09-24-2012, 10:16 PM
Russell نوشته: میگم یادمون رفت یادی از به سیخ کردن بکنیم
در این مورد فقط استاد آدلاید تخصص دارند و بس
Russell نوشته: میگم یادمون رفت یادی از به سیخ کردن بکنیم
Unknown نوشته: اصلا مغز چه میزان برای درد کشیدن پتانسیل دارد؟
David Hume نوشته: من از این تاپیک خوشم نمیآید ، موضوع باز کردید برای راههای خود کشی!
Mehrbod نوشته: خودکشی یکی از بهترین ابزارهای در دسترس آدمی است. ما میتوانیم هرگاه که خواستیم زندگیامان را پایان بدهیم و «وادار» به زیستن نشدهایم.خود کشی هم مثل سقط جنین یک تصمیم شخصی است ، ولی تشویق به خود کشی یا سقط جنین کار درستی نیست ، این تاپیک تشویق به خود کشی میکند و من مخالف ادامه آن هستم ، البته من در این تالار قدرت اجرایی ندارم و جناب آنارشی تصمیم گیرنده هستند ، ولی اگر در تالار من بود از آن جلوگیری میکردم!:e059:
David Hume نوشته: خود کشی هم مثل سقط جنین یک تصمیم شخصی است ، ولی تشویق به خود کشی یا سقط جنین کار درستی نیست ، این تاپیک تشویق به خود کشی میکند و من مخالف ادامه آن هستم ، البته من در این تالار قدرت اجرایی ندارم و جناب آنارشی تصمیم گیرنده هستند ، ولی اگر در تالار من بود از آن جلوگیری میکردم!:e059:
David Hume نوشته: خود کشی هم مثل سقط جنین یک تصمیم شخصی است ، ولی تشویق به خود کشی یا سقط جنین کار درستی نیست ، این تاپیک تشویق به خود کشی میکند و من مخالف ادامه آن هستم ، البته من در این تالار قدرت اجرایی ندارم و جناب آنارشی تصمیم گیرنده هستند ، ولی اگر در تالار من بود از آن جلوگیری میکردم!کجای خودکشی با سقط جنین تناسب دارد ؛
David Hume نوشته: خود کشی هم مثل سقط جنین یک تصمیم شخصی است ، ولی تشویق به خود کشی یا سقط جنین کار درستی نیست ، این تاپیک تشویق به خود کشی میکند و من مخالف ادامه آن هستم ، البته من در این تالار قدرت اجرایی ندارم و جناب آنارشی تصمیم گیرنده هستند ، ولی اگر در تالار من بود از آن جلوگیری میکردم!:e059:
Unknown نوشته: اصلا مغز چه میزان برای درد کشیدن پتانسیل دارد؟
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Alice نوشته: کجای خودکشی با سقط جنین تناسب دارد ؛من گفتم هر ۲ یک تصمیم شخصی است ، وگرنه هیچ ربطی به هم ندارند. تشویق کردن افراد به هر کدام نیز کار درستی نیست.