نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اندیشۀ هزاره‌ها در فروپاشی ساسانی

(04-01-2020, 08:33 PM)Ouroboros نوشته:  من مدتی‌ست اندیشه‌ای دارم که ج.ا به راستی تکرار شگفت‌انگیز تاریخ این سرزمین است و شباهت‌هایی بی‌مانند با ساسانیان دارد! هر دوی آنها:
- در پاسخ به غرب‌زدگی نظام پیشین و در قالب انقلابی با درون‌مایه‌های مذهبی بوجود آمدند
- موجودیت خود را در نفرتی که به نظام پیشین داشتند تعریف می‌کردند، و هر قدر هم که به پایان عمر خود نزدیک می‌شوند این نفرت تشدید می‌شود و سرزنش مشکلهایی که خودشان بوجود آورده‌اند بر سر نظام قبلی دو چندان می‌شود. کتیبه‌های شاهان ساسانی هرقدر از اشکانیان فاصله‌ی زمانی بیشتری می‌گیرد پُرتر از نفرت‌نامه برای آنها می‌شود.
-  با قدرتمندترین امپراتوری‌های زمان خود درافتادند و منابع انسانی و اقتصادی کشور را در این راه هدر دادند و تحلیل بردند 
- آخوندیسم و سلطه‌ی روحانیون را به سلطه‌ی طبقه پهلوانان یا تجار ترجیح می‌دادند 
- هر دو در تلاش برای گسترش و حرکت به سمت غرب بودند
حقیقت‌اش را بخواهی، من به اخیرا دچار تردیدی عجیب در مورد تاریخ اسلام شده‌ام. شواهدی یافته‌ام از اینکه اساسا اسلام و محمد همگی اختراعاتی هستند احتمالا از رومیان و ایرانیانِ عرب، برای یکپارچه نگاه داشتن ایران پس از ساسانیان. این قطعا خیلی عجیب است، چنانکه هنوز خودم به سختی شهامت می‌یابم آن را هر جایی مطرح کنم، اما این نظریه چندان هم بی‌پشتوانه نیست و شواهدی محکمی در پشتیبانی از آن وجود دارد.

کسشر هم تعاونی؟!
پاسخ

پیام‌های این موضوع
اندیشۀ هزاره‌ها در فروپاشی ساسانی - توسط زریر - 05-10-2019, 10:32 AM
RE: اندیشۀ هزاره‌ها در فروپاشی ساسانی - توسط Ouroboros - 04-01-2020, 08:33 PM
RE: اندیشۀ هزاره‌ها در فروپاشی ساسانی - توسط Dariush - 11-26-2020, 08:36 PM
RE: اندیشۀ هزاره‌ها در فروپاشی ساسانی - توسط زریر - 11-26-2020, 04:39 AM
RE: اندیشۀ هزاره‌ها در فروپاشی ساسانی - توسط mbk - 11-27-2020, 08:30 PM
RE: اندیشۀ هزاره‌ها در فروپاشی ساسانی - توسط زریر - 11-29-2020, 09:53 AM
RE: اندیشۀ هزاره‌ها در فروپاشی ساسانی - توسط Thanks - 12-10-2020, 03:01 AM