07-02-2012, 11:45 AM
مهربد نوشته: کروات تنها کارکردی که دارد برای آرایش است. پس زدن آن میگوید که شما به فرهنگی که کروات زدن را خوب میشمارد دلبستگی و گرایش دارید.من باز هم این فکر رو نمیکنم...به قول راسل شاید در ابتدا این چنین بوده اما هر پدیده ای در گذر زمان در فرهنگ جدید حل میشه و دیگه جزیی از فرهنگ جدید هم میشه...پس دلبستگی به جای خاصی مد نظر نیست بعد از این همه سال!!! آیا بشار اسد هم وقتی کراوات میزنه یعنی به غرب گرایش و دلبستگی داره؟
مهربد نوشته: خوب فرجامیابی باز هم از خویشکاریهای نویسنده نیست. در اینجا ایشان در نقش یک منتقد، از دید من رویکرد ایرانیانی کهخب در نگاه اول بله این به ذهن میرسه اما نویسنده به نظر من در پس پرده غرب ستیزی میکنه تا نقد غرب!!! چون دو مورد دروغ رو ملاک جمع کثیری از ایرانیان میکنه...ضمنا مقاله خوب مقاله ای هست که واضح و شفاف و بدور از کژتابی باشه..
میکوشند فرهنگ خودشان را چیزی که نیست جا بزنند و فرهنگ باختر را همیشه و همهجا بهتر بدانند را زیرپرسش برده.
مهربد نوشته: فرجامیابی با من و شما است!بله اگر نبود که من اینجا موضوع رو مطرح نمیکردم...منظور کیفیت مطلب ایشون بود!!!
مهربد نوشته: من در این دو نوشته چیز بدی ندیدم. اگر جایی آمد و گفت فرهنگ عرب خوب است، آنگاه میتوان پذیرفت.خب ایشون دقیقا هدفش این هست که بگوید فرهنگ کنونی ما خوب است و فرهنگ غرب بد!!! خیلی راحت میشه از جمله هاش این رو برداشت کرد....اون مساله دروغگویی فرضی دو نفر که البته مدرکی هم برای اون ارائه نکرد صرفا برای طرح مقدمه موضوع غرب ستیزی بود!!!
ما فرهنگ خوب داریم، فرهنگ بد داریم.
فرهنگ کنونی ما بد است. فرهنگ کنونی باخترزمین نیز از ما بیاندازه بهتر است.
اگر اینرا بپذیریم و بجای دروغ گفتن به خودمان بکوشیم فرهنگمان را به آنها نزدیک کنیم، هیچ کس نمیتواند به ما خرده بگیرد. ولی اگر بکوشیم
با دروغگویی و فتوشاپ فرهنگ آنها را به خود نزدیک کرده و خودمان را victim نشان دهیم، خوب روشن است که در انتقاد باز میشود.