04-30-2013, 07:16 PM
من این آواتار راسل رو همش با جان ترا ولتا عوضی میگیرم !
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری
Bibak نوشته: درود بر میلاد و شیرین و همه دوستان
اینجا هم شده مثل سرزمین ارواح!:e057: اتفاقی که نیافتاده؟ فردا من هم غیبم نزنه!!
shirin نوشته: درود بر شما بیباک جان. احتمالا همه مشکل فیلترینگ دارن مثل من.
Alice نوشته: بانوان انجمن ؛ بویژه ایرانبانو ، نگر شما رویهمرفته پیرامون اندیشههای Ouroborosخُب، نظرتان چیست؟
(PUA ، پدافند از حقوق مردان ، فمنیسم و ...) چیست ؟
من که امروز پس از مدتها زمان ِ بسنده برای خواندن پُستهای ایشان را یافتم و
همهی پیکهایشان را زیر و رو کردم !
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Russell نوشته: درود امیر جان،خوبی؟
بسیار خوشحالم از بازگشت دوبارهات .حقیقتا بعد از رفتن مهربد، دیدن بازگشتت باعث تسکین ماست.
Ouroboros نوشته: درود و سپاس راسل گرامی.نه امیر جان با شناختی که من از مهربد دارم اینطور نبوده،این آخری یک بگو مگوی باهم داشتیم که همانطور که گفتم به کلکل دوستانه بیشتر میماند،البته بگمانم بیشتر از اینکه اختلافات دلیل رفتن مهربد باشد ،هم اختلافها و هم رفتن مهربد دلیلش تغییر حس و نگرش مهربد درباره فعالیت اینترنتی و اینجا باشد که آن هم احتمالا دلایلش بیشتر شخصیست و من از آن خبر ندارم.البته این مصادف شدن رفتن مهربد با بگو مگوی ما باعث ناراحتیست واقعا و از حس ید من باعث شد حتی سخن آن بحث آخر را بمیان بکشم چرا که با این همه مدت خاطرات خوش چنین تصادفی واقعا باعث ناراحتی من است ،من حقیقتا امیدوارم پس از گذشت مدتی مهربد را دوباره (ولو با فعالیت کمتر) اینجا ببینیم.
آیا رفتن مهربد قهر بوده و ارتباطی با دشواریها و اختلافات پنهان و آشکار میان مدیران اینجا داشته؟
نبودشان حقیقتا مایهی دلسردیست. امیدوارم هرچه زودتر تجدید نظر بکنند.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound