11-07-2012, 12:05 PM
mamad1 نوشته: یکی بیاد به این لینکممد من امدم ولی بعنوان تماشاچی زده !
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
mamad1 نوشته: یکی بیاد به این لینکممد من امدم ولی بعنوان تماشاچی زده !
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Russell نوشته: امیر حرکت 13 نمیشود؟چرا درست میگویید، من گمان کردم که ایشان پیشتر فیل خانهی سفید را در برابر شاه قرار داده.
13. Rd1 Rxe5+
Ouroboros نوشته: چرا درست میگویید، من گمان کردم که ایشان پیشتر فیل خانهی سفید را در برابر شاه قرار داده.منظور از وضعیت 3 به یک چیست امیر؟
با این وضع هیچ راه فراری از این تهدید نیست، و بهترین حرکت میشود این:
13.Qxe5 Re8
14. Qxe8+ Qxe8+
15. Be2 -+
که با برتری سه به یک به سود ِ سیاه تمام میشود، اما دستکم از مات شدن بلادرنگ پیشگیری میکند.
باید در حرکات قبلتر به دنبال اشتباه ایشان بود، شاید 10.d4 ؟
Ouroboros نوشته: چرا شرمنده؟! من اگر میباختم بیشتر خشمگین و مشتاق به تلافی میشدم تا شرمنده!شرم ساری من در برابر شما بود که به سادگی مغلوب شدم و نتوانستم همتراز شما بازی کنم.:e303:
Ouroboros نوشته: باید بیشتر بازی بکنید تا ایرادها و مشکلاتی که دارید به مرور برطرف بشوند. بدون بازی کردن با حریفان قدرتمند هم که چنین چیزی میسر نیست.درست می فرمایید؛ من از دیرباز علاقه فراوانی به شترنگ داشته و دارم؛ ولی شوربختانه شرایط دشوار و طاقت فرسای زندگی امان نمی دهد که بیشتر بتوانم بازی کنم و در آن پیشرفت نمایم.
Ouroboros نوشته: 1. بکوشید با سفید دفاع نکنید، مگر آنکه حریف در سطحی بسیار بالاتر از شما باشد. درست است که پدافند در شترنگ آسانتر از آفند است، اما آنچه در حمله وجود دارد و مایهی ارزیدن زحمت میشود «ابتکار عمل» است. آموختن چند روش بنیادین جهت حمله باعث میشود شما همواره با سفید ابتکار عمل را حفظ بکنید، و با یک بازی منفعل این برتری ِ به زعم من مهم را از دست ندهید.به گمانم خودتان هم دریافتید که من می خواستم بازی پدافندی و بسته ای را ارایه دهم تا موجب فرسایشی شدن مسابقه و خستگی شما، و سود بردن از افزایش گرایند خطایتان در تهاجم باشم.
Ouroboros نوشته: 3. وزیر را رها بکنید! درست است که این مهره جلوهای خیرهکننده دارد و نمیتوان به آسانی از او گذشت، اما نگاه داشتن وزیر حتی به قیمت تضعیف ناچیز پوزیشن هم بهاییست سنگین. ما در این بازی دیدیم که شما برای باقی نگاه داشتن وزیرتان عملا دست به خودکشی زدید، و با آنکه میتوانستید یکبار با فدا کردن آن بازی را برابر(و شاید حتی به سود خودتان)بکنید، و یکبار هم از شر مات شدن بگریزید، نگه داشتن آنرا در اولویت قرار دادید. بیرون رفتن وزیرها باعث میشود بازی از آن تب و تاب جنونآمیز و تاکتیکی بیرون برود و فرصت کافی برای برنامهریزیهای استراتژیکتر به دست بیاید.آری؛ اساس باخت من هم در اینجا بود! شوربختانه بیش از حد روی وزیر خود حساسیت به خرج دادم و بدتر از آن موقعیت استراتژیک آن بود(جلوی شاه)؛ که شما به خوبی از این موقعیت سود بردید!
Ouroboros نوشته: اگر او مایل به بازی ِ آرام و دفاعیست، دیوانهوار حملههای سهمگین ترتیب بدهیدبه گمانتان در برابر حریف های برجسته هم می توان اینچنین بازی کرد؟ آیا ریسک و خطر بیش از حد نیست؟
Ouroboros نوشته: اگر اهل حمله است، قبل از هرچیز فیلها و وزیر را تبادل بکنیدصحیح است که با این کار نبض بازی را از دستان حریف خارج می نمایم؛ ولی اگر در برابر حملاتش بازی به شدت دفاعی رایه دهم، موجب خستگی و سپس خطای محتمل او در حملات
Ouroboros نوشته: از حداکثر وقتی که روی ساعت دارید بهره بگیرید و حرکات را دستکم دو بار تکرار بکنید، اگر او قصد انجام کار مشابهی دارد، با شدت بیشتری مقابله به مثل بکنید ...اینجا را خوب درنیافتم؟! می شود بیشتر توضیح دهید؟
Rationalism Ideology نوشته: شما چگونه موقعیت های بازیمان را بازسازی نموده و حرکات را تحلیل می نمایید؟این را من میشناسم بد نیست:
Rationalism Ideology نوشته: به گمانم خودتان هم دریافتید که من می خواستم بازی پدافندی و بسته ای را ارایه دهم تا موجب فرسایشی شدن مسابقه و خستگی شما، و سود بردن از افزایش گرایند خطایتان در تهاجم باشم.این موضوع گفتگوییست دیرینه و بسیار پر تب و تاب میان من و استادم، من همواره باور داشتهام که دفاع خوب، بسیار سختتر از حملهی خوب است. بازیکنی که در دفاع مانده تنها یک اشتباه با نابودی کامل فاصله دارد، حال آنکه در حمله اغلب فرصتهای زیادی به شما میرسد، زیرا حریف به شدت سرگرم گمانهزنی پیرامون ترکیبهای سهتایی و پنجتاییست و فرصتی برای اندیشیدن به آنچه پیش چشمانش قرار گرفته پیدا نمیکند.. پیش آمده که من پیش روی بازیکنان برجسته دو یا سه اشتباه آشکار مرتکب شدهام اما از آنجاکه در حال ترتیب دادن آفندی گسترده(و طبعیتا او در حال پدافندی همه جانبه)بودهام، او نتوانسته چنانکه باید از آن بهره بجوید، زیرا درگیر این بوده که آیا «اگر اول اینرا ایمن بکنم بهتر نیست؟» یا «بگذار نخست این اسب را برای دفاع از سمت وزیر اینجا بگذارم، بهتر کردن پوزیشن مهمتر از گسترش است» و ...
این روش را در برابر بسیاری از شترنگ بازان که براستی مهارت خوبی هم داشتند؛ به کار گرفته بودم و در عمل هم خوب نتیجه داده بود؛ ولی گویا در برابر شما جوابگو نبود!
حال به نگر شما این شیوه را باید دگرگون نمایم؟ چون گمان نمی کنم در برابر شترنگ بازان برجسته؛ بتوانم با حملات دایمی، آن طور که شایسته است نبض بازی را به دست بگیرم.
Rationalism Ideology نوشته: به گمانتان در برابر حریف های برجسته هم می توان اینچنین بازی کرد؟ آیا ریسک و خطر بیش از حد نیست؟بهتر از دفاع در برابر دفاع است، بیشتر کسانی که به قرار گرفتن در یک موقعیت یا اتخاذ یک سبک از بازی عادت کردهاند به هنگام روبرو شدن با چیزی مطلقا در ضدیت با آن دستپاچه میشوند و احتمال اشتباهشان خیلی بالا میرود. تنها کاری که در بازی با یک حریف بسیار قدرتمندتر میتوان کرد، امید برای بردن او بیرون از صفحهی شترنگ است.
Rationalism Ideology نوشته: صحیح است که با این کار نبض بازی را از دستان حریف خارج می نمایم؛ ولی اگر در برابر حملاتش بازی به شدت دفاعی رایه دهم، موجب خستگی و سپس خطای محتمل او در حملات
پی در پی نمی شوم؟
نقل قول:1. e4 e6 2. d4 d6 3. Nc3 a6 4. Nf3 h6 5. Bc4 Bd7 6. O-O Be7 7. Bf4 b6 8. Re1 Qc8 $6 9. Bd3 b5 10. a3 Qd8 11. Qe2 c6 12. Rac1 Qc7 13. Rcd1 Qd8 14. Bd2 Nf6
Rationalism Ideology نوشته: اینجا را خوب درنیافتم؟! می شود بیشتر توضیح دهید؟یعنی اگر او تلاش کرد با اتلاف وقت الکی و تکرار چندبارهی حرکات شما را از کوره بدر بکند، شما هم تلافی بکنید و دو برابر طول بدهید و تا آنجاکه میتوانید فرسایشی بازی بکنید!
Rationalism Ideology نوشته: من نتوانستم در آن تارنما آرشیو و بازی خودمان را پیدا کنم! آیا آنجا چنین امکانی ندارد؟ شما چگونه موقعیت های بازیمان را بازسازی نموده و حرکات را تحلیل می نمایید؟افزون بر برنامهای که راسل گرامی معرفی کرد، به این سایت جدیدی که آدرس دادم بیایید، در آنجا هم میتوانید بازیها را ذخیره بکنید، هم آنکه یک ماشین مجانی برای برسی بازی در اختیار شما میگذارد. من از همان ماشین استفاده کردم: lichess | Free Online Chess