مرگ بی درد -
Unknown - 09-24-2012
در این جستار به پرسشهایی از این قبیل می پردازیم:
کم درد ترین روشهای مرگ کدامند؟
چگونه می توان از میزان درد یک مرگ آگاه شد، زمانی که شخص مرده دیگر نیست که دردش را توصیف کند؟
اصلا مغز چه میزان برای درد کشیدن پتانسیل دارد؟
مرگ بی درد -
Unknown - 09-24-2012
به نظر من مطمئن ترین روش آنست که قبل از اینکه سیگنالی در مغز (درد) بخواهد پردازش شود، مغز به کل نابود شود. برای نمونه اگر در یک انفجار مغز به طور آنی پودر شود، قبل از اینکه بخواهد دردی در مغز حس شود، دیگری مغزی نیست!
مرگ بی درد -
Mehrbod - 09-24-2012
براه داروهای بیهوشی و .. هم مرگ نه تنها بی درد که خوشیآور خواهد بود!
این را میتوانیم هومَرگش یا
Euthanasia بنامیم.
اگر از فرهشت جُستار بیرون نرود، از دید اخلاقیات هم پرسش بجایی است که اگر کسی برای نمونه
هنگام رویارویی با بیماری درمانناپذیر یا پیری پروانه (اجازه) خودکشی داشته باشد یا نه نیز بد نیست.
مرگ بی درد -
Mehrbod - 09-24-2012
من روی هم رفته دوست ندارم بمیرم، ولی اگر مردنم بایسته بود برگزینش (ترجیح) من یک مرگ بسیار بسیار دردآور و دراز است.
بدید من آن درد پایانی مایه این میشود که بتوانم زندگی را با همه خوشیهایش کنار گذاشته و مرگ را بپذیرم.
مرگ بی درد -
Russell - 09-24-2012
بنظر من استفاده از Shotgun یا چیزی شبیه به آن و شلیک آن در دهان مطمئنترین و بهترین راه است،همانکاری که مرحوم مغفور ارنست همینگوی انجام داد
مرگ بی درد -
mamad1 - 09-24-2012
من شنیدم
مرگ در اثر سقوط هواپیما(البته اگر منفجر بشه) درد نداره
کلا مرگ های سریع خوب هستن
گلوله توی مغز
انفجار
و سم
خود من بیشتر از هر چیزی از غرق شدن و اتش سوزی میترسم
از غرق شدن بیشتر
چون تجربشو دارم
مرگ بی درد -
Alice - 09-24-2012
Russell نوشته: بنظر من استفاده از Shutgun یا چیزی شبیه به آن و شلیک آن در دهان مطمئنترین و بهترین راه است،همانکاری که مرحوم مغفور ارنست همینگوی انجام داد
علاوه بر این به دید من هم این مرگ خیلی با اقتدار و با کلاس استـــ...
مرگ بی درد -
mamad1 - 09-24-2012
دوستان تهیه شات گان یک مقداری سخت هست
مرگ بی درد -
blackswan - 09-24-2012
دقیقا بدترین نوع مرگ برای من هم اینه که غرق بشم و خیلی ازاین موضوع می ترسم و البته یه نوع ترس از تصادف هم در وجودمه که نمی دونم شاید توی ضمیر نا خود آگاهم باشه ..
مرگ بی درد -
Anarchy - 09-24-2012
مرگ راه های زیادی داره.ولی فکر کنم اشاره شما به خودکشی کردن باشه،درسته؟از این لحاظ که شما میخواید داروهای تضعیف کننده مغز با دوز بالا راحت ترین حالت برای مردن هست.