06-15-2013, 02:15 PM
زمین تا آسمون فرق کرده.الان تور مثل فراری کار می کنه
nevermore نوشته: خبرت قدیمیه میلا جان.
کل آرای ماخوذه: 27 میلیون و 594 هزار و 873 رای
کل آرای صحیح: 26 میلیون و 682 هزار و 364 رای که به ترتیب به نامزدهای زیر تعلق دارد
1 حسن روحانی: 14 میلیون و 20 هزار و 13رای
2 محمدباقر قالیباف: 4 میلیون و 369 هزار و 938 رای
3 سعید جلیلی 3 میلیون و 163 هزار و 169 رای
4 محسن رضایی 3 میلیون و هزار و 202 رای
5 علیاکبر ولایتی یک میلیون و 673 هزار و 543 رای
6 سیدمحمد غرضی 326 هزار و 449 رای
روحانی:50.08 درسد
sonixax نوشته: من اینو توی بالاترین ستون سمت چپ بالا دیدم .از اینجا بگیر میلاد جان:
آمار به روز رو نمیدونم از کجا بگیرم .
Dariush نوشته: دوستان، این همه ناامیدی در شما، بیدلیل است. من هم پیش از این فکر میکردم رای دادن یعنی رای دادن به جمهوری اسلامی و علی خامنهای. اما اینطور نیست و ما به اشتباه این تبلیغ دروغ از سوی سیستم را باور کردهایم. حکومت میداند که مردم زیادی به امید تغییر و بهبود شرایط زندگی خود در انتخابات شرکت میکنند و به همین جهت سعی میکند اینرا به عنوانِ رای به خود جلوه دهد. باورِ چنین چیزی، دقیقا همان است که ج.ا میخواهد. شما از مردمی که هیچگونه نهاد سیاسی برای رهبری ندارند، انتظار دارید در یک حرکتِ منسجم و متحد، به آنچه شما باور دارید درست است ، دست بزند؟ چنین چیزی نشدنی است. مردم هم نشان دادهاند که در صورتی که یک رهبر یا هتا شبه حزب داشته باشند، حاضرند فعالیتِ مثبت و قابلِ توجهی از خود نشان دهد. در همین جنبشِ سبز، با آنکه یک رهبریِ نیمبند برقرا بود و همه چیز علیه مردم بود و همچنین با اینکه بسیاری با موسوی و کروبی مخالف بودند(همچون من که اصلا رای هم نداده بودم)، اما آمدند و اغتشاش کردند. مردم هماکنون در یک وضعیتی گیر کردهاند که پیش از هر چیز نیاز دارند از وضعیت اسفبار اقتصادی خارج شوند. من خودم جایی پانزده دلیل آوردم برای اینکه چرا نباید رای بدهیم، در عوض جوانی در یک خط به من گفت که من اندیشیدم و دیدم که اگر رای ندهم دوباره کسی چون احمدینژاد بر سرِ کار آمده و الان اگر در حالِ گرسنگی کشیدن هستم، آنموقع ممکن است از گرسنگی بمیرم. و من با خود فکر کردم که چه ظلمیست گرفتنِ امید از این مردم و جوانان.بحث سر اصول سیاسی مردم نیست،مساله این است که تا چه حد بازی دادن آنها ساده است.مشخصا آنها که رای دادهاند به ج.ا رای ندادهاند هرچند ج.ا از این استفاده تبلیغاتی خوبی خواهد کرد مساله اصلی در نظر من باور به اهمیت رای دادن است،رای ندادن چیزی را به دیگران ثابت نمیکرد و دستاوردی نداشت ،تنها حسن آن نشان دادن قبول درک این حقیقت به خودشان بود که نظرشان در ج.ا پشیزی ارزش ندارد و ربطی به تغییرات سیاسی نخواهد داشت.این بنظر من دست و پا زدن مردمیست که از همه طرف به بن بست خوردهاند و اگر چه جای سرزنش ندارد ولی جای دلسوزی و اندوه دارد.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Dariush نوشته: دوستان، این همه ناامیدی در شما، بیدلیل است. من هم پیش از این فکر میکردم رای دادن یعنی رای دادن به جمهوری اسلامی و علی خامنهای. اما اینطور نیست و ما به اشتباه این تبلیغ دروغ از سوی سیستم را باور کردهایم. حکومت میداند که مردم زیادی به امید تغییر و بهبود شرایط زندگی خود در انتخابات شرکت میکنند و به همین جهت سعی میکند اینرا به عنوانِ رای به خود جلوه دهد. باورِ چنین چیزی، دقیقا همان است که ج.ا میخواهد. شما از مردمی که هیچگونه نهاد سیاسی برای رهبری ندارند، انتظار دارید در یک حرکتِ منسجم و متحد، به آنچه شما باور دارید درست است ، دست بزند؟ چنین چیزی نشدنی است. مردم هم نشان دادهاند که در صورتی که یک رهبر یا هتا شبه حزب داشته باشند، حاضرند فعالیتِ مثبت و قابلِ توجهی از خود نشان دهد. در همین جنبشِ سبز، با آنکه یک رهبریِ نیمبند برقرا بود و همه چیز علیه مردم بود و همچنین با اینکه بسیاری با موسوی و کروبی مخالف بودند(همچون من که اصلا رای هم نداده بودم)، اما آمدند و اغتشاش کردند. مردم هماکنون در یک وضعیتی گیر کردهاند که پیش از هر چیز نیاز دارند از وضعیت اسفبار اقتصادی خارج شوند. من خودم جایی پانزده دلیل آوردم برای اینکه چرا نباید رای بدهیم، در عوض جوانی در یک خط به من گفت که من اندیشیدم و دیدم که اگر رای ندهم دوباره کسی چون احمدینژاد بر سرِ کار آمده و الان اگر در حالِ گرسنگی کشیدن هستم، آنموقع ممکن است از گرسنگی بمیرم. و من با خود فکر کردم که چه ظلمیست گرفتنِ امید از این مردم و جوانان.دقیقا داریوش جان.من شخصا بسیاری از آدم های میانسال رو می شناسم که به شدت رادیکال هستند و حتی زمان اعتراضات 88 موسوی و کروبی و رو از خودشون می دونستند اما این سری دو دل بودند که رای بدهند یا نه.این جنگ روانی را حکومت پیش از انتخابات شروع کرد و من براستی بر این عقیده هستم که اینها آنقدر ها هم مشتاق به آمدن مردم پای صندوق نیستند.نکته ی دیگر اینه که ما واقعا اپوزوسیون قابلی نداریم و جز مشتی آدم بیسواد که هیچ اطلاع درستی از وضعیت داخل ایران ندارند فرد دیگری نمی بینیم که جایگاه مقبولی نزد مردم داشته باشد.کافی است یک ساعت پای برنامه های کانال پارس بشینید تا ببینید چه مایه اینها از وضعیت راستین مردم بی خبر هستند.به گمان من یک تحریم منسجم با بیان خواسته ها می توانست تاثیر گذار باشد اما حال که بسیاری از مخالفان نظام هم تصمیم گرفتند پای صندوق بروند نمیتوان رای را به سود حاکمیت خواند.به این هم توجه کنید که جنگ قدرت زین پس به شدت بالا می گیرد و دیگر جمهوری اسلامی آن حکومت یکپارچه پیشین نیست و از طرفی نمی توان انتظار داشت 8 سال نکبتی که احمدی نژاد و خامنه ای و بمب هسته ای در این مملکت زدند مردم را در پی بازگشت به دوران امثال خاتمی نکشاند.
Russell نوشته: بحث سر اصول سیاسی مردم نیست،مساله این است که تا چه حد بازی دادن آنها ساده است.مشخصا آنها که رای دادهاند به ج.ا رای ندادهاند هرچند ج.ا از این استفاده تبلیغاتی خوبی خواهد کرد مساله اصلی در نظر من باور به اهمیت رای دادن است،رای ندادن چیزی را به دیگران ثابت نمیکرد و دستاوردی نداشت ،تنها حسن آن نشان دادن قبول درک این حقیقت به خودشان بود که نظرشان در ج.ا پشیزی ارزش ندارد و ربطی به تغییرات سیاسی نخواهد داشت.این بنظر من دست و پا زدن مردمیست که از همه طرف به بن بست خوردهاند و اگر چه جای سرزنش ندارد ولی جای دلسوزی و اندوه دارد.باور بفرمائید که نادر کسانی بودند که باور داشتند رایشان ارزش داشته و دارند در یک انتخاباتِ آزاد شرکت میکنند. من یقین دارم که عده کثیری از مردم تا قبل از مناظرهی پایانی، نمیخواستند رای بدهند، اما دیدند که مواضع روحانی با یک حداقلی از خواستههای آنها منطبق است و همچنین تمامِ نهادهای اقتدارگرا ، علیه او هستند. خیلی از افراد هم با خود میگفتند که شاید اینبار رای ما را بشمارند و دیدیم که شماردند. وگرنه بیشک اکثریتِ عظیمِ مردم به باورِ من هیچ اعتقادی به نظام ندارند. آنها تنگنای تحریمهای کشنده را در حالِ تجربه کردن هستند و سایه سنگینِ جنگ بر سرشان سنگینی میکند، کاملا طبیعی است که بخواهند از هر راهی قدری از این فشارها بکاهند. پرسش این است که اگر مردم چکار میکردند که تعبیرش بازی خوردن نبود؟ شاید هم حکومت بازی خورده ؛ شاید برآوردش این بوده که اکثریتِ مردم شرکت نمیکنند و تنها طرفدارانشان شرکت میکنند،و اینبار بر خلاف دور قبل آرا را میشمارند و جلیلی یا قالیباف میروند به کاخِ ریاست جمهوری!!
Dariush نوشته: دوستان، این همه ناامیدی در شما، بیدلیل است. من هم پیش از این فکر میکردم رای دادن یعنی رای دادن به جمهوری اسلامی و علی خامنهای. اما اینطور نیست و ما به اشتباه این تبلیغ دروغ از سوی سیستم را باور کردهایم. حکومت میداند که مردم زیادی به امید تغییر و بهبود شرایط زندگی خود در انتخابات شرکت میکنند و به همین جهت سعی میکند اینرا به عنوانِ رای به خود جلوه دهد. باورِ چنین چیزی، دقیقا همان است که ج.ا میخواهد. شما از مردمی که هیچگونه نهاد سیاسی برای رهبری ندارند، انتظار دارید در یک حرکتِ منسجم و متحد، به آنچه شما باور دارید درست است ، دست بزند؟ چنین چیزی نشدنی است. مردم هم نشان دادهاند که در صورتی که یک رهبر یا هتا شبه حزب داشته باشند، حاضرند فعالیتِ مثبت و قابلِ توجهی از خود نشان دهد. در همین جنبشِ سبز، با آنکه یک رهبریِ نیمبند برقرا بود و همه چیز علیه مردم بود و همچنین با اینکه بسیاری با موسوی و کروبی مخالف بودند(همچون من که اصلا رای هم نداده بودم)، اما آمدند و اغتشاش کردند. مردم هماکنون در یک وضعیتی گیر کردهاند که پیش از هر چیز نیاز دارند از وضعیت اسفبار اقتصادی خارج شوند. من خودم جایی پانزده دلیل آوردم برای اینکه چرا نباید رای بدهیم، در عوض جوانی در یک خط به من گفت که من اندیشیدم و دیدم که اگر رای ندهم دوباره کسی چون احمدینژاد بر سرِ کار آمده و الان اگر در حالِ گرسنگی کشیدن هستم، آنموقع ممکن است از گرسنگی بمیرم. و من با خود فکر کردم که چه ظلمیست گرفتنِ امید از این مردم و جوانان.
nevermore نوشته: دقیقا داریوش جان.من شخصا بسیاری از آدم های میانسال رو می شناسم که به شدت رادیکال هستند و حتی زمان اعتراضات 88 موسوی و کروبی و رو از خودشون می دونستند اما این سری دو دل بودند که رای بدهند یا نه.این جنگ روانی را حکومت پیش از انتخابات شروع کرد و من براستی بر این عقیده هستم که اینها آنقدر ها هم مشتاق به آمدن مردم پای صندوق نیستند.نکته ی دیگر اینه که ما واقعا اپوزوسیون قابلی نداریم و جز مشتی آدم بیسواد که هیچ اطلاع درستی از وضعیت داخل ایران ندارند فرد دیگری نمی بینیم که جایگاه مقبولی نزد مردم داشته باشد.کافی است یک ساعت پای برنامه های کانال پارس بشینید تا ببینید چه مایه اینها از وضعیت راستین مردم بی خبر هستند.به گمان من یک تحریم منسجم با بیان خواسته ها می توانست تاثیر گذار باشد اما حال که بسیاری از مخالفان نظام هم تصمیم گرفتند پای صندوق بروند نمیتوان رای را به سود حاکمیت خواند.به این هم توجه کنید که جنگ قدرت زین پس به شدت بالا می گیرد و دیگر جمهوری اسلامی آن حکومت یکپارچه پیشین نیست و از طرفی نمی توان انتظار داشت 8 سال نکبتی که احمدی نژاد و خامنه ای و بمب هسته ای در این مملکت زدند مردم را در پی بازگشت به دوران امثال خاتمی نکشاند.