01-29-2013, 08:23 PM
کمی زمان بدهید کوششم را خواهم کرد. دیرزمانیست چیزی دربارهی تاریخ باستان ننوشتم خامهام ناخام شده!
Mehrbod نوشته: دانشبُد - Erudite
دانشبُد کسی است که دانشش در همه گُستراها (dimensions) میگُسترد.
دانشبُد یا erudite در دانشاندوزی خود آزاد و بی آماج است و کسی است که درباره هر چیز چیزهایی میداند.
در همان نمونه بالا، «خیام نیشاپوری» باز یک دانشبُد نیز بوده، زیرا در کنار «چامهسرایی» به دانشهای
«مَزداهیک (mathematics)»، «ستارهشناسی»، »فلسفه» و رویهمرفته همه دانشهای زمان خود چیره بوده.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Ouroboros نوشته: نظر دوستان دربارهی انقراض این جانوران چیست:
من که از تخصصی و فوقتخصصی شدن ِ علم بسیار خوشحالم، هر ابلهی نمیتواند ادعای رسیدن به حقیقت نهایی بشر را بکند و رواداری بسیار افزوده شده.
به طور کلی من طرفدار مرگ ابرروایتها هستم.
nevermore نوشته: نخست در پی گشودن جستاری جدا برای معرفی پیج های فیسبوک بودم اما با خودم گفتم شاید دیگران استقبال نکنند و این جستار هم به خیل عظیم جستار های خاک خورده ی دیگر بپیوندد.تا منظورتون از استقبال و انتظارتون چی باشه ،ولی به یقین دنبال خواهیم کرد. البته به شخصه با پیج های ایرانی بیشتر آشنایی دارم
اگر به دید دوستان معرفی پیج های فیس بوک می تواند جستار تاثیر گذاری باشد و بقیه هم استقبال میکنند میتوانیم آنرا بیآغازیم.
nevermore نوشته: پ.ن:اگر به دید دوستان معرفی پیج های فیس بوک می تواند جستار تاثیر گذاری باشد و بقیه هم استقبال میکنند میتوانیم آنرا بیآغازیم.شهریار جان در وسط نوشتارهای کافه احتمال گم شدن آن خیلی بیشتر است.بنظرم استقبال خوبی هم از چنین تاپیکی بشود.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound