04-08-2013, 03:50 AM
ببین كی برگشته
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری
Bibak نوشته: خودمم یادم رفت... آهان منظورم اینه که دارم زیادی وراجی میکنم. کاسه داغتر از آش و این حرفها. عصبیت کردم ظاهرا. چون میبینم خودت دلت نمیخواد دربارش حرفی زده بشه.نبابا:))چیزی که منو عصبی کنه قطعا میتونه منو بکشه:))
undead_knight نوشته: نبابا:))چیزی که منو عصبی کنه قطعا میتونه منو بکشه:))
و خب چون من آنددم نه چیزی میتونه منو عصبی کنه نه میتونه من رو بکشه:))
Bibak نوشته: باشه مجبورم باور کنم.از این بلا ها کم سر من نیومده،باور بکنی یا نه میشه عادت کرد:))
-----------
عجب غلطی کردیم سفره دلمونو باز کردیما. دارم از خجالت آب میشم. انگار میخواستم بازجویی پس بدم.
Angela نوشته: من دیشب خودم رو کشتم که جواب مهربد رو بدم به علت مشکلات سیستمی نتونستم, آخرش هم اینترنتم قطع شد!
فقط اینکه تلاش برای دفاع از حقوق هر گروهی از انسانها, چه خودت داخل اون گروه قرار بگیری یا نه, اصلا کار کم ارزشی نیست.
به نظر من که در اولویت هم هست نسبت به فلسفه بافی!
حالا شاید بعضی از اون صحبتها قابل قبول شما نباشه, ولی کل این کار رو نمیشه به عنوان "دفاع از حقوق خودتان و همجنسان خودتان" زیر سوال برد و بدون سود و فایده دونست.
مثلا اگه ما با حکم ارتداد مخالفت کنیم به نظرتون کار بی ارزشیه و فقط به فکر سود خودمون بودیم؟!
Bibak نوشته: بعضی وقتها نوشته هایی مینویسیم ولی پست نمیکنیم. شاید بخوایم بعدا تغییرشون بدیم. اصلا شاید دوست نداشته باشیم کسی بخونتشون، ولی خودشون سیو میشن. ببخشید ناخدا جان شما به اینها دسترسی دارید؟ اسپاگتی نکرده نمیخونیدشون که؟
Nâxodâ نوشته: خب بفرمایید اندکی از این کوششهایِ گستردهیِ زنان را در راستای پدافند از حقوق مرتدها را نشان دهید; «آرش بیخدا» هم راستی زنعزیز منظورم این بود که دفاع از حقوق گروهی که خودت هم جزء اون گروه باشی بی ارزش نیست, مثل دفاع از حقوق زنان برای ایرانبانو که شما می گفتید هر چند در این راه می کوشد ولی به فکر سود به خودش و همجنسانش هست و نه سودرسانی به دیگران... اون قضیه مرتد هم مثال بود, یعنی کسی که خودش رو به عنوان مرتد میشناسند و در دفاع از حقوق مرتدهایی مثل خودش فعالیت می کنه و همچنان کارش ارزشمنده؛
بود که سایت زندیق را انداخت؟ «مزدک بامداد» زن بود؟ «لامذهب» زن بود؟ از میان هزار مرد تنها یک «بانو آرمیتی» و یک «دیندار» پیدا میشود و بس.
راستی اینکه این سخنگاهها هزینه بردار هستند را که فراموش نکرده اید؟ میتوانید تنها یک فاروم پارسی زبان برای ما نشان دهید که
یک زن بنیادگذار آن بوده باشد؟ ما مردان باید از پول خودمان بزنیم, هزینهیِ راهاندازی سخنگاه بدهیم, فضای آزاد گفتگو فراهم کنیم,
از زمان و انرژی امان بزنیم و خردگرایی را بگسترانیم و سرانجام هم از شما تیکه بشنویم که «زنان را از اندیشیدن بازداشتهایم»؟
هتا جستارهای پدافند از همجنسگرایی را هم که باز تنها ما مردان میآغازیم؟ رویهمرفته یک مهری کنید و اگر
براستی خودتان (زنان) را این اندازه سودمند میبیند, یک چندتایی از این کارهایی که میگویید کردهاید را نشان دهید, اگرنه ما که
این همه ساله روی اینترنت و دهها فاروم گوناگون فعال هستیم چیزی ندیدهایم! دیگر از فعالیت روی اینترنت سادهتر و آسانتر و بیخطرتر هم داریم؟
Nâxodâ نوشته: همچنین, N سال پیش کاربر shirin از ما خواستند یک جستار که ما مردان در راستای پدافند از حقوق زنانمن نمی دونم چرا کاربر شیرین این رو از شما خواستند, اما شما خودتون هم که تازگیها به فکر پاسداری از حقوقتون افتادید؛ در ضمن اگه زنها جستاری رو در دفاع از حقوق مردها باز نکردند اما مردستیزی و توهین و تحقیر مردها هم از طرف زنها تا جایی که من دیدم خیلی کم بوده - یا نبوده! - نسبت به مقداری که مردها انجام دادند.
زده باشیم را نشان دهیم (که ده تایی بی هیچ سختیای نشان دادیم), ولی در برابر خواستهیِ ما, که اکنون
شما زنان تنها یک جستاری که در راستای پاسداری از حقوق ما مردان آغازیده باشید را لینک بدهید, چرا چیزی نمیبینیم؟
Angela نوشته: عزیز منظورم این بود که دفاع از حقوق گروهی که خودت هم جزء اون گروه باشی بی ارزش نیست, مثل دفاع از حقوق زنان برای ایرانبانو که شما می گفتید هر چند در این راه می کوشد ولی به فکر سود به خودش و همجنسانش هست و نه سودرسانی به دیگران... اون قضیه مرتد هم مثال بود, یعنی کسی که خودش رو به عنوان مرتد میشناسند و در دفاع از حقوق مرتدهایی مثل خودش فعالیت می کنه و همچنان کارش ارزشمنده؛
Nâxodâ نوشته: اینکه شما برای خودتان باهوش باشید و تنها در راستای سود شخصی اتان پیش بروید نیز تنها برای همان خودتان خوبه, از دید من ارزش و ارج چندانی ندارد.
Angela نوشته: البته فعالیت اجتماعی مردها بیشتره و توی فضای مجازی هم همینطوره , من جایی نگفتم که شما ما رو از اندیشیدن باز داشتید!
Angela نوشته: من نمی دونم چرا کاربر شیرین این رو از شما خواستند, اما شما خودتون هم که تازگیها به فکر پاسداری از حقوقتون افتادید؛ در ضمن اگه زنها جستاری رو در دفاع از حقوق مردها باز نکردند اما مردستیزی و توهین و تحقیر مردها هم از طرف زنها تا جایی که من دیدم خیلی کم بوده - یا نبوده! - نسبت به مقداری که مردها انجام دادند.
توجه کنید که این رو به عنوان گلایه یا خجالت دادن و ... نمیگم!