل پیروزی و غلبه‌ی ج.ا از آغاز زور بود نه مشروعیت مردمی.

این حرف درست نیست ! اتفاقن خیلی هم راه وجود داشته که مردم آخوند و خمینی را بشناسند ! خمینی یک کتاب دارد به نام "جمهوری اسلامی" قبل از انقلاب آن را نوشته و همه این کثافت فعلی را درش به تصویر کشیده .
بعد زور مردم به که نرسید ؟ به خمینی ؟ مگر خمینی که بود ؟ مگر نه اینکه خمینی قدرتش را از جانب طرفدارانش به دست آورده بود ؟ مگر نه اینکه حتا توده ای های آن زمان از مردم برای پشتیبانی خمینی دعوت میکردند ؟
کدام بلوغ و شعور سیاسی امیر جان ؟ شعور سیاسی مردمی که فهم نداشتند شعار آب و برق مجانی دروغ است ؟

کی گفته جمهوری اسلامی از اولش با زور بوده ؟ نکنه 97% با زور رفتند پای صندوقهای رای و به جمهوری اسلامی آری گفتند ؟ جمهوری اسلامی از اولش بر روی دروغ و فریب بنا شده بود .

Ouroboros نوشته: شما ناراحت و خشمگین هستید و حق هم دارید، ولی وضع کنونی خیلی کمتر از آنچه تصور می‌کنید تقصیر مردم ایران است و نقش آنها در بوجود آمدن و برقرار ماندن شرایط کنونی خیلی حقیرتر از آنچه مطرح شده.

من نمیگم تقصیر مردمه ، من میگم برتری دادن منافع شخصی به منافع جمعی کار را به اینجا کشانده . تا زمانی که افراد برای کسب امتیاز از جانب حکومت در انتخابات شرکت میکنند یا به هر شکل دیگر به این سیستم مشروعیت میبخشند وضع همین است .

Ouroboros نوشته: چنانکه گفتیم همچو یقینی درباره‌ی بی‌اثر بودن مشارکت در انتخابات نمی‌تواند بنیان عقلانی داشته باشد

ارزش دست کم یک بار امتحان کردن را که دارد ! ندارد ؟

Ouroboros نوشته: نظام مقدس در شرایطی‌ست بسیار درهم‌تنیده و بحرانی(و من حتی تلاش نمی‌کنم که ادعا بکنم از پیچیدگی‌های بی‌شماری که امروز در آن پدید آمده ذره‌ای سر در می‌آورم و از باندهای گوناگونی که برای رسیدن به قدرت با یکدیگر رقابت می‌کنند چیزی می‌دانم)، و اصلا بعید نیست که تن به نوعی اصلاحات بدهد که شاید حتی از آنچه خاتمی بدست آورد(و هزار برابر بهتر از آن وضعی بود که ایرانیان امروز به آن دچار شده‌اند)هم بهتر باشد، شاید هم اصلا اینگونه نشود و مردم دوباره طبق معمول بازی بخورند، شاید هم اصلا سایه‌ی شوم حمله‌ی نظامی به واقعیتی سرد بدل بشود و نه ایرانی بماند نه جمهوری اسلامی... در هر کدام از این موارد و دیگر موارد محتملی که هستند، وظیفه‌ی ما اینست که بجای آیه‌ی یاس و تشویق به ناممکن و تحقیر بی‌مورد ملت ایران آنچه به نظرمان بهترین مسیر جهت برون‌رفت از موقعیت کنونی می‌رسد را مطرح بکنیم و به بحث بگذاریم.

جمهوری اسلامی زایده ی بحران است و بدون بحران دوام نمیِآورد .

رسیدن به شرایط مطلوب تر هم نیازمند پرداخت هزینه است . بدون هزینه دادن هیچ چیزی تغییر نمیکند . پس دست آخر یا مردم ایران یک هزینه ای را پرداخت میکنند و از شر این سیستم خلاص میشوند . یا در دراز مدت هزینه ای بس سنگین تر که چه بسا حمله نظامی پس از یک دوره قحطی و مرگ و میر و ... باشد را متقبل میشوند - مثل عراق ، مثل افغانستان مثل خیلی جاهای دیگر .

شرکت در انتخابات این نظام هم چیزی جز سنگین تر شدن تحریمهایی که مردم را نشانه میروند در بر نخواهد داشت - این خط و این نشان .

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ
#16

sonixax نوشته: چرا راسل جان برایشان مهم است ! خیلی هم مهم است .
یک تفکر غالب اینجا وجود داره در مورد ایران : اکثریت مردم ایران ، این حکومت رو میخواهند و این وسط یک بخش بزرگی هم ناراضی وجود داره که بخش کوچکی از این ناراضیان خواهان ساقط کردن حکومت هستند .

این نتیجه گیری هم از روی رفتار مردم ایران گرفته میشه .

بر همین مبنا افکار عمومی غرب در مقابل فروش وسایل شکنجه به ایران که علیه مخالفین استفاده میکنه یا تحریمهایی که داره پوست مردم رو میکنه یا مرگ و میر مردم به خاطر نفروختن دارو به ایران و یا کشته شدن ایرانیان در قبال حوادث هوایی که در نتیجه تحریمهاست عکس العملی نشون نمیده ولی به جاش در قبال یک سخن نسنجیده سیاستمداران در مورد سوریه به شدت از خودش واکنش نشون میده .
صدام حسین و کره شمالی که دیگر شک و شبه درباره مشروعیت انتخاباتی ندارند که.بزرگترین مشروعیت زدایی از ج.ا اتفاقا در همان داستان بعد از انتخابات اتفاق افتاد.
من نمیگم در انتخابات شرکت کنیم یا شرکت در انتخابات خوبه،ولی چیزی که من میگم اینه که اونقدری که ج.ا فکر میکنه و اصرار داره به داشتن منافع در انتخابات در واقع اینطور نیست و بدرد مردم نمیخوره.
ج.ا مشروعیت نمایش رو برای آرام کردن روان خودش و اعتبار بین المللی میخواد،ولی با داشتن نیروی سرکوب و پول نفت اینها چیزهایی هستن که بدرد مردم برای اصلاح و سقوط ج.ا نمیخوره زیاد.مردم چیزی که لازم دارند از همه مهمتر همین خارج شدن از رخوت و انفعال هست.

"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" Ezra Pound

پاسخ
#17

Russell نوشته: صدام حسین و کره شمالی که دیگر شک و شبه درباره مشروعیت انتخاباتی ندارند که.بزرگترین مشروعیت زدایی از ج.ا اتفاقا در همان داستان بعد از انتخابات اتفاق افتاد.

باور کنید نیوفتاد . همه اش حرف است . بعد از انتخابات فقط و فقط مشروعیت احمدی نژاد رفت زیر سوال ، مشروعیت جمهوری اسلامی اتفاقن دو چندان شد . تازه همان احمدی نژادش را با نام پرزیدنت خطاب میکنند در همین غرب !
تمامی جنبش سبز طرفدار موسویست و موسوی هم که جمهوری اسلامی و دوران طلایی از دهانش نمیوفتد .

Mosoumi's Latest Statement | Videos | SpicyJihad.com | Made with the most combative of peppers | Iranian-American Comedy | Persian Comedy | Iranian Comedy
(اگر پهنای باندتان برایتان ارزشمند است دانلود نکنید ، طنز است)


Russell نوشته: من نمیگم در انتخابات شرکت کنیم یا شرکت در انتخابات خوبه،ولی چیزی که من میگم اینه که اونقدری که ج.ا فکر میکنه و اصرار داره به داشتن منافع در انتخابات در واقع اینطور نیست و بدرد مردم نمیخوره.

ولی بر خلاف شما من در این زمینه با جمهوری اسلامی همنظرم - به نظر من شرکت در انتخابات در حقیقت گفتن آری به حکومت است .

Russell نوشته: ج.ا مشروعیت نمایش رو برای آرام کردن روان خودش و اعتبار بین المللی میخواد،ولی با داشتن نیروی سرکوب و پول نفت اینها چیزهایی هستن که بدرد مردم برای اصلاح و سقوط ج.ا نمیخوره زیاد.مردم چیزی که لازم دارند از همه مهمتر همین خارج شدن از رخوت و انفعال هست.

بله خارج شدن از انفعال شرط اصلی هست ! ولی نه اینکه بروند در بازیهای سیستم شرکت کنند و دوباره فریب بخورند .

حتمن یادتون هست قبل از انتخابات 88 هر کسی رو که میدیدید حتا نوریزاده میگفت محال ممکن است اگر مشارکت بالای 60% باشد تقلبی صورت بگیرد !

قضاوت اینکه تقلب شده یا نشده با شما .

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ
#18

ایرانیان سال ١٣۵۷ ، ایرانیان سال ۱۳۸۹ | نوشته های میلاد

نقل قول:سال ١٣۵۷ – آهای ملت در مورد خمینی دقت کنید و بیگدار به آب نزنید – خفه شو شعبون بی مخ وابسته به هزار فامیل !

سال ۱۳۸۹ – آهای ملت در مورد فلانی و فلانی دقت کنید و بیگدار به آب نزنید – خفه شو تفرقه انداز مزدور وابسته به ولایت !
——————————–
سال ١٣۵۷ – آب و برق را مجانی میکنیم ، اتوبوس را مجانی میکنیم – هوراااا دمش گرم ای ول !
سال ۱۳۸۹ – وضع اقتصادی رو درست میکنیم کلی حال میدیم ماهی پنجاه هزار تومان هم نقدی میدیم – همه بریم بهش رای بدیم دمش گرم عجب آدم باحالیه !
——————————–
سال ١٣۵۷ – آهای ملت در رابطه با رادیو BBC با دقت برخورد کنید و هر چی میگه باور نکنید – برو گم شو دایی جان ناپلئون !
سال ۱۳۸۹ – آهای ملت در رابطه با تلویزیون BBC با دقت برخورد کنید و بذاریدش زیر ذره بین – توهم توطئه چه میکنه ، هه هه هه دایی جان ناپلئون !
——————————–
سال ١٣۵۷ – آهای ملت به جمهوری اسلامی رای ندید بیچاره میشیم ها – باید رای داد دیگه چی میگی تو امام گفته اسلام در خطره ، اصلا اگر را ندیم بعدا حق اعتراض نداریم !
سال ۱۳۸۹ – آهای ملت توی انتخابات فرمایشی جمهوری اسلامی شرکت نکنید میشه ابزار تبلیغاتی – بخواب بینیم بابا اگر رای ندیم بعدا نمیتونیم بگیم رای من کو !
——————————–
سال ١٣۵۷ – آهای ملت به آخوندها اعتماد نکنید ، دیکتاتوری چکمه میره دیکتاتوری نعلین میاد جاش ها – چرند نگو بابا آخونده نماینده ی دینه تازه همه خوب و بد دارند !
سال ۱۳۸۹ – آهای ملت به آخوندها اعتماد نکنید و همیشه در رابطه باهاشون با دقت برخورد کنید – خفه شو مزدور کودتا همه ی آخوند ها که مثل هم نیستند بیشعور !
——————————–
سال ١٣۵۷ – آهای ملت انقدر آش رو شور نکنید خشونت بیش از حد فایده نداره – تا شاه کفن نشود این وطن وطن نشود !
سال ۱۳۸۹ – آهای ملت انقدر آش رو شور نکنید دوری بیش از حد از خشونت یعنی ترس و تسلیم شدن در برابر سرکوب – تو میخوای با دعوت مردم به خشونت طلبی به جمهوری اسلامی کمک کنی کودتاچی مزدور !
——————————–
سال ١٣۵۷ – آهای ملت داستان سینما رکس کار آخوندها و بخشی از انقلابیونه جوگیر نشید – آدمهای بیگناه رو کشتن توی بیناموس وطن فروش میگی کار انقلابیونه ؟ بی شرف
سال ۱۳۸۹ – آهای ملت خیلی از این داستانهایی که توی کشور در جریانه کار خود حکومته گول نخورید – خفه شو کودتاچی مزدور عوضی ، همه که مزدور نیستند !
——————————–
سال ١٣۵۷ – آهای ملت به بختیار فرصت بدید درستش میکنه – بگو ببینم عوضی وطن فروش چی از بختیار بهت میماسه ؟ ها زود باش بگو !
سال ۱۳۸۹ – آهای ملت به جمهوری اسلامی اندازه کافی فرصت دادیم همه جناح هاش رو هم آزمایش کردیم فایده نداره – خفه شو بابا معلوم نیست از کی داره پول میگیره ، اصلاح طلبها خیلی کارشون درسته ، درستش میکنند !
——————————–
سال ١٣۵۷ – آهای ملت با این تو خیابون ریختن ها اوضاع رو بد تر میکنید ها – خفه شو مرفه بی درد خودش شکمش سیره برای ما امر و نهی میکنه ، گشنگی نکشیدی عقل از سرت بپره !
سال ۱۳۸۹ – آهای ملت با این رفتار ها و فرار کردن ها و ترک صحنه جمهوری اسلامی سر کار میمونه ها – اه باز این خارج نشین ها زر و ور کردند خودشون تو اروپا دارند حال میکنند میگن لنگش کن !
——————————–
سال ١٣۵۷ – آهای ملت فلانی که الان انقلابیه عملیات مسلحانه انجام داده ها ، جنایت کرده ها ، آدم کشته ها – خفه شو وطن فروش براش پاپوش درست کردند !
سال ۱۳۸۹ – آهای ملت توی دوران راس قدرت بودن فلانی و فلانی ، فلان جنایتها شده ها – خفه شو مزدور کودتای ساندیس خور ، یکی دیگه کشته به اینها چه ربطی داره ؟!
——————————–
سال ١٣۵۷ – آهای ملت اینهایی که بهشون میگید روشن فکر اهداف شومی دارند ها – گم شو وطن فروش خائن ساواکی !
سال ۱۳۸۹ – آهای ملت اینهایی که بهشون میگید روشن فکر دینی دستشون با آخوندها تو یه کاسه هست ها – خفه شو بسیجی تفرقه انداز مزدور اطلاعاتی ی شپشو !
——————————–
و این داستان همچنان ادامه دارد !

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ
#19

sonixax نوشته: باور کنید نیوفتاد . همه اش حرف است . بعد از انتخابات فقط و فقط مشروعیت احمدی نژاد رفت زیر سوال ، مشروعیت جمهوری اسلامی اتفاقن دو چندان شد .
تمامی جنبش سبز طرفدار موسویست و موسوی هم که جمهوری اسلامی و دوران طلایی از دهانش نمیوفتد .
من با موسوی و حرفهایش کار ندارم،اعتبار ج.ا را در قبل و بعد انتخابات و سرکوب معترضان مقایسه کنیم.که تصویر کوبیدن باتوم بر سر زنان و مردان توسط سپاهیان و بسیجی ها را همه دنیا دیدند.
چطور مشروعیت ج.ا دو چندان شد با آبرو ریزی و دیده شدن درجه توحش و سرکوب ج.ا توسط جهان؟


sonixax نوشته: ولی بر خلاف شما من در این زمینه با جمهوری اسلامی همنظرم - به نظر من شرکت در انتخابات در حقیقت گفتن آری به حکومت است .
مهم در آخر خط منافع هست،نفع اصلی مردم بنظر من خروج از انفعال هست،حالا این نفع با آری یا نه گفتن به ج.ا همراه فرقی نمیکنه.حتی بوسیدن پای ج.ا هم اگر لازم باشه باید انجام داد.



sonixax نوشته: بله خارج شدن از انفعال شرط اصلی هست ! ولی نه اینکه بروند در بازیهای سیستم شرکت کنند و دوباره فریب بخورند .

حتمن یادتون هست قبل از انتخابات 88 هر کسی رو که میدیدید حتا نوریزاده میگفت محال ممکن است اگر مشارکت بالای 60% باشد تقلبی صورت بگیرد !

قضاوت اینکه تقلب شده یا نشده با شما .
خب تنها راه شناخته شده همین هست،در زمان خاتمی هم باز همین خارج شدن از انفعال و شروع به فعالیت بود که باعث همون 18 تیر هم شد.اگر فقط داستان سوپاپ اطمینان بود،خب این 4 سال به سلامتی سوپاپ بسته شده بکل.هیچ آب از آب که تکان نخرده چه برسد به ترکیدن دیگ.در همان شوروی هم 70 سال بخوبی خوشی جکومت کرد سیستم دیکتاتوری اونجا.بستن سوپاپ بنظر منکه راهکار موثری نیست الان.یک موقعی خوب بود الان دیگه نه.
خیلی کار با انتخابات هم ندارم و شاید اصلا خارج شدن از انفعال با اون هم ممکن نباشه.مساله من موثر بودن راهکارهای اوپوزیسیون هست که حتی اسم اوپوزسیون هم براش خنده‌دار هست،اصلاح طلبان اینجا دنبال منافع خودشون هستند این وسط که سقوط ج.ا یکی از اونها نیست،ولی راهکار تحریف اون هم با امکانات و قدرت سیاسی اینها واقعا شوخی هست.
بنظر من همین انتخابات 88 نشون داد به همین اصلاح طلبها هم که اتفاقا همین کارهایی که فکر میکردن به نفع خودشون هست چقدر میتونه به نفع مخالفان ج.ا تموم بشه و یک قسمت کاندید نشدن خاتمی و صحبت از منافع نظام که میکنه همین خطر تحرک اجتماع برای ج.ا هست ،چیزی که قابل کنترل نیست.

"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" Ezra Pound

پاسخ
#20

Russell نوشته: من با موسوی و حرفهایش کار ندارم،اعتبار ج.ا را در قبل و بعد انتخابات و سرکوب معترضان مقایسه کنیم.که تصویر کوبیدن باتوم بر سر زنان و مردان توسط سپاهیان و بسیجی ها را همه دنیا دیدند.
چطور مشروعیت ج.ا دو چندان شد با آبرو ریزی و دیده شدن درجه توحش و سرکوب ج.ا توسط جهان؟

اشتباه نکنید ! دنیا نگفت جمهوری اسلامی ! گفت سرکوب جمهوری اسلامی و موافقانش - که از نظر اینها موافقین در اکثریت هستند .
در کنار اون سرکوبها منفعل بودن بازار و قشر مذهبی رو هم دیدند . منفعل بودن بقیه جامعه ایران در قبال این سرکوب که در اکثریت مطلق بودند رو هم دیدند .
و باز به همون نتیجه قبلی رسیدند : اکثریت جامعه ایرانی این سیستم را میخواهد با این حال شمار زیادی هم مخالف دارد .

Russell نوشته: مهم در آخر خط منافع هست،نفع اصلی مردم بنظر من خروج از انفعال هست،حالا این نفع با آری یا نه گفتن به ج.ا همراه فرقی نمیکنه.حتی بوسیدن پای ج.ا هم اگر لازم باشه باید انجام داد.

خوب برای در نظر گرفتن این منافع نباید واکنش جهان رو هم در نظر گرفت ؟
من به شخصه با هر عملی که باعث مشروعیت بخشیدن به سیستم بشه مخالفم .
اگر این بار مردم در انتخابات مشارکت کنند (من از جو ایرانِ امروز بیخبرم) به نظر من دیگه هرگز مثل دفعه قبلی شلوغ نمیشه و این همونه چیزیه که جمهوری اسلامی دنبالشه .

Russell نوشته: خب تنها راه شناخته شده همین هست،در زمان خاتمی هم باز همین خارج شدن از انفعال و شروع به فعالیت بود که باعث همون 18 تیر هم شد.اگر فقط داستان سوپاپ اطمینان بود،خب این 4 سال به سلامتی سوپاپ بسته شده بکل.هیچ آب از آب که تکان نخرده چه برسد به ترکیدن دیگ.در همان شوروی هم 70 سال بخوبی خوشی جکومت کرد سیستم دیکتاتوری اونجا.بستن سوپاپ بنظر منکه راهکار موثری نیست الان.یک موقعی خوب بود الان دیگه نه.

خوب وقتی سوپاپ اطمینان باعث گسستگی پایه های سیستم میشه سیستم رو میاره به سرکوب و اینکه منفجر بشه یا نشه به پتانسیل جامعه بستگی داره . جمهوری اسلامی رو اگر روند فشارش رو یک بررسی کنید هرگز به یکباره فشار رو روی جامعه نذاشته بلکه کم کم این کار رو میکنه . نتیجه اینکه هر بار مردم به بدبختی قبلی رضایت میدند . فرض کنیم که در دور بعدی خاتمی بشود رئیس جمهور و در همان دوران هزینه زندگی 3 برابر شود ! آن موقع است که مردم از دوران مموتی به نیکی یاد میکنند ! تازه به نظر من مموتی رو ازش یک قهرمان هم میسازند چونکه تو روی خامنه ای دراومده ! چیزی که خاتمی هرگز جراتشو نداشت . (البته به نظر من همینها هم بخشی از فیلمنامه است)

Russell نوشته: خیلی کار با انتخابات هم ندارم و شاید اصلا خارج شدن از انفعال با اون هم ممکن نباشه.مساله من موثر بودن راهکارهای اوپوزیسیون هست که حتی اسم اوپوزسیون هم براش خنده‌دار هست،اصلاح طلبان اینجا دنبال منافع خودشون هستند این وسط که سقوط ج.ا یکی از اونها نیست،ولی راهکار تحریف اون هم با امکانات و قدرت سیاسی اینها واقعا شوخی هست.

دقیقن درسته راسل جان ، ما در حقیقت چیزی به نام اپوزوسیون نداریم - یک سری شیره ای ی روانی ی مُنگُل شده اند اوپوزوسیون . امیدوارم هر چه زودتر بتوانی از آن جهنم خلاص شوی بیایی به این جهنم خودت از نزدیک ببینی و کلی شاد شوی - شاید هم غمگین . من که هر بار میبینمشون میخندم .
اصلاح طلبان هم که همون طوری که خودت گفتی وجودشون به وجود جمهوری اسلامی بسته است ! وقتی جمهوری اسلامی نباشد اینها هم نیستند .

به نظر من هم این سیستم اصلاح پذیر نیست . سیستمی که مشروعیتش رو از آسمان میگیره و نه از مردم قابل اصلاح توسط مردم نیست . کافیه که جمهوری اسلامی به تکنولوژی ساخت بمب اتمی دسترسی پیدا کنه و سه چهار تایی بسازه . من قول میدم همین بساط سیرکهای انتخاباتی هم تعطیل میشه ، چون اون موقع نیازی نداره به دنیا چیزی رو ثابت کنه .

Russell نوشته: بنظر من همین انتخابات 88 نشون داد به همین اصلاح طلبها هم که اتفاقا همین کارهایی که فکر میکردن به نفع خودشون هست چقدر میتونه به نفع مخالفان ج.ا تموم بشه و یک قسمت کاندید نشدن خاتمی و صحبت از منافع نظام که میکنه همین خطر تحرک اجتماع برای ج.ا هست ،چیزی که قابل کنترل نیست.

نمیدونم ، شاید من اشتباه کنم ، شاید من ک.ش بگم .
ولی من بر این باورم که اگر قرار باشه خاتمی رو بیارند چه مردم شرکت کنند چه نکنند خاتمی رو میارند اگر قرار باشه نیارند هم در هر صورت نمیارند .

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 47 مهمان