01-20-2013, 08:05 AM
folaani نوشته: شما که مدام از ابتدای این بحث حرفهای بی ربط میزنید و به روش کلاسیک و رسوایی سعی میکنید برچسب هایی را به مخاطب/مخالف خود بزنید که چسبی هم ندارد!
چه ربطی دارد به محافظت از یهودی ها؟
مگر بنده با یهود مشکل دارم؟ مگر نژادپرست هستم؟
برایم فرقی نمیکرد از هر قوم و مذهب و نژادی بودند اگر دو طرف. چه کشوری برای خودشان داشتند و چه نداشتند.
من میگویم نفس این عمل از نظر عقلانی و اخلاقی مشکل دارد.
من به شما برچسبی نزدم گرامی ، من گفتم که بر فرض هولوکاستی دیگر ، یهودیان روی دیگران نمیتوانند برای دفاع حساب باز کنند! اسرائیل این بیمه بقا برای یهود هست ، بین احتمال هولوکاستی دیگر و یهود ، اسرائیل ایستاده است. روی این حساب با اینکه من متاسف میشوم گاهی از شرایط فلسطینیها ، ولی مردم خودم برایم اهمیت بیشتری دارد ، مثل زمان جنگ جهانی دوم در نظر بگیرید ، همه میگویند که آمریکا جنایت کرد که بمب اتمی را بر ضّد ژاپن استفاده کرد ، اما این را نمیبینند که هری ترومان جان هزاران سرباز امریکایی را به ژاپنیها ترجیح داد ، هر انسان عاقلی نیز افراد خودی را به بیگانه ترجیح میدهد ، ژاپن هم با آمریکا آشتی کرد و شهری ۱۰۰ برابر بهتر در هیروشیما ساخت ، حالا هم ژاپن میتوانست تا ابد به دشمنی با آمریکا ادامه دهد و الان یک کشور گدا گشنه مثل کرهٔ شمالی باشد! بله آن زمان جنگهای چریکی ایرگون و هاگاناه یک سری فلسطینی اخراج شدند ، مهاجرین از اروپا و جاهای دیگر آمدند ساکن شدند ، این را میخواهید بشنوید؟ وجود اسرائیل درجه اهمیت بیشتری ولی برای من دارد ، من هم انتظار ندارم که شما این موضوع را درک کنید ، چون goyim که تجربه ما را ندارد . همین بیمه بودن اسرائیل دفاع از آن را به هر قیمتی لازم میکند. بحث priority و cost و benefit هست اینجا برای من.
"A Land without a People for a People without a Land"