06-20-2012, 06:48 AM
Havadar_e_Democracy نوشته: خب دلیل اینکه گوشت خام برای انسان گوارش پذیر تر هست چیه؟!
پرسش درست فکر میکنم این باشد که چرا گوشت پخته باید گوارشپذیرتر باشد.
مانند هر چیز دیگر در فرگشت، بدن آدمی زمان بیشتری برای آموخته شدن با گوشت خام داشته، هنگامیکه گوشت را میپزیم
با واکنشهای شیمیایی آنرا به ماده دیگری میبریم که اگرچه کمابیش با خام آن یکی است، ولی دگرگونیهای مهادینی نیز یافته است.
خوشمزگی گوشت پخته میتواند از دو چیز باشد، یکی اینکه پختن به گونهای تصادفی به خوشمزه شدن خوراک بیانجامد که اندکی دور از باور است.
دیگری اینکه میان خوردن گوشت پخته و خام یک trade-off و سبک سنگینی بکنیم، اگرچه گوشت خام سادهتر گواریده شده و سودمندی بالاتر دارد، ولی
از آنجاییکه شانس بیماریهای مرگآور را نیز بسیار زیاد میکند، پس فرگشت در چند زادمان کوتاه میتواند گرایش و علاقه به خامخواری را برداشته و پختهخواری بیاورد.
درست همانگونه که بیشتر از چند ده زادمان (چند سد سال) برای دگرگونی رنگ پوست نیاز نیست، برای آمدورفت گرایش به گوشت خام نیز همینگونه میتوان بهره گرفت.
پس،
- گوشت خام بهتر است، ولی ریسک مرگ بسیار بالا دارد.
- گوشت پخته بدتر است، ولی ریسک مرگ بسیار پایین دارد.
.Unexpected places give you unexpected returns