01-28-2013, 05:20 PM
"A Land without a People for a People without a Land"
David Hume نوشته: امروز به این قضیه فکر میکردم که چند بار تا حالا تو زندگی بگا رفتم! یک چندین موقعیت به ذهنم رسید!
۱- یکبار مجبور شدم ۸ ساعت پیاده بیام تا برسم خونه ، چون کیف پولم رو گم کردم با تلفن وسط یک جا که هیچی نبود!
۲- یک بار دیگه موقع ظرف شستن لیوان شکست انگشتم برید ۸ تا بخیه خورد!
۳- یکبار زمان دانشگاه وام دانشجویی رو توی کازینو باختم ، مجبور شدم کامپیوتر ، تلفن و یک سری وسایل خونه رو بفروشم تا شهریه رو بدم ، ۲-۳ ماه هم به جایی که به بی خانمانها غذا میدهند میرفتم ، تازه پول اتوبوس هم نداشتم هر روز نیم ساعت رفت و نیم ساعت برگشت پیاده میرفتم میاومدم.
۴- ۲-۳ بار موقع استمنأ تا لبهٔ اینکه یکی ببیند رفتم!
۵- ۱ شب مجبور شدم توی خیابون بخوابم!
David Hume نوشته: یک بار دیگر هم در سال ۲۰۰۱ که چند ماه بود به اسرائیل آمده بودم برای بار اول در تقریبا ۱۰ متری من در یک پیزا فروشی که من از آنجا غذا گرفته بودم و در حال خوردن بودم یک انتحاری فلسطینی خود را منفجر کرد و ۱۵ نفر کشته شدند ، تا حدود ۲-۳ ساعت از صدا و موج انفجار من چیزی نمیشنیدم ، شاید اگر چند متر نزدیکتر بودم من نیز کشته میشدم!چه شانسی داری تو...
Ouroboros نوشته: عجب مشکلات جهان اولی داشتهاید،نمایار به این خوف ناکی داری، گمون میکردم خشن تر باشی. :e108:
من یکبار به طرز وحشتناکی از دست پلیس کتک خوردم. در حد چند دندان و استخوان شکسته..
یکبار هم اوور دوز شدم، واقعا حال بدی بود.. پس از آن همه چیز، حتی سیگار را رها کردم!
یکبار هم با موتور زمین خوردم، که انگشتم در رفت تا ماهها درد میکرد..
Alice نوشته: سام تو که هنوز هستی !سام هرگز این موقع شب خوابش نمیبره... هنوز سر شبه...
Mehrbod نوشته: نخیر، ریچارد داوکینز کسی اینجا نمیخواند انگار؟how on earth could i know that :))
Memetics - WiKi
undead_knight نوشته: how on earth could i know that :))
الان اگر من وسط حرفام یک "اسکونجر"داشته باشم خواننده بدبخت از کدوم علائم نگارشی باید بفهمه منظور من scavenger هست!؟:)))
yasy نوشته: چیزی كه مرا نكشد مرا قوی تر میكند
چیزی كه مرا نكشد مرا قوی تر میكند
واقعا چیزی كه مرا نكشد مرا قوی تر میكند؟؟؟؟
والا این نیچه هم یه چیزیش میشه
Mehrbod نوشته: چرا یاسی جان؟ هر چند امیدوارم سخن درباره ماهانگی نباشد ، که این یکی رو منم دور از باور میدونم کسی رو توانمندتر کند ..