07-02-2012, 11:26 AM
Anarchy نوشته: خب تنها آرایشیک هم باشه باز احمقانه هست...
کروات تنها کارکردی که دارد برای آرایش است. پس زدن آن میگوید که شما به فرهنگی که کروات زدن را خوب میشمارد دلبستگی و گرایش دارید.
Anarchy نوشته: خب من چون دیدم چه چیز رو میخواد عرضه کنه این حرف رو زدم.باید نوشته های ایشون رو به طور کلی بخونید.همه حرف های ایشون بد نیست اما به اصطلاح گودرز رو میخواد به شقایق ربط میده و نتیجه گیری میکنه!!!
خوب فرجامیابی باز هم از خویشکاریهای نویسنده نیست. در اینجا ایشان در نقش یک منتقد، از دید من رویکرد ایرانیانی که
میکوشند فرهنگ خودشان را چیزی که نیست جا بزنند و فرهنگ باختر را همیشه و همهجا بهتر بدانند را زیرپرسش برده.
Anarchy نوشته: مثلا الان معلوم نیست فرهنگ غرب رو میخواست بکوبه یا دو نفر ملی گرای دروغگو رو یا کراوات زدن تنها رو ...تشویق به برگشتن به ریشه های ملی بود یا ....
فرجامیابی با من و شما است!
Anarchy نوشته: بله تا جایی که من هم شنیدم به طور کلی پوشیده بودن اما نه حجاب اسلامی....ایشون طرز مقاله نویسی که داره ایجاد نقاط تردید در مفاهیم به صورت گذرا هست که در نگاه اول خیلی هم منطقی به نظر میرسن اما در نهایت میبینیم ایشون جز تخریب هیچ برنامه دیگه ای ندارن...
من در این دو نوشته چیز بدی ندیدم. اگر جایی آمد و گفت فرهنگ عرب خوب است، آنگاه میتوان پذیرفت.
ما فرهنگ خوب داریم، فرهنگ بد داریم.
فرهنگ کنونی ما بد است. فرهنگ کنونی باخترزمین نیز از ما بیاندازه بهتر است.
اگر اینرا بپذیریم و بجای دروغ گفتن به خودمان بکوشیم فرهنگمان را به آنها نزدیک کنیم، هیچ کس نمیتواند به ما خرده بگیرد. ولی اگر بکوشیم
با دروغگویی و فتوشاپ فرهنگ آنها را به خود نزدیک کرده و خودمان را victim نشان دهیم، خوب روشن است که در انتقاد باز میشود.
.Unexpected places give you unexpected returns