06-19-2012, 10:15 PM
کافر نوشته: گیاهان بر خلاف حیوانات رگ ندارند و درد رو احساس نمی کنند . و از همه مهمتر هیچ خون و خونریزی هم در کار نیستخب اول اینکه گیاه هم در مقیاس خودش هم رگ داره و هم درد رو احساس میکنه و هم اینکه خون هم باز در مقیاس خودش داره!!! بعد متوجه نمیشم مشکل خون و خونریزی چی هست اصولا؟! نکنه مشکل رنگ قرمز خون هست فقط؟ چون این خون فقط نقش انتقال اکسیژن و مواد غذایی و دفع مواد زائد رو داره...پس خارج شدنش از بدن موجود به خودی خود چیز بد یا خوبی نیست....
مهربد نوشته: سر انجام اینکه باز بر پاد باور همگانی، خوردن گوشت خام بسیار بهتر و گوراشپذیرتر از خوردن گوشت پخته است. تنها دشواری در این است که اندکیمهربد جان دلیل شما برای این مطلب چی هست؟! با این حساب چه دلیلی داشت انسان رو بیاره به پختن گوشت؟! اون ریسک بالاتر هم که گفتی فکر نمیکنم به هیچ وجه اندک باشه...
ریسک بالاتری از دیدگاه بیماریهای "کشنده" دارد، ولی اگر جانور همان دم کشته و خام خام خورده شود گوشت آن بسیار سادهتر گواریده شده و سودمندتر است.