11-30-2012, 05:58 PM
پس یعنی این گروه اصلا در حد و اندازه ای نیست که شناخته شده باشه در اسرائیل، درسته؟
Anarchy نوشته: پس یعنی این گروه اصلا در حد و اندازه ای نیست که شناخته شده باشه در اسرائیل، درسته؟خیر ، اصلا شناخته شده نیستند ، من که هر روز زندگی شخصیم یک جورهایی به اسرائیل ربط پیدا میکند و تمامی اخبار و سیاست آنجا را دنبال میکنم اسم اینها را نشنیده بودم.
Ouroboros نوشته: کار درست به نظرم اینست که اسرائیل بساط خود را جمع بکند و از این دوزخ خاورمیانه برود.. اینها هم ثروت لازم برای این کار را دارند، هم نفوذ بسنده دارند و ... خلاصه نمیدانم یک تکه بیابان بیآب و علف و آشغال چیست که برای آن خون میریزند و خون میدهند.. یک کشوری را تشویق بکنند یک منطقهی خالی از سکنهی قابل سکونت به یهودیان بفروشد و بروند راحت و آزاد زندگیشان را بکنند.. این تنها ایدهی خوب احمدینژاد بوده!
Reactor نوشته: فکر میکنم هدف اسرائیل از حمله به غزه شبیه سازی رویارویی با ایران باید باشه. اسرائیل سیاستمدارهای قابلی داره. سخته که حمله به غزه رو یک کار بیهوده ی احساسی بدونیم.
Mehrbod نوشته: این اندازه حساسیت برازنده نیست کسرا جان.این پست من اینجا ربطی به کاربر شیلا ندارد ، در مورد فضای دانشگاهها در غرب هست.
اینجا روزهای یکم ما پانترک و پانعرب و همه اینها داشتیم و یادم نمیاید هیچگاه اینجور برآشفته شده باشیم.
سخنان کاربر shilla هم تا زمانیکه درباره قوم و ژن نباشند در دامنه آزادی بیان میرود.