03-13-2013, 03:26 PM
برادر امیر نمیدونم من دیر دیدم یا تازگی ها عاشق شدید:e106:!! نکنه نتیجه گفتمان های اخیره؟؟ در هر صورت به پای پیر شین
بهمنیار نوشته: نگر شما در باره لاتی سخن گفتن چیست؟ چرا گیرایی بیشتری دارد؟
Anarchy نوشته: برادر امیر نمیدونم من دیر دیدم یا تازگی ها عاشق شدید:e106:!! نکنه نتیجه گفتمان های اخیره؟؟ در هر صورت به پای پیر شینآری گرامی، نتیجهی گفتگوهای اخیر چگونه باشد؟ نه، برآمده از ضعف ِ نفس و مایهی بیچارگیست. اسپاگتی آخر و عاقب مرا به خیر بکند. :e108:
yasy نوشته: در كل با شناختی كه این چند وقت از این موجودات! به دست امده قانع نمیشوند و اگر هم بشوند به روی مبارك خود نمی آورند كه اشتباه كرده اند.
اصولا روش خاصی در بحث كردن دارند وارد بحث میشوند و یه چیزی میپرونند و به آن جوری بال و پر علمی یا مذهبی با ذكر جزئیات خیلی زیاد میدهند به این امید كه دیگران فكر كنند كه دارند چیز جدیدی میگویند و به خود شك كنند كه شاید خود از آن مطلب اطلاعی ندارند
iranbanoo نوشته: هیچ جز اینکه ما حال بحث نداریم پس تاپیک را قفل میکنیم:)
اگر تاپیک باز باشد تحریک میشویم بحث کنیم و چون نمیخواهیم تحریک شویم ....
Russell نوشته: من معمولا وقتی میگویند ایرانیها توقع زیاد دارند و اینها میگویم خوب محدودیتشان زیاد بوده و... وگرنه توقع و اعتراض بنی اسرائیلی ندارند.
اما داستان شکاین از آزادی بیان در اینجا را بنگریرد ،از سمکینگ و شما و... که واویلا اینجا هم که شده هم میهن !!
حالا یا ما اینجا واقعا سانسور میکنیم و مدیر بودن چشممان را که چه عرض کنم، بلکه خودآگاهی ما را کور کرده و دچار چندشخصیتی شده ایم، یا این داستان ایراد گیری درست است ...
Bibak نوشته: SAMKING کجا هست؟ کسی خبری ازش نداره؟ ظاهرا خیلی وقته آن نشده!! هر جا هستی خوش باشی بی معرفت...بیباک گرامی، من چرا بین شما و سمکینگ یک همسانی میبینیم؟ انگار این دو آیدی از آن یک نفر هستند.
Dariush نوشته: بیباک گرامی، من چرا بین شما و سمکینگ یک همسانی میبینیم؟ انگار این دو آیدی از آن یک نفر هستند.