iranbanoo نوشته: ببنید من احساس میکنم ما داریم از دوتا فاز کاملا مخالف با هم بحث میکنیم.
من میگم حفظ منافع ملی کشورم تحت هر عنوانی(اسلامی,الاغی,و....)
اما شما کلا دارید به مسائل زیر ساختی خرده میگیرید.
چه بخواید و چه نه ایران الان اسلامیه و این شرایطمونه.همون اسرائیلی که شما انقدر سنگشو دارید به سینه میزنید عاشق من و شما نیست که پاش وا بشه تمام منابع ملیمونو قورت میده.
برای منم فرقی نداره که ایران با کی رابطه برقرار میکنه مهم شیوه برقراری این ارتباطه.
در کل فکر میکنم نمیتونم شما رو وادار کنم که از پنجره ی ن به این مسائل نگاه کنید چون شما ارید به ماهیت نظام نگاه میکنید و آرمان شهرتون با شرایط فعلی خیلی فاصله داره.
بانو اینهایی که گفتید همه سفسطه هست...زیر ساختی دیگه کدوم هست؟ ما هم داریم همون منافع ملی رو میگیم البته با نگاه به منافع دراز مدت نه منافع مقطعی که ظاهرا در این مقطع یک رژیم ضد بشری سرنوشت خودش رو گره زده به سرنوشت مردم...
شما دقیقا به شیوه و سبک استدلال های برادران جمهوری اسلامی در حال اجرای پروژه دشمن سازی و در کنارش توجیه تمامی اقدامات این رژیم به بهانه منافع ملی هستید...
راه و روشی که این حکومت در پیش گرفته ثمره اش بعد از 34 سال اینی هست که میبینید، هر چه هم بیشتر بره جلو بیشتر بیشتر ایران رو به پرتگاه نابودی سرمایه های مادی و انسانیش پیش میبره...منافع ملی ایران این نیست که بر سر ماجراجویی و قمار آقایون برای بقای خودشون، خودمون رو با شرق و غرب درگیر کنیم و تحریم های سنگین بالای سرمون باشه و خطر جنگ رو هر لحظه بالای سرمون احساس کنیم....
منافع ملی این نیست که به همین بهانه های واهی تمامی گروه های اپوزیسیون داخل نیشین و خارج نشین رو با انگ نوکر آمریکا و انگلیس و صهیونیست و معاند و محارب و ...سرکوب کنیم و هر گونه انتقاد به سیاست های اتمی رو خلاف منافع ملی بدونیم....
منافع ملی این نیست که از گروه های تروریستی بین المللی حمایت کنیم که هم پول ایرانی حروم شه، هم وجهه بین المللی ما خراب شه هم در نهایت چیزی نصیبمون نشه جز کشته شدن مردم بی گناه اون کشور ها...
مساله این نیست که از نگاه شما به قضیه نگاه کنیم، در این نگاه شما نه اصول اخلاقی مورد توجه قرار گرفته نه نیم نگاهی به موازین و الزامات قانونی که ایران به عنوان یه کشور عضو سازمان ملل باید تابعش باشه وجود داره، پس انگ دنبال آرمان شهر بودن هم باز سفسطه هست بانو....