10-09-2013, 09:09 PM
Reactor نوشته: خیر
1. در بحران اقتصادی بزرگترین ضررکنندگان شرکت ها و سرمایه داران هستند نه مردم عادی. نهایت ضرری که مردم عادی میکنند بیکار شدنشان هست که باز هم بخاطر نچرخیدن شرکت متبوعشان این اتفاق می افتد. با یک بحران اقتصادی اینچنینی بسیاری از سرمایه داران ورشکست میشوند و به چشم برهم زدنی تمام هست و نیست و زحمات یک عمرشان برباد میرود.
از معدود قِصِر در رفتگان بحران مالی اخیر بانک ها و صندوق های سرمایه گذاری طلا بودند. آنهم دلیلش ترس مردم از ریسک اقتصادی و خواباندن پولشان در بانک ها یا خرید و نگه داری شمش طلا بود که همین کار بخودی خود به پاییت آمدن ارزش پولی و گران شدن طلا و شعله ور شدن بحران اخیر دامن زد و گره ی بحران را کورتر کرد.
2.
2-1 نمیدانم در مورد کدام کشور صحبت میکنید که ادعا میکنید زیان بحران جهانی را مردم عادی از مالیاتشان داده اند.
براتون مثالی میزنم:
بانک مرکزی آمریکا برای مبارزه با بحران اقتصادی آمریکا, طرح انبساط پولی آمریکا موسوم به QE3 رو راه انداخت که بنا به این طرح بانک مرکزی موظفه که هر ماه 84 میلیارد دلار اسکناس چاپ کنه و به اقتصاد تزریق کنه.
میبینید که هزینه ای از مالیات برای حل بحران اقتصادی در آمریکا پرداخت نشده و سیستم اقتصادی مستقیما خودش داره هزینه اش رو پرداخت میکنه و اصلا عایدی مالیاتی ارتباطی به حل مشکلات اقتصادی نداره و همه جا بانک مرکزی هست که باید مشکلات اقتصادی کشور رو با وضع استراتژی های خودش حل و فصل کنه.
2-2 سیستم مالیاتی در همه جای دنیا جزو دقیق ترین و باحساب و کتاب ترین سیستم هاست چون دولت هیچوقت دوست نداره که سرش کلاه بره. هر فردی میتونه کوچکترین فاکتور مالیاتی اش رو هم ردیابی کنه که از کدام حساب به کدام حساب ریخته شده.
مالیاتی که از مردم گرفته میشه خیلی زیاده ولی زیاد تر از اون هزینه ای هست که دولت ها برای مواجهه با بحران های اقتصادی باید بپردازند.
فرض کنید که مثلا دولت آمریکا مالیات اخذ شده یکسال اخیر مردم رو برای مبارزه با بحران اقتصادی هزینه کنه. پس 1. در سال آینده مردم بدلیل نبودن بودجه ی خدماتی, اُفت شدید خدمات اجتماعی رو بصورت کاملا ملموس شاهد خواهند بود 2. به دلیل دقیق بودن سیستم مالیلتی میشه خیلی راحت, هزینه شدن پول مالیات مردم در محلی دیگر را ردیابی کرد و دولت و حکومت رو به جرم دزدی محاکمه کرد.
به همه اینها اضافه کنید که مالیات بر خرید را میشود پس گرفت ! + این همه هزینه ساخت و ساز شهر و خدمات اجتماعی و ... خرجش از کجا می آید ؟! از همین مالیات بر درآمد .
مزدك بامداد نوشته: نمیتواند چنان شوخ و
سرزنده باشد که یک مفت خور که در بهمان هتل به هزینه ی کارگرانش ( که به دید
شما تنبل و بخور و بخواب هستند !) لم داده و خوشی و سرگرمی دارد!
مزدک گرامی شخص سرمایه دار که شکم مادرش سرمایه دار بیرون نیامده ! او هم روزی مثل خَر کار میکرده تا سرمایه ای جمع کرده و اکنون دارد آسایش دوران سختیش را تجربه میکند !
چندی پیش شبکه من و تو یک زوج رو نشون میداد که یک جزیره خصوصی را هتل کرده بودند و اجاره اقامت درش شبی 30 هزار دلار بود !
طرف وقتی که تصمیم میگیره جزیره رو بخریه به زور پول بنزین ماشینش رو میداده ! خلاصه داستان اینکه هم میاره ، به سختی کار میکنه مبلغی معادل 60 هزار یوروی امروز جمع میکنه و یک جزیره بایر رو میخره و به مدت 20 سال شروع میکنه خودش با دست خودش بخش بخش اونجا رو میسازه . خوب الان که اجاره میده شبی 30 هزار دلار نوش جونش . دلیلی نداره من این آدم رو یک مفت خور بهره کش ببینم اتفاقن خیلی هم آدم سخت کوشی هستش که امروزه به اینجا رسیده و حاضر نیست جزیره اش رو به مبلغ 200 میلیون بفروشه .
نمونه دیگر دوست خود من ، یک نفر آدم است کارگر هم ندارد - 8 سال است که دارد خودش با دست خودش خانه اش را میسازد ، صبح ساعت 10 میرود سر کار (فرش فروشی) تا ساعت 6 تک و تنها کار میکند (قطعن میدانید که کار فرش فروشی چه قدر سخت است) بعد از آن میرود خانه یک ساعتی استراحت میکند و از ساعت 8 تا هر وقتی که بتونه روی خانه اش کار میکنه .
فراریش رو هم سوار میشه ، سرمایه دار هم هست . پس فردا هم بخواد خانه اش رو به کسی اجاره بده از کسی بهره کشی نکرده ! ماحصل زحماتش رو داره پس میگیره .
چند نفر از همین کارگران زحمت کش که هیچی از خودشون ندارند حاضرند این طوری کار کنند ؟! طرف ده ثانیه از وقت استراحتش کم میشه داد و قالش میره هوا و بعدش هم که میره خونه میگیره میخوابه تا فرداش !!!!!
معلومه چنین آدمی چیزی هم نباید داشته باشه . یک فرقی باید بیم سخت کوشان واقعی و کسانی که ادای سخت کوشی رو در میارند و به روش فمینیستی فقط جیغ داد میکنند که ما کار میکنیم و زحمت میکشیم باشد دیگر ؟!
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری