07-02-2012, 12:00 PM
Anarchy نوشته: من باز هم این فکر رو نمیکنم...به قول راسل شاید در ابتدا این چنین بوده اما هر پدیده ای در گذر زمان در فرهنگ جدید حل میشه و دیگه جزیی از فرهنگ جدید هم میشه...پس دلبستگی به جای خاصی مد نظر نیست بعد از این همه سال!!! آیا بشار اسد هم وقتی کراوات میزنه یعنی به غرب گرایش و دلبستگی داره؟
بسته به جایی که کروات میزنید (بافتار یا context) آن دگرش دارد.
شما در شرکتهای ایرانی فکر نمیکنم نیاز باشد که با کت و شلوار+کروات سر کار بروید. زمانیکه این امر کمابیش هنجار شد، آنگاه
میتوان کروات زدن را یک چیز طبقاتی شمرد، ولی تا آن زمان بدرستی تنها از "دلبستگی و گرایش" (و نه باخترزدگی) شما به فرهنگ باختر میگوید.
اگر نه در ایران مهادوار (اصولا) هر چیزی که اسلامی نباشد انگ باخترزدگی میخورد.
Anarchy نوشته: خب در نگاه اول بله این به ذهن میرسه اما نویسنده به نظر من در پس پرده غرب ستیزی میکنه تا نقد غرب!!! چون دو مورد دروغ رو ملاک جمع کثیری از ایرانیان میکنه...ضمنا مقاله خوب مقاله ای هست که واضح و شفاف و بدور از کژتابی باشه..
من روی آروین و تجربه شخصی خودم باخترزدگی زیاد میبینم.
تا زمانیکه ما آشکارا دگرشهای فرهنگی را روشن نکرده باشیم و چیزها خوب و بد فرهنگ ایرانی و انیرانی را در نیاورده باشیم،
این احساسهای کوچکبینی و حقارت و .. ناخودآگاه درست خواهند شد. برای نمونه به یک کودکی بنگرید که در ایران امروز بزرگ میشود:
- تنها زبانی که میتوان دانشاندوزی کند انگلیسی است.
- تنها جایی که میتواند به اندازه کارش دستمزد بگیرد باختر است.
- تنها جایی که دانش پیش میرود باختر است.
- …
خوب چنین کودکی اگر بزرگ شد و باخترزده نشد جای شگفتی دارد!
Anarchy نوشته: خب ایشون دقیقا هدفش این هست که بگوید فرهنگ کنونی ما خوب است و فرهنگ غرب بد!!! خیلی راحت میشه از جمله هاش این رو برداشت کرد....اون مساله دورغگویی فرضی دو نفر که البته مدرکی هم برای اون ارائه نکرد صرفا برای طرح مقدمه موضوع غرب ستیزی بود!!!
من در جایی ندیدم فرهنگ کنونی ما را خوب بشمارد.
به هر روی خواندن نوشتههای اینچنینی خوب است، مایه واکسیناسیون مغز میشود.
.Unexpected places give you unexpected returns