05-30-2012, 07:18 AM
russell نوشته: حال سوال ما اینست که این کودکان زیر 5 سال ایا دارند مجازات میشوند؟به چه جرمی؟حالا اگر این پسر وقتی بهش میلیاردها پول دادی از فقر نجات دهی و و اون پسر را از بدبختی به خوشبختی برسونی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر بر فرض هم در آخرت خدا بهشان لذت بدهد باز هم معنایی برای عدالت و رنج اولیه آنها نیست.مانند این است که من بروم یک کودک را به قصد کشت همینجوری کتک بزنم بعد به او چند میلیارد تومان پول قرامت بدهم و بعد بگویم کل کار من عادلانه بوده.
اگر خدا توان جلوگیری از گشنگی کشیدن این کودکان را ندارد ناتوان است(خلاف قادر بودن در ادیان ابراهیمی) اگر توانش را دارد و کاری در مقابل آن نمیکند کارش غیر اخلاقی و ظالمانه.
مخصوصا بهشت که سعادت ابدی است و قابل قیاس با دنیا نیست؟
بعد هم یکی از جوابهایی که می دهند این است که خداوند حیم است لابد در این کار مصلحتی بوده که ما نمی دانیم
david hume نوشته: شما باید اول تعریف خود را از خدا اینجا ارائه کنید، اما من احتمال میدهم که مسلمان باشید و خدای مورد نظر شما خدای قرآن است. چون خدای قرآن احتیاج به بحث فلسفی در مورد خیر و شر و این چیزها ندارد ، انقدر اعمال قبیح و شر در قرآن هست که میبینیم خدای مورد نظر شما اعمال قبیح را نیز انجام میدهد.بحث ما برون دینی است و مفروض است که خدا و معاد اثبات شده است