11-02-2013, 03:44 PM
sonixax نوشته: گفتم سهامی عام در جمهوری اسلامی !
شما بفرمایید یک شرکت سهامی عام در جمهوری اسلامی که دست دولت و دولتی ها نباشد به ما نشان دهید !
آنچه که روی کاغذ نوشته شده هم مهم نیست ! اگر شما به آنچه روی کاغذ نوشته شده استناد میکنید حق ندارید در بسیاری موارد به جمهوری اسلامی خرده بگیرید !!!! چون روی کاغذ خیلی چیزهای دیگر هم نوشته شده که جمهوری اسلامی به آنها پایبند نیست . مانند آزادی ادیان و حق و حقوق برابر برای اقلیت های مذهبی و حق آزادی بیان و اصل 27 قانون اساسی و ...
یک بام و دو هوا که نمیشود عزیزم !
و گویا شما هم به گفته من در مورد خصوصی سازی از نوع اصلاح طلبان در دروان خاتمی توجه نکردید !
همان مثالهایی هم که زدید همگی در دست حکومت یا وابسته به حکومت هستند (در غیر این صورت شما نمیتوانید ثروتمند شوید) و این میشود همان کمونیسم اسلامی که گفتیم .
این دست و پا زدنهای بیخودی که نظامهای کمونیستی و شبه کمونیستی که گندشان درآمده را هم ببندید به سرمایه داری به جایی نمیرسد .
کمونیسم یعنی سرمایه در دست دولت (که بعدها کمونیستها با وقاحت تمام پس از دیدن گندی که ازش بلند شد اسمش رو گذاشتند نظام سرمایه داری دولتی) با شعار برای همه . در عمل تمام ثروت در دست دولتی فاسد و دیکتاتور و اطرافیانش است .
نمونه هایش هم زیاد است : کره شمالی ، ونزوئلا ، شوروی خدابیامرز ، آلمان شرقی و ...
جمهوری اسلامی با قرض کردن همین المانهای اصلی و اسلامیزه کردنش یک سیستم درست کرده که بیشتر ثروت (مطلق) در دست حکومت و وابستگان به حکومت هستش و درست مثل کمونیستها شعار مردمی بودن و برای مردم و ... سر میدهد ولی به کام هواخواهان و طرفداران خودش خرج میکند .
شما اگر بگویید مکزیک سرمایه داریست من قبول میکنم ولی اگر بگویید جمهوری اسلامی سرمایه داریست نه به دست و پا زدنتان برای تطهیر کمونیسم میخندم (مثل بقیه کسانی که مغزشان به ویروس کمونیسم آلوده نیست) بلکه افسوس هم میخورم که کسانی که خود را مخالف و اوپوزوسیون جمهوری اسلامی میدانند ماهیت راستینش را هنوز به درستی نشناخته اند .
نمونه ی شرکت سهامی عام را بالا برایتان توضیح دادم.
سرمایه به نام دولت یعنی اینکه اگر امروز یک گاوی مانند احمدی نژاد شد رییس جمهور،فردا که رفت نتواند فلان شرکت را به نام خود اش و اطرافیانش بزند که تا آخر عمر بخورد و بخوابد.این می شود سیستم مافیایی که در آن به جای اینکه مانند آمریکا مارک زوکربرگ 29 ساله بیاید بشود سرمایه دارد و سیستم باز باشد،سرمایه در دست عده ای محدود می گردد.در ایران این سیستم به شدت با ورود عضو جدید سرمایه دار به مخالفت می پردازد اما حتی در همین سیستم هم شما اگر شانس بیاورید و پدرتان هم پولدار باشد می توانید دست کم پس از چندین سال به یک خرده سرمایه دار تبدیل شوید.بی شک مانند محسن پهلوان و حسین ثابت نمی شوید ولی احتمال اینکه 30،چهل میلیاردی سرمایه داشته باشید هست.
پس در ماهیت تفاوتی ندارند،تنها تفاوت در محدود و یا باز بودن سیستم است.از طرفی ابزار تولید هم در دست سرمایه دار می تواند باشد و شما مثلا اگر 100 میلیارد پول داشته باشید در ایران و بروید یک کارخانه ای مانند چی توز بزنید(که البته چی توز خیلی غول تر از این حرفهاست) ویا یک هتل تاسیس کنید باز می شوید سرمایه دار و بهره کش و سیستم اقتصادی ایران هم جلوی شما را نمی گیرد.درباره ی سیستم های درمانی و خدمات همگانی هم که پیشتر گفته شد در ایران وضع به چه منوال است.پس هرجور که بنگرید این وصله ی ناجور(ایران) دست کم به کمونیسم نمی چسبد و ارزانی خود سرمایه داری است.
نکته ی دیگر اینکه هرکسی منتقد سرمایه داری بود،لزوما طرفدار کمونیسم نیست که شما هی برچسب طرفداری از کمونیسم را بر پیشانی ما می زنید.