نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بررسی این ادعا که اسلام طرفدار علم است!
#1

بنظر من اینکه میگن اسلام طرفدار علم و ایناست تا حد زیادی بی پایه است!
اولا که زمان پیامبر و امامها و این حرفا علوم مدرن امروزی وجود نداشتن و هیچکس متوجه نبوده که همین علم و تفکر و روش علمی و تجربه گرایی و منطق و نیاز به اثبات هرچیزی یه روزی زیر آب خود باورهای دینی و ادیان رو میزنه! ولی بعدها که علم توسط اروپایی ها پیشرفت کرد همینطور شد.
اون زمان پیامبر و امامان علمشون خب همون علوم و پیشرفت در حد همون روزگار بوده و کلیش هم علوم درون دینی یا علومی که بهرحال در دین و فرهنگ و اجتماع خودشون کاربرد داشته بوده. یخورده هم مثلا ریاضی و ستاره شناسی شاید بوده که ضرر خاصی برای دین نداشته.
توی یه فیلم مستندی که اخیرا خود تلویزیون ج.ا. پخش کرد داشت میگفت که مسلمانان بخاطر ادارهء امپراطوری گسترده ای که با تصرف سرزمین های دیگر بوجود آوردن نیاز به دم و دستگاه و تشکیلات اصولی و علم و ریاضیات و اینطور چیزها پیدا کردن و بخاطر همین بساط دانشمندان و علومی مثل ریاضیات گسترده شد و از اون طرف با نهضت ترجمه ای که انجام شد درواقع پایهء خیلی از این ریاضیات و اینها رو از یونانیان گرفتن.
بنابراین میشه گفت اسلام درواقع بطور ناخواسته/نادانسته و بخاطر نیاز خودش باعث شد که پایهء تمدن و پیشرفت های علمی بعدی شکل بگیره. پیشرفت هایی که بعدا خودش رو و تمام ادیان دیگر رو هم زیر سوال بردن.
البته در اینکه اسلام نسبت به خیلی ادیان دیگر مثل یهودیت لیبرال تره حرفی نیست، ولی بهرحال اسلام هم جزو ادیانه و ادیان همشون بر ادعاهای بی پایه و اثبات نشده از دید عقل و علم و منطق و خرد بشر امروز استوار هستن. یه چیزهایی قدیمی مال زمان خودشون بودن. عقل اینو میگه. شواهد اینو نشون میدن. تجربه و علم اینو تایید میکنه.
جالبه که ادیان هنوزم در میان توده ها اینقدر طرفدار و پیرو دارن. البته درواقع عجیب نیست! چون آدم اینو به وضوح میبینه که انسانها همه اونقدر آگاهی و بینش و پایهء تفکر و دانش علمی رو ندارن اونقدری باهوش و دانشمند و شجاع نیستن که بتونن نظام مطلق گرا و ساده انگار دین و مذهب رو با نظام واقعگرا و پیچیده و نسبی علم عوض کنن. مردم عادی دنبال چیزهای ساده شده هستن مثل بچه ها که دنبال آب نبات و بازی هستن و از درک چیزهای بزرگتر و واقعی تر و کاراتری که وجود دارن عاجزن از وجود لذت هایی که در سطح و مسائل پیچیدهء بزرگترها وجود دارن ناآگاه هستن.

ولی از این جهت ما شانس آوردیم که خود روحانیون دین اسلام این مسائل رو قبول ندارن و چون دین رو بر اساس متن خودش عینا تفسیر میکنن و چون در اسلام و مذاهب اون یه زمانی صدها سال پیش بنیانگذارانش گفتن علم خیلی خوبه و این حرفا، حالا این رو طبیعتا شامل هرچیزی که اسم علم روش بشه گذاشت، حتی علوم مدرن امروزی که نسبتی با خدا و ماوراء و باورهای دینی ندارن و درواقع زیرآب این باورها رو هم تاحالا بارها زدن و تضعیف کردن (گرچه معنویت تاحد زیادی از این ضربه ها مصون بوده)، میدونن و بنابراین اجازهء شناخت و گسترش و آموزش و استفاده از علم و فناوری رو به شکل تقریبا نامحدودی میدن و حتی در این راه حاضرن کمک کنن! هرچند تاحدی بقولی میشه گفت نمیتونستن هم که جلوش رو بگیرن وگرنه پایه خودشون متزلزل میشد و خودشون و جوامع و کشورهای خودشون عقب مونده و درپیت و ضعیف میشدن که به نفع چهرهء دینشون در دنیا هم نبود مسلما.

بهرحال من نمیگم که اسلام طرفدار علوم امروزی نیست، ولی این مسئله جای تردید و ابهام و ایراد و سوال زیادی داره و اینکه بگیم قطعا اینطوره بنظر بنده تاحد زیادی بی پایه است و صرفا بر اساس تفسیر و باورهای درون دینیه، نه چیزی روشن و صریح و محکم و تردیدناپذیر که با عقل و سند و خرد بشری بشه اون رو بدیهی دونست!
اصلا همین الانش هم حتی همین ج.ا. شیعه که نسبت به خیلی کشورها و حکومت ها و مذاهب دیگر اسلامی خیلی لیبرال تره با بعضی نظریه ها و بخشهای علم مشکل داره هرچند بهش نمیپردازن و سعی میکنن پنهانش کنن. مثلا مباحث درمورد نظریه داروین به سختی اجازه داده میشن که واقعا از صفر تا صد و هر مطلب و هر کتاب هر نظری و تمام جزییاتش بصورت عمومی مطرح بشن. مثلا کی تاحالا دربارهء سرگذشت داروین داستان کامل و دقیقی رو از رسانه های ج.ا. شنیدید؟ میدونید که داروین کم کم به کتابهای آسمانی و ادیان و خدا شک کرد و بقول خودش ندانم گرا شد. یا نظریات و تفسیرهای زیادی از جانب دانشمندان دربارهء ارتباط این مسائل و زیر سوال بردن داستانهای مذهبی و اعتقادات ادیان هست که اینا رو هم تقریبا هیچوقت شما نمیبینید نمیشنوید که به آزادی مطرح بشن و افراد و نظامهای مذهبی اینا رو سانسور میکنن یا بسادگی میگن که اینا جزو علم و نظرات تخصصی دانشمندان نیستن و صرفا نظرات و عقاید شخصی هستن!!
پاسخ
#2

پیامبر اسلام گفته علم اصلی علم دینه و بجز اون یعنی دانش که فضیلت هست. فضیلت در عربی دو معنی داره یکی خوب و دیگری بدرد نخور هست که مفسران اگر بی طرف باشن رای به این میدن که منظور پیامبر بدرد نخور هستش چرا که پیامبر در 10 سال حکومتش بر مدینه و همچنین 10 ها سال حکومت خلفای راشدین هیچ اقدام عملیی برای گسترش علم انجام ندادن حال آنکه حواسشون بود برای شهرها قشون و قاضی و سیستم گرفتن خمس و زکات و جزیه بزارن و اگه شهری خراج رو نداد برن دهنشونو سرویس کنن ولی حواسشون نبود که برای هر شهر دانشگاه هیچی 4 تا مدرسه بزنن؟! همیشه هم در طول تاریخ روحانیون همانطور که مخالف آزادی بودن (حضور حداقلی روحانیون در نهضت مشروطه و ملی شدن نفت) و فقط به فکر خودشون بودن (50 سال ناصرالدین شاه همه چیز مملکت رو میفروخت میرفت عشق و حال اکثر روحانیون خفه خون گرفته بودن چون حق علما رو میداد!) همینطور مخالف دانش هم بودن (آزار و اذیت دانشمندان در دوران انگیزاسیون اسلامی توسط روحانیون و دادن حکم مهدور الدم بودن فلاسفه) پس اسلام ایراد دارد که متخصصینش انقدر وحشی هستن مگر اینکه احمقانه خیال کنیم که روحانیون اسلام رو خراب کردن و اسلام به ذات خود ندارد عیبی!
پاسخ
#3

به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان "قل ان ربّی یبسط الرزق لمن یشاء و یقدر و لکن اکثر الناس لا یعلمون " "بگو چون پروردگارمِ پهناور می کند توشه برای کسی می خواهد هم اندازه می شود هم تا برای بود فراوانی مردمان نباشد می دانند " هر کی هر چی شده از کارِ خداوندست هدفِ پایانی ام سرای نزدیک نیست که اندوه بخورم ،سرای واپسین ماندگارست هر چند خداوند برای باورمند در سرای نزدیک کم نگذاشته پیشانی بر زمین می گذارم برایش خداوندا پاسِ تو
پاسخ
#4

اصولا پرواضح است که تمام آنچه دانشمندان غربی و شرقی کشف کرده اند را پیامبر اسلام (ص)و امامان شیعه (ع) می دانستند ولی مصلحت نبوده آن را به اطلاع مسلمین برسانند. چون علم امامان(ع) و پیامبر اسلام (ص) لدنی بوده و تمام دانش ازلی و ابدی را می دانستند پس اسلام منشا علم است.

یا حسن!  شیخ حسن!
نرمش قهرمانانه حق مسلم ماست.

پیروزی بایدن معجزه آقایمان حضرت بقیة الله حضرت امام زمان (عج) بود.

یالثارت الحسین
امروز حزب الله با سلاح منطق و گفتگو مشت محکمی بر دهان دشمنان اسلام و انقلاب می کوبد.

حزب الله! یا علی! تا آزادی قدس یک یا حسین بیش نیست!
پاسخ
#5

به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان "قل افغیر الله تأمرونی اعبد ایها الجاهلون ""بگو آیا باز بیگانهء خداوندُ دستورمی دهیدم بندگی می کنم ای هرآن خُل ها"
Hezbollah_yaAli نوشته: اصولا پرواضح است که تمام آنچه دانشمندان غربی و شرقی کشف کرده اند را پیامبر اسلام (ص)و امامان شیعه (ع) می دانستند ولی مصلحت نبوده آن را به اطلاع مسلمین برسانند. چون علم امامان(ع) و پیامبر اسلام (ص) لدنی بوده و تمام دانش ازلی و ابدی را می دانستند پس اسلام منشا علم است.
در چخان گویی نبایستی گوی پیش افتادنُ ببریم دروغ بافیست بر خداوند هم گناهی،هیچ کس دانش ازلی هم همیشگی نداشته هم ندارد جز خداوند هیچ فراخوانی از سوی خداوند سوی بندگانِ همه چیزدان نشده خداوند است که شب هم روز را دو نشانه گذاشته نشانهء روز روشنایی هم جستجوی بیشتریِ خداوند هم نشانهء شب خانه رفتن هم دانستن شمار سال هم ماه ،
پاسخ
#6

چه بحثای جالبی اینجا اتفاق می افته . واقعا دارم تحریک میشم اینجا موندگار شم. ببینم اینجا جایی هست که بچه ها خودشون رو معرفی کرده باشن . میخوام با همتون بیشتر اشنا بشم . بعد بیام تو بحثاتون شرکت کنم.
پاسخ
#7

معرفی چی؟
کسی اینجا اطلاعات شخصی خاصی نمیده چون خطر داره.
ببینم تو از کجا پیدات شده؟ :e057:
آخه من یجایی به یکی آدرس اینجا رو دادم گفتم بحث داری بیا اون فروم.
پاسخ
#8

خیلی بی انصافیه که بیای بگی مثلا فلان مکتب مخالف علم بوده . یا اصلا دنبال علم نبوده .
اولین لازمه آغاز علم چیه ؟ سرعت گرفتن نشر علم چی؟

ببینید اگه منظورتون اینه که اسلام باعث خواب علم شده که در اشتباهید . چرا . چون با شروع اسلام بالاخره تونست آغاز شروع آموزش خواندن و نوشتن رو جا بندازه . میگن تا قبل از اسلام فقط 17 با سواد در شبه جزیره عربستان بوده که اونا هم اکثرشون یهودی ها بودن . با شرع اسلام ابتدا خواندن و نوشتن و الفبا پایه و اساس هر اموزشی شکل گرفت . با انتشار اسلام به سرزمین هایی مثل ایران سواد آموزی از سطح طبقاتی خودش بیرون اومد . و اغازه همهگیری اموزش شروع شد .این قضیه اونقدر وحشتناک پیشرفت که دیگه مردم ایران داشتن به عرب تبدیل میشدن . یه بزرگمردی از دل تاریخ بیرون اومد و بسی رنج برد در اون سال سی ... عجب زنده کرد او بدین پارسی . داستان ها و شعراش سینه به سینه گشت و باعث نجات زبان فارسی شد . علم فلسفه و منطق . طب . ریاضیات و هندسه با سرعت زیادی شروع به رشد کرد و حتی به اروپا صادر شد . اگه سند میخواید خوب همین گنبد های مساجد و معرق کاری ها فکر میکنید بدون دانش هندسی و محاسبات ساخته میشده ؟ الانم نمونه هاش هست . این در حالیه که اروپا در قرون وسطا خودش سردر گم دری وری های کلیساست و یهودیان هم در حال ماهی گیری از اب های گل الود .

علم اولیه از اینجا یعنی از خاورمیانه به جایی میره که مردمش تا اون زمان وان حمام هم نداشتن .

این طرف ایران درگیر قومی دیوانه همچون مغل میشه و گنجینه بزرگی از دانش رو از دست میده. دولت های عربی منطقه هم که درگیر حرمسراهای احمقانه خودشون میشن . اوصولا این پادشاهان بودن که سیاست های کلی رو برای کشور میریختن .علم ایران چندین سال خاموش میمونه و بقیه هم که هیچ .
بعد از این شاهان احمق قاجار میان رو کار که دیگه دیوانه ترین شاهان هستن و از اون طرف در اروپا مدتیه که کلیسا شکست خورده و مکتبهایی همچون اومانیسم شکل گرفته . خدا رو بوسیدن گزاشتن کنار و همه چیز رودر کار و تلاش و پشتکار دیدن . شروعکردن به ساخت و ساز و با هزینه های کم تولد رو شروع کردن . رنسانس شروع شد و آغازی بود بر دنیای مدرن و قطعیت انسان محوری . اما یواش یواش مردم بدبخت تر شدن و یه عده ای پولدار تر . چون نیروی کار مردان حذف شد و از زنان ارزان قیمت استفاده شد . فقر و اختلاف طبقاتی . ایران و خاورمیانه هم که غرق در شاهان بی غیرت . تولید هزینه داشت و هزینه سنگین بود . منابع هم کم بود . اونایی که تواین زمان پیشرفتهای صنعتی خوبی کرده بودن رفتن تا از منابع کشورهای دیگه برای هزینه های کشور های خودشون استفاده کنن . با چپاول منابع دولت های فاسد شتاب بیشتری رو به روند تولید علم و صنعت دادن . اما با پول دیگران . باز هم باید به شاهان ایران تبریک گفت .
از اون طرف 2 تا جنگ جهانی هم شکل گرفت و خودش باعث تولد صنایع پیشرفته تر شد و ایران باز اینجا به حمت شاهان احمق ضرر کرد . البته ابران هم الان به واسطه خدامات وزیر کبیر در مواردی پیشرفت کرده ولی به همت شاهان احمق بیشتر در حال واردات قرار داره . این جنگ ها برای مردم که دیگه خدا رو از دست داده بودن هیچی جز بدبختینداشت . دنیا وارد دنیای پست مدرن شد . دنیایی با عدم قطعیت . الان لازمه بدونید که تو همین دنیای عدم قطعیت مردم دیگه مردم دنیای مدرن نیستن . فهمیدن دقدقه هاشون بدون خدا هم حل نمیشه . پس چه کار باید کنن ؟ دیگه وجود خدا و عدم وجودش قطعیت نداره . هرکی هرچی دلش خواست . هر کشور خودش سیاست خودش رو میچینه . اگر شتاب علم رو در نظر بگیریم زمانی بود که ایران شاید 300 سال از غرب عقب تر بود . اونم غربی که خودش رو با استفاده از منابع دیگران ساخت . همین الانم کشور های دارای حق وتو هنوزم مستامره دارن در آفریقا . خود ژاپن فعلی یه جورایی مستامره آمریکاست .

تو این سی و چند سال بعد از انقلاب . که حکومت دینی سر کار اومده من به لحاظ علمی ایا پیشرفتی نداشتیم ؟ ایا دین مانع نشر علم شده ؟ الان ایران دستاورد هایی داره که همه اون حق وتو دارا دارن میان باهاش مزاکره کنن . که ایران دوباره بشه مستامره هسته ای اونا .

بی انصافی نکنید . ما تاریخ داریم . فرهنگ داریم . چرا اشتباهات شاهان رو به دین نسبت میدین . چرا حماقت های شاهان ایران رو به اسلام نسبت میدین . شاهایی که پیرو هوای نفسشون بودن و همش به مسائل ناف به پایین میپرداختن . تو میون شاهان حکومت پهلوی عملکرد چشمگیر تری داشت . ولی همه چیز وارداتی بود . از خودمون نبود . و اگر این 2 شاه احمق رفتار درستی داشتن و تن به خاسته های مردم میدادن ممکن بود شرایط بهتری هم حاکم میشد . ولی بعد انقلاب شد . حکومت اسلامی ایران 8 سال با یک جنگ تمام عیار دنیا روبرو شد . مقاومت کرد اما پیشرفتش متوقف شد . بعد از اون 8 سال فقط ساخت تخریب های جنگمون طول کشید . خداییش شتاب علمی کشور ما شتاب قابل قبولی بوده مخوصا بعد از حکومت دینی .

دوستان . نقد خوبه ولی تخریب نه . ساختن سخته ولی تخریب سادست .
منصف باشید .
پاسخ
#9

اینا که گفتی همش ربط زیادی به مسئله ای که من مطرح کردم و ایرادهایی که ذکر کردم نداره!
مسئله اینه در زمانی که بنیانگذاران اسلام در طرفداری از علم چیزهایی گفتن علوم پیشرفته مدرن امروزی وجود نداشتن اینقدر گسترده و عمیق و قوی نشده بودن و هیچ تهدیدی برای باورهای دینی بحساب نمی آمدن. اما بعدها این دیگه مصداق نیافت!
حالا اسلام یه زمانی که این علوم نبودن گفته علم چیز خوبیه برید دنبالش که اونم احتمال زیاد منظورش علوم درون دینی بوده، مثلا نمیدونم علم کلام و این حرفا، بعد خب مسلمان ها نسل های بعد هم اینو گرفتن و این شده یک اصل و قاعده و بنابراین پیشرفتی هم اگر در علوم مدرن بوده لزوما اسلام اینو نمیخواسته این به نفعش نبوده در طولانی مدت. تا زمانی هم که اسلام در حال پیشرفت بود تمدن بزرگ و درخشانی درست کرد هنوز علوم به اون حد نرسیده بودن اونقدر فرضیه ها و کشفیات بزرگ یا اساسی در کار نبود که کسی حس خطر بکنه برای خود دین و بنیادهای دینی.

الانم حکومت ج.ا. بهرحال آدم هستن ایرانی هستن در اینکه شاید دستاوردهای علمی دستاوردهای دیگری هم داشته باشن حرفی نیست ولی این لزوما چه ربطی به اسلام داره چه اثباتی برای ذات اسلام میشه؟ خب چون اسلام حداقل در ظاهر که این اجازه رو داده تشویق هم کرده و بهانهء بها دادن به علم در اسلام گیر میاد، و آخوندها ج.ا. هم دیدن اگر از دنیا عقب بمونن حرفی برای گفتن در دنیا نخواهند داشت از نظر اقتصادی نظامی و سیاسی عقب میمونن تبلیغ خوبی برای اسلام هم نیست و برای همین دروازه های ایران و ج.ا. رو به روی علوم و فنون مدرن غربی باز کردن چون دیدن دنیا همینه و یک رودخانهء بزرگ خروشان و پرقدرتی هست که هرکس در آینده بخواد به جایی برسه حساب بیاد قدرتی واقعی در این دنیا داشته باشه باید بهش بپیونده.

البته هم مشاهده میکنیم که پیوستن این آخوندها حضرات و ج.ا. و اسلام به این رودخانهء خروشان علم و فناوریهای مدرن در عمل هم بدون مشکل و برخورد و تناقض و محدودیت نبوده. مثلا درسته اینترنت هست ولی سانسوری که ایران روی اینترنت اعمال میکنه یکی از شدیدترین سانسورها در جهانه و یک دلیل این، تهدید جدی هست که آزادی بیان غربی که دستاورد همین انقلاب های روشنفکری و علمه، برای باورهای دینی داره. برای اینها اگر اینترنت کلا وجود نداشت بهتر بود، ولی دیدن وقتی هست اگر بهش نپیوندن اونوقت کشور از نظرهای مختلف عقب میمونه دچار ضعف و خطر بیشتری از جهات دیگر میشه و مردم هم بالاخره میفهمن صداشون درمیاد چون ما در کنار کرهء شمالی از تنها کشورهای جهان میشیم که به این ابزار جهانی پرقدرت دسترسی نداریم، بنابراین چاره ای نداشتن که اجازش رو بدن، ولی تاجاییکه بتونن کنترل و محدودش میکنن.

دوست عزیز علم واقعی این محدودیت ها رو نمیشناسه، روشنفکری با چنین سانسور گسترده و شدیدی سازگار نیست. خیلی کشفیات علمی خیلی از تاریخ علم اگر خوب تحلیل بشه خوب شناخته بشه اگر بذارن نظرات دانشمندان این رشته ها رو عموم بدونن آزادانه بحث و تبادل نظر بشه، زیرآب اعتقادات مردم تا حد زیادی زده میشه. مثلا این همه بین زیست شناسان و فیزیکدان ها آدم بی اعتقاد به دین و خدا هست یا حداقل آدمهایی که نظر و اعتقادشون با ادیان و خدای کلاسیک ناسازگاری های زیاد و بزرگ و بعضا اساسی داره، ولی نمیذارن اینا رو مردم آزادانه مطرح کنن بدونن و صحبتی راجع بهشون نمیشه یجا هم اگر شمایی که میدونی صحبتی کنی منبعی بذاری یا سانسور میکنن یا بی ارزش وانمود میکنن میگن نظر شخصی اون دانشمنداس و به علم واقعی ربطی نداره، درحالیکه بنظر من اینطورها هم نیست! نظر دانشمندان اتفاقا خیلی تحت تاثیر اون قدرت فکری اون دانش و بینش و تجربه ای هست که داشتن.
مثلا چرا اجازه نمیدن کتابهای ریچارد داوکینز آزادانه مطرح بشن تفسیر و بحث بشن؟ چرا سانسورش میکنن؟ چون یک بی خداست. ولی ایشون به دید علمی یک دانشمند واقعیه و فردی که صلاحیت اظهار نظر در این امور رو هم داره و از همه چیز بگذریم اصولا در علم و روشنفکری جایی برای محدود کردن آزادی بیان به این حد نیست!
پاسخ
#10

نکته اینجاست که شما فکرمیکنی باورهای دینی مخالف علم هستن و علم تهدیدی برای باور های دینی هست .
نکته اینه که دین همچنان قابل تفسیر هست و امکان تفسیر اشتباه دین ربطی به اشتباه بودن دین نداره و به اشتباه اشخاص مربوطه .
علم هم در حال توسعه است و اشتباه و شکست های علمی درش وجود داره . و این اشتباه صورت مساله رو عوض نکرده . بلکه با نگاه و نگرشی دیگر راه حلی دیگر ارائه شده . مثلا فلان باکتری باعث فلان میماری هست . دارویی براش کشف و ساخته میشه . بعد از مدتی اون دارو مضر شناخته میشه و استفاده از اون ممنوع میشه . داروی دیگه ای ساخته میشه . که مفید تره . عملکردش بهتره . بعد کشف میکنن که مشکل در پروتعینی هست که در اون باکتری وجود داره . که با تجزیه در بدن انسان تبدیل به پروتعین پیچیده تری میشه . بعد یکی میاد رو اون پروتعین داخل بدن نظر میده و دارو میده . یکی دیگه میاد کاری میکنه که اون پروتعین داخل باکتری تبدیل به چیز دیگه ای بشه و .... اونوقت ما باید به خاطر این چیزا که در علم وجود داره اون رو متناقض بدونیم .
در دین هم تفسیر های متفاوتی ارائه میشه . برخی تفاسیر کاملا اشتباهه و برخی دیگه میتونه درست باشه . مهم ماهیت اولیه دین هست (همون صورت مساله هه یا به نوعی همون باکتریه ) که دست نخورده و سالم وجود داره . و همچنان میشه روش تحقیق کرد .

در مورد بند آخر که نوشتی باید بگم که ببین من با برخی سانسور ها موافقم و با برخی نه . حاصل تفکرات من من رو به اینجا رسونده که ما کلا چیز بد تو این دنیا نداریم . چیز خوبی هم که مطلقا خوب باشه نداریم . این ماییم که با استفاده از اون چیز در نهایت بد و خوب رو رقم میزنیم . هیچ چیزی تو این دنیا بد نیست . هیچ چیزی هم خوب مطلق نیست . (بغیر از ماهیت وجودی خدا ) که من محدود راجعب اون نامحدود نمیتونم نظری بدم . هرچیز دیگه ای که بگی من بهت میگم دیهاش چیه و خوبی هاش چیه .

شما خودت اگه خانواده داشته باشی برخی سانسور ها رو برای اونا در نظر میگیری . این طور نیست ؟ دنیا در سانسور خبری قرار داره . هر جایی اخبار خودش رو منتشر میکنه . و اخبار دیگه ای رو سانسور میکنه . بنظرم هر کاری جایی داره و اگه شما مشکلاتی و سوالاتی داری باید از هر منظری برای رسیدن به جوابت استفاده نکنی . خیلی احمق ها هستن که از نظرات حاصل از تفکرات شما سو استفاده ها میکنن . هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد .
پاسخ


موضوعات مشابه ...
موضوع / نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
آخرین ارسال توسط solo
06-07-2016, 10:52 AM

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: