02-10-2013, 01:20 PM
هنوز که شب نشده
چقدر تعداد انسانهای گوسفندی که فقط زندگی را میکنند زیاد شده ...
Russell نوشته: خوش برگشتی داریوش عزیز،در این مدت فراغت امیدوارم بیشتر اینجا ببینیمتانسپاس راسل گرامی.من نیز از حضور در این جمع ، شادمان خواهم بود.
Dariush نوشته: من همینجا شرمندگی خود را به سبب اینکه از برخی از آهنگ های انقلابیِ جمهوری اسلامی براستی خوشم میاید اعلام میکنم و آماده سرزنش های دوستان خواهم بود.عزیز اینكه شما از اهنگای جمهوری اسلامی بدت بیاد جای شرمندگی داره!!! بابا شماها چرا برعكسید؟؟؟ تمام ارزشهای حقیقی واسه شماها واروونه شده!!1:e407:
محمد نوشته: عزیز اینكه شما از اهنگای جمهوری اسلامی بدت بیاد جای شرمندگی داره!!! بابا شماها چرا برعكسید؟؟؟ تمام ارزشهای حقیقی واسه شماها واروونه شده!!1آن پست چندان جدی نبود.اما آن سرودها در روزهای نخستین انقلاب، یکی از عوامل کاریزما بخشیدن به خمینی و همچنین هر چه رادیکال تر شدن انقلابیون شد.از این جنبه شرمندگی من قدری موجه نیز میباشد.
Dariush نوشته: من همینجا شرمندگی خود را به سبب اینکه از برخی از آهنگ های انقلابیِ جمهوری اسلامی براستی خوشم میاید اعلام میکنم و آماده سرزنش های دوستان خواهم بود.منم خوشم میاد از بعضی آهنگهای انقلابی, مثلا "بهاران خجسته باد"
:e108:
Angela نوشته: منم خوشم میاد از بعضی آهنگهای انقلابی, مثلا "بهاران خجسته باد"از آن آهنگی که رویگری خوانده، خوشم می آید.
اینها که آهنگهای جمهوری اسلامی نیست, خیلی هاش آهنگ آدمهایی هست که ربطی به جمهوری اسلامی ندارند, البته شنیدنش برای من خیلی غم انگیزه