11-02-2012, 10:58 PM
David Hume نوشته: این خبرنگارها عرب هستند ، یا عرب اسرائیلی یا عربی که تابعیت یک کشور غربی هم دارند ، کسی با پاسپورت ایرانی نمیتواند به اسرائیل برود.
من بیشتر منظورم این بود :
sonixax نوشته: خبرنگاران این شبکههای ایرانی در حالی از این مناطق گزارش میدهند که میکروفونهای مارکدار شبکههای ایرانی را در دست میگیرند.
David Hume نوشته: زکی! بگویید اسرائیل چی نداره! کلی جاذبههای تاریخی داره ، در اورشلیم تا شمال اسرائیل در قیصریه ، از آثار باستانی یهودی بگیرید تا یونانی و رومی ، سواحل اسرائیل جزو بهترین سواحل جهان هستند در ایلات ، تلاویو ، اشدود ، اشکلون ، نتانیا و غیره بهترین دریاها هست ، بهترین کلابهای شبانه ، در بلندیهای گلان انواع باغهای میوه و غیره هست که هزاران نفر هر سال اونجا میروند ، بسیاری چیزهای دیگه هم هست.
خوب جاذبه های تاریخی که بیشتر جذابیت های مذهبی دارند !
ساحل هم به نظر بنده بهتر از سواحل آسیای شرقی در دنیا نداریم حتا هاوایی هم به پای سواحل هند یا مالدیو و مانند آنها نمیرسد .
کلاب هم باز همه جا پیدا میشه ! و از کلابهای آمریکا نمونه تر میخواید ؟
نظر من اینه وقتی کسی میتونه به اسرائیل سفر کنه معنیش اینه که به اروپا و آمریکا و کانادا و آسیای شرقی هم میتونه ! پس به خودی خود اسرائیل در اولویت هاش نیست مگر مسایلی که گفتم یا اینکه همه جا رو دیده بگه حالا بریم اسرائیل رو هم ببینیم !
نمیدونم ! شاید هم من اشتباه میکنم ولی اسرائیل به عنوان سفر توریستی آخرین گزینه ی من هستش ! بنده شاخ آفریقا را ترجیح میدهم بیشتر دوست دارم به عنوان یک سرمایه گذار در کشوری مثل اسرائیل فعالیت اقتصادی داشته باشم تا برم بگردم !
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری