04-21-2013, 12:18 AM
Newton نوشته: واین نوشته هم جوکه #26
------------------------------------
ونکته دیگر اگر من ترولیستم و یا همان تروریست
چون با صهیونیسم مخالفم
میشه این اساتید لیستی از اکتشافات و تالیفات خود رو بذارن که من احساس حقارت کنم
منبع همه نوشته های ما اینترنته وبس واکثر ویکیپدیا
پس کسی ادعای علامه دهر بودن نکند بهتر است
شما آزادید هرچه میخواهید بگویید ، اما باید قوانین را رعایت کنید .
قوانینی که قبل از اینکه توانایی ارسال نخستین پیک را داشته باشید به شما نمایش داده میشود و تا با آنها موافقت نکنید توانایی ارسال در اینجا را ندارید ! شما میتوانید در اینجا ارسال کنید پس با قوانین موافقت کرده اید .
قوانین اینجا هم به هیچ عنوان مثل لجنزارهایی مانند هم میهن و یا عَندیشه ها (که به عنوان سایت خطرناک از طرف فایرفاکس و سایر باروزرها شناخته شده) نیست . تنها از شما میخواهیم که از نازیسم دفاع نکنید ، نژادپرستی نکنید و هلوکاست را انکار نکنید (که این مورد به خاطر بودن سرور در آلمان است و آلمان روی این مورد حساسیت زیادی به خرج میدهد) .
یک بار دیگر قوانین را بخوانید : دفترچه - قانونها و هنجار ها
فهرست جرمها : دفترچه - قانونها و هنجار ها
فهرست جریمه ها : دفترچه - قانونها و هنجار ها
نقل قول:۰۸ - نژاد پرستی ، استفاده از کلمات تحقیر آمیز، نوشتن جوک، علیه هر قوم (ترک ، فارس ، لر ، کرد ، عرب)، هر ملیت (ایرانی، انگلیسی، اسپانیایی)، پیروان هر مذهب (مسلمانان، مسیحیان، یهودیان) و هر گروه از مردم (مردان، زنان، کودکان، نابینایان، ناشنوایان، عقب مانده های ذهنی) ، تبلیغ و ترویج نازیسم، عرب ستیزی (بطور کل نژاد پرستی) ، یهود ستیزی و در کل انسان ستیزی، انکار هلوکاست.
نقل قول:قرمز : به کاربر اخطار داده میشود و تاپیک یا ارسال کاربر حذف میشود - در صورتی که کاربر اخطار را نادیده بگیرد و به کار خود ادامه دهد از ۳ تا ۷ روز از تارنما اخراج میشود .
و وقتی شما نام آن جانی و بزرگترین جنایتکار تاریخ (هیتلر) را با عناوینی مانند کبیر و پیشوا و ... میاورید و خیلی واضح از نازیسم دفاع میکنید و نه به اسرائیل و سیاستهایش بلکه به یهودیان میتازید . قوانین را نقض کرده اید .
یعنی اتفاقن با شما بیش از اندازه هم مدارا شده . که در نتیجه نوشتار نژادپرستانه و دفاع از نازیسم شما جریمه شدید . از این پست به بعد : از چه بازیهایی خوشتان آمده؟
شروع فرمودید به ترول کردن ! و بعد از اون همه پست سر انجام به گروه ترولیستها اضافه شدید .
این هم نمونه نوشتار شما :
Newton نوشته: به نام علی بابا وچهل دزد بغداد
حضرت راسل من کجا گفتم انیشتن لیاقت خدمت به پیشوا هیتلررا داشته؟
اگر این ابله انیشتن در نمی رفت وبمب اتم رایش را ساخته بود ویا در تولید به موقعش کمک مینمود الان دنیا در اشغال انگلو ساکسونهای ااستعمارگر نبود
استالین کبیر و المان رایش تضادی از نظر من ندارند
اگر انگل لیس توطعه نمیکرد و مثل وزغ در گوش مولوتف ورد نمی خواند این دو بزرگوار دست به یقه نمیشدند
ارادت من به این دو عزیز ذره ایی کم نمیشود
هر دو وطن دوست و مقتدر بودند ودارای اهداف متعالی
وبرای جهان مفید تر از اوباما و کارتر روزولت و چرچیل بودند این عروسکان خیمه شب بازی دست انگلوساکسونهای غارتگر
Newton نوشته: دوست گرامی اصولا المان جنایتی مرتکب نشده که جورش را بکشند
Newton نوشته: من مبارزه نمی کنم فقط زر میزنم ولی غربی گیرم بیفته اگر امربکایی یا انگلیسی باشه اشدش رو وحمد سورش رو میخونم فرانسوی که به بچه قنداقش رحم نمیکنم هر چه بلاست از خیر سر غربیست پس حکم انها مشخص است در جای خودش باید مسلمان شد و از نوع راستینش
مابقی پستهایتان هم به همین شکل !
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری