05-14-2012, 10:25 AM
یکی از معلمان مهندسی برای یکی از دوستانم تعریف کرده که وقتی در کارگاه ساختمان هستید نباید با کلماتی مانند (خواهش می کنم ، لطفا ، جناب آقای) با کارگران ساختمانی صحبت کنید بلکه فحش ملایم ! بدین یا دست کم فقط با تحکم صحبت کنید و اگر با احترام و لفظ قلم برخورد کنید کلاهتان پس معرکه است و کار را خراب می کنند و حساب نمیبرند!!!)
این جای بررسی دارد که چرا کارگران ساختمانی ایران اینگونه هستند اگر احترام بگذارید دیگر خر بیار باقالی بار کن.
از یکی از فامیلها که در آمریکا و انگلیس پیمانکاری داشته شنیده بودم که در آمریکا و انگلیس همیشه با لفظ احترام با کارگران (هرکس ) صحبت میشه مثلا همیشه کلمه ( خواهش می کنم ) در جملات هست و حذف نمیشود.
این جای بررسی دارد که چرا کارگران ساختمانی ایران اینگونه هستند اگر احترام بگذارید دیگر خر بیار باقالی بار کن.
از یکی از فامیلها که در آمریکا و انگلیس پیمانکاری داشته شنیده بودم که در آمریکا و انگلیس همیشه با لفظ احترام با کارگران (هرکس ) صحبت میشه مثلا همیشه کلمه ( خواهش می کنم ) در جملات هست و حذف نمیشود.
عمل به دستورات و قوانین اسلام ترویج فحشا و قباحت و زشتی واقعی است. رقص و آواز و سکس و برهنگی و پورنوگرافی و اختیار زن به تعدد شریک جنسی نه فساد است و نه فحشا بلکه از حقوق مسلم زنان و مردان جامعه میباشد.