07-02-2012, 11:56 AM
مهربد نوشته: غربزدگی یا بگوییم باخترزدگی، میشود رویکردی که ما هر چیز را اگر از ریشه باخترزمین دیدیم خوب بشماریم.خب آیا میشه فردی که کراوات رو به هر دلیلی دوست داره بگیم باخترزده شده؟
چنین رویکردی در واقعیت (فربود) هست و کسانی هستند که هر چیزی را اگر در باختر دیدند نا/خودآگاه خوب میپندارند.
این رویکرد بد است، پس باخترزدگی بد است.
مهربد نوشته: تاریخچه کروات با گِرایند (احتمال) بالا به فرهنگ باختر برمیگردد.به احتمال زیاد بله اما زمانی میشه نتیجه های این چنینی که فردی مثل سجادی گرفت که خودش در ابتدا تاریخچه قطعی کراوات رو بده نه این جور بر اساس فرض ذهنی یا حداقل بدون ارائه مدرک متنی رو پیش ببره و در انتها بر با تکیه بر سفسته مصادره به مطلوب نتیجه گیری کنه...من بیشتر سبک نوشتاری ایشون رو مشکل دار میدونم!!!
کارکرد امروزین کروات تنها در ردهبندی همبودین و اجتماعی کس کوتاه میشود.
چیز بیشتری درباره آن نمیتوان گفت.
مهربد نوشته: کسانی در باخترزمین هم هستند که هر چیز خاوری را خوب میشمارند. در آنجا هم این دسته را میتوان خاورزده نامید.بحث من این نبود...من گفتم داد و ستد فرهنگی چیز رایجی هست...این به معنی باختر یا خاور زدگی نیست!!! حتی به فرض هم دروغ گویی کنند که کراوات ریشه ایرانی داشته باز هم اون باخترزدگی که ایشون میگه نیست...
برای نمونه در غرب هم کسانی هستند که همواره توی سر خودشان میزنند که
ما "الهیات" نداریم و دائما به "پیشرفتگی" فندهای ذهنی و .. در خاور میپردازند، مانند یوگا، meditation، zen و ...
مهربد نوشته: من این نتیجهگیری را نکردم.شاید هم من اشتباه میکنم اما با توجه به سابقه ایشون در حمله های شخصی بیشمار به هر کس و ناکسی و روند متن ایشون,من کاملا نتیجه گرفتم ابتدا ذهن خواننده رو با روایت دروغگویی ادعای ایرانی بودن کراوات بدون هیچ مدرکی به سمتی بردن که ملیون رو بکوبن و بعد هم فرهنگ ایرانی رو برتر از غرب بدونن و در پایان هم کمی ژست روشنفکری برای درمان از طریق روانشناسی بالینی بیماران دچار باختر زدگی...
هر آینه از آنجاییکه نمیتوان کسی را از نوشتن بازداشت، بهتر است خود خواننده منطقی بخواند.