04-15-2013, 03:00 PM
صندلی داغ برای من شروع شده؟ به نظرم شوخی شوخی جدی شده!!
الان باید جواب بدم؟؟
الان باید جواب بدم؟؟
تعلیم معلم به كسی ننگ ندارد
سیبی كه سهیلش نخورد رنگ نداردBibak نوشته: صندلی داغ برای من شروع شده؟ به نظرم شوخی شوخی جدی شده!!
الان باید جواب بدم؟؟
Bibak نوشته: صندلی داغ برای من شروع شده؟ به نظرم شوخی شوخی جدی شده!!
الان باید جواب بدم؟؟
کافر نوشته: ساعت 2:30 بامداد به وقت تهران سیتی !چامه از کیست؟ خیلی زیبا بود
بهتر آنست که من کافر عالم باشم
تا که طماع هزار چشمه ی زمزم باشم
گر بهشت جای هوسرانی حور و عربست
پس همان نیک که در کوی جهنم باشم!
چه بهشتی که شود قیمت ویرانی ما
چه ثوابی که فقط در ره ماتم باشم
میهن پاک من اینجا بشود دوزخ درد
تا که با نوح و مسیحای تو همدم باشم!؟
ای که بیهوده بگویی سخن از عاد و ثمود
من نه آنم که پیِ قصه ی مبهم باشم
من نه آنم که درین دشت پر از لاله ی سرخ
به عزای کفن و خون مُحرَم باشم
این همه راز خداوندی او فاش مکن
که به دنبال ره عقل مُسَلَم باشم
در جهانی که خدا مظهر نابودی ماست
بهتر آنست که من کافر عالم باشم
Dariush نوشته: پستها همهاش پر از شکلکهای خندان شده.داستان چیست؟ نکند تمام را به صورتِ خودکار تبدیل به شکلک کردهاید؟گمونم در راستای مبارزه با آندد نایت باشه:e420:
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Russell نوشته: من از بچهها کلا چندان بدم نمیاید و رابطهام با آنها خوب است،ولی پدری اصلا برایم جذابیت ندارد بگمانم تماما مسئولیت باشد.من با بچهها هم رابطه ی خوبی ندارم و بیش از 10 دقیقه نمیتوانم تحملشان کنم.معمولا آنها هم از من بیزار هستند و بیش از همان ده دقیقه نمیتوانند مرا تحمل کنند (خوشبختانه).اما من خواهری دارم که او را تقریبا خودم بزرگ کردم (یعنی همهی کارهایی که مادرش میبایست میکرد من از چند ماهگیاش میکردم)چنانکه برایم به مانند فرزندم میماند.اما پدر شدن را به هیچ رو نمیپسندم از آن جهت که هیچ نمیدانم باید او را چگونه بار آورم، به او چه بگویم و اساسا این موضوع که ناخواسته به این دنیا بیاورمش هنوز که هنوز است برایم ناجور است.مگر من از بودن در این جهان خرسندم که کس دیگری را هم به این وضع دچار کنم؟ البته شاید این هم دلیل اصلی نباشد و دلیل اصلی این باشد که همهاش مسئولیت است و هیچ چیز نسیب آدم نمیشود.