06-02-2012, 01:30 PM
Russell نوشته: در این زمونه که با وجود اینترنت کپی رایت قابلیت اجرایش پایین اومده،چقدر اساسن این قانون رو اخلاقی میدونید و آیا شخصن رعایتش میکنید؟
دیروز صفحه اول سایت http://thepiratebay.se عکس هنرمندی رو گذاشته بود که میگفت به من میگند باید بری کلیت رو برو بفروشی تا هزینه کارهات در بیاد.
امروز هم نظر دیگه ای رو گذاشتند از یک دی جی در جهت موافق با فعالیت سایت و دانلود مجانی که جالب هست.
کپی رایت اگر بخواد به شکل ACTA و SOPA و PIPA اجرا بشه بنده برایش تره هم خرد نمیکنم .
ولی اگر قرار باشد به شکل حمایت از تولید کننده (و نه جیب سرمایه دار) اجرا شود بنده تا خرخره رعایتش میکنم . در مورد نرم افزار های کاربردی تا زمانی که استفاده تجاری از اون نرم افزار نکنید هیچ ایرادی هم نداره (خیلی از شرکتها از جمله مایکروسافت این سیاست رو پیش گرفتند) کما اینکه خود من هم میکنم . ولی اگر به شکل تجاری در بیاد دیگه غیر اخلاقی میشه (کاری که مهران مدیری میکنه و بعد برای محصول خودش کپی رایت میذاره و سفت و سخت هم دنبالش میکنه) .
در مورد بازی های کامپیوتری وقتی که بازی رو پاچه ی مردم میکنند اصلن رعایت کپی رایت درست نیست ! کلی تبلیغات برای یک بازی به خصوص میکنند بدون اینکه یک دمو ورژن ازش در دست مخاطب بذارند و بعدش بازی رو با قیمت های فضایی میفروشند و بازی امتیاز 4 از 10 میگیره ! (Resident Evil Operation Racoon City) . برای همین من همیشه یک بازی رو اول کپیش رو تهیه میکنم اگر خوشم اومد میخرمش - اگر نه میندازمش دور .
در مورد فیلم و موسیقی هم دیگه یک دلار یا دو دلار که این حرفها رو نداره - آدم باید بره بخره .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری