03-26-2020, 12:01 PM
"باِسم اَلله اَلرّحمان اَلرّحیـــــم
...ﺇِﻧَّﺎ ﺧَﻠَﻘْﻨَﺎ ﺍﻟْﺈِﻧْﺴﺎﻥَ ﻣِﻦْ ﻧُﻄْﻔَﺔٍ ﺃَﻣْﺸﺎﺝٍ ﻧَﺒْﺘَﻠﻴﻪِ ﻓَﺠَﻌَﻠْﻨﺎﻩُ
ﺳَﻤﻴﻌﺎً ﺑَﺼﻴﺮﺍً 2.."
"به شناسه بی کمداشت خداوند پُربار آورنده بسیار بسیار بارآورنده ..اگریم آفریدیم پیداآدمزاد از تخمکی درهم آمیخته هایی, میآزماییمش, پس گذاشتیمش بسیارشنونده ای بسیار بینایی ۲,,"
Healthline: Medical information and health advice you can trust.
چگونه این دو روزی از دسترس بیرون شد؟
بازداری یا سانسور شد؟
بنده با نگهدار پنهان کش گوگل اونو بر میدارم برایتان میگذارم
[url="http://www.webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:8N1fsJVNhVMJ:https://www.healthline.com/nutrition/is-pork-bad&hl=fa&gl=ir&strip=1&vwsrc=0"]
یک گفته بالاترین جابجاساز هپاتیت در کشورهای پیشرفته گوشت خوک هست,
<
In developed nations, pork liver is the top
food-based transmitter of hepatitis E, a virus
that infects 20 million people each year and
can lead to acute illness (fever, fatigue,
jaundice, vomiting, joint pain and stomach
pain), enlarged liver and sometimes liver
failure and death ( 2 , 3).
>
نمونه تو آلمان یک پنجم سوسیسها اینُ دارند,
< One study in
Germany found that about 1 in 5 pork
sausages were contaminated
>
دنباله گفته بپزید, که هپاتیت برود,
<
However, fat can protect hepatitis viruses from heat destruction, so fattier cuts of pork might need extra time or toastier temperatures (21).
>
که چربی این دگرگون شونده ناخوشی یا ویروس را نگهبانی میکند که نمیرد, چه اندازه گوشت خوک چربست؟ چه اندازه بایستی بپزد؟ سیاه شود؟
دربارهء پرسشتان, خوب واژه خنزیر را واکاوی کردم, گندبوی بسیار بی ارزش, چیزی درباره اش نداشتید گویید,
هر گوشتی که طیب یا پاکیزه هست را بایستی بخوریم, آلوده ها را نخوریم
".یحل لهم الطیبات و یحرم علیهم الخبائث.."
"..آزادمیسازد تاشان پاکیزه هاُ ناروا میسازد برشان آلوده ها.."
آیا ناخوشی هپاتیت e مرغ گوسفند به اندازه گوشت خوکست, هم نیست شدنشان در پخت پز به اندازه گوشت خوک سختست؟
آیا یاخته های خوک به آدمیزاد همسانترست یا گاو؟
از کجا ناروشن تو ایران خوک یا گراز نیست؟
https://www.parsine.com/fa/news/295054/ت...به-چینی-ها
..
دربارهء پریون چندان دانش ندارم
نیاز به گرما دادن بیش از اندازه, که از آن سوی گرما دادن برای تندرستی هم آسیبزاست,
کال باس خوک را هم میپزند؟
گزافه خوری اسراف هم در خوردن آزاد گوشتها هم نارواست, درباره سیگار هم بدیدم همان '..المیسر..''.آسانساز." هست، که مگر در ناخوشی بکار بردنش نارواست، که دردکشیدن را آسان میکند, همینجور تریاک,,,,,,
تا چندین بار سخن بی کم داشت خداوند قرآن هم نوشته هام را این جستار نخوانید گفتگو سودی ندارد,
"اللّهمّ""بی کمداشت خداوندا" مرا همیشه سمت همنشین خانه ات در مکه دار برپاساز پیوستن نماز,نه پوشاننده درست به بیهوده
...ﺇِﻧَّﺎ ﺧَﻠَﻘْﻨَﺎ ﺍﻟْﺈِﻧْﺴﺎﻥَ ﻣِﻦْ ﻧُﻄْﻔَﺔٍ ﺃَﻣْﺸﺎﺝٍ ﻧَﺒْﺘَﻠﻴﻪِ ﻓَﺠَﻌَﻠْﻨﺎﻩُ
ﺳَﻤﻴﻌﺎً ﺑَﺼﻴﺮﺍً 2.."
"به شناسه بی کمداشت خداوند پُربار آورنده بسیار بسیار بارآورنده ..اگریم آفریدیم پیداآدمزاد از تخمکی درهم آمیخته هایی, میآزماییمش, پس گذاشتیمش بسیارشنونده ای بسیار بینایی ۲,,"
Ouroboros نوشته: کسی اینجا حوصلهی شما را ندارد دوست عزیز، مذهب دیگر موضوعیت و ضریبنفوذ ِ اجتماعی خود را از دست داده و آن حرارت و اشتیاقی که آدمها پنج سال و ده سال و پانزده سال پیش برای نقد و رد و تمسخر آن داشتند دیگر وجود ندارد. این روزها شما هم مثل مارکسیستها یا اشرافزادگان قجری موجودات ِ در حال انقراض هستید و کسی اگر به شما بربخورد بیشتر شگفتزده و متحیر میشود و گوشی خود را بیرون میکشد تا یک عکسی از شما بگیرد و در اینستاگرام بگذارد. میبینید که کسی حتی باور نمیکند شما این اراجیف را به راستی باور داشته باشید و تصور میکنند جهت خودنمایی و مسخرهبازی این حرفها را میزنید. اسلام هم رفت پیش مسیحیت و یهودیت و زرتشتیگری و بودیسم و ... یک مذهب مرده و از درون خالی شده که پوست ِ آن را گروهی از لیبرالهای پستمدرن به تن میکنند تا خاص بودن خود را به دنیا مخابره بکنند. گروهی کمشمار به اصول ابتدایی اسلام پایبند خواهند ماند که به عنوان مجرم و افراطگرا تحت پیگرد و آزار قرار خواهند گرفت. خودتان چنین احساسی ندارید وقتی در خیابانهای هر کدام از شهرهای ایران قدم میزنید؟ با این حال این روش برخورد با شما هم درست نیست و من پاسخی به شما میدهم چون به دل ِ من نشستهاید و بامزه هستید.بین نیازی نیست سرزنش کسی گرنه بی کمداشت خداوند را دنبال کنم,
نقل قول:مرغو گوسفند و خرگوش و ...ازجمله خفاش(!)همه هپاتیت ای دارند تنها منحصر به خوک نیست.ضمنآنکه در لینکی که مقالهی پست شده از طرفشما به عنوان مرجع استفاده کرده اشارهکرده که ویروس در گوشت کبد خام و سوسیسکبد جانور است:بینید یک که نمیدانم تارنمای
Applicationof the method to raw and liver sausages from retail in Germanyresulted in the HEV genome detection in 14 out of 70 (20%) rawsausages and in 11 out of 50 (22%) liver sausages
یکتحقیق دیگر هم که به عنوان منبع استفادهشده اصلا عجیب است و هیچ محصولی را تستنکرده بلکه عادات خرید ِ بیماران مبتلابه هپ ای را بررسی کرده و به این نتیجهرسیده که لابد از سوسیس جگر خوکگرفتهاند. به هر حال هر گوشتی میتواند عامل بیماری باشد و اگر این را بخواهید دلیل تحریم قرار بدهید بسیاری حیوانات حلالگوشت هم شامل تحریم خواهند شد. پرسش از شما: آیا گوشت گوسفندی که ذبح اسلامی هم شده، اما بعدتر به نحوی آلوده به لیستریا شده «حرام» است؟ اگر بله استدلال شما چیست؟ اگر نه بیخود برای توجیه تحریم گوشت خوک به سراغ بیماریزایی و اینها میروید.
Healthline: Medical information and health advice you can trust.
چگونه این دو روزی از دسترس بیرون شد؟
بازداری یا سانسور شد؟
بنده با نگهدار پنهان کش گوگل اونو بر میدارم برایتان میگذارم
[url="http://www.webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:8N1fsJVNhVMJ:https://www.healthline.com/nutrition/is-pork-bad&hl=fa&gl=ir&strip=1&vwsrc=0"]
یک گفته بالاترین جابجاساز هپاتیت در کشورهای پیشرفته گوشت خوک هست,
<
In developed nations, pork liver is the top
food-based transmitter of hepatitis E, a virus
that infects 20 million people each year and
can lead to acute illness (fever, fatigue,
jaundice, vomiting, joint pain and stomach
pain), enlarged liver and sometimes liver
failure and death ( 2 , 3).
>
نمونه تو آلمان یک پنجم سوسیسها اینُ دارند,
< One study in
Germany found that about 1 in 5 pork
sausages were contaminated
>
دنباله گفته بپزید, که هپاتیت برود,
<
However, fat can protect hepatitis viruses from heat destruction, so fattier cuts of pork might need extra time or toastier temperatures (21).
>
که چربی این دگرگون شونده ناخوشی یا ویروس را نگهبانی میکند که نمیرد, چه اندازه گوشت خوک چربست؟ چه اندازه بایستی بپزد؟ سیاه شود؟
دربارهء پرسشتان, خوب واژه خنزیر را واکاوی کردم, گندبوی بسیار بی ارزش, چیزی درباره اش نداشتید گویید,
هر گوشتی که طیب یا پاکیزه هست را بایستی بخوریم, آلوده ها را نخوریم
".یحل لهم الطیبات و یحرم علیهم الخبائث.."
"..آزادمیسازد تاشان پاکیزه هاُ ناروا میسازد برشان آلوده ها.."
آیا ناخوشی هپاتیت e مرغ گوسفند به اندازه گوشت خوکست, هم نیست شدنشان در پخت پز به اندازه گوشت خوک سختست؟
نقل قول:هیچارتباطی میان این دو نیست و مقاله به طرزمضحکی ارتباط را با علیت یکی گرفته تا لیستش جذابتر بشود و شماهم بدلیل بهره اندک از دانش این را جدیگرفتهاید.بینید آیا ms همان گیج شدن پادتن یا سپر تن در برابر یاخته های خودیُ نا خودی نیست؟
[URL="https://www.smithsonianmag.com/science-nature/what-is-causing-irans-spike-in-ms-cases-36463584/"]
درایران که گوشت خوک نیست هم آمار اماس پساز انقلاب اسلامی افزایش داشته و دلیل آنرا حجاب اجباری و ارتباط آن با کمبودویتامین دی تلقی کردهاند
[/URL]
.هردوی اینها از نشان دادن زنجیره علیتی ناتوان هستند.یکجاهم که به صحرای کربلا زده و میگوید اماس ممکن است ناشی از پریونها باشد و پریونهامیتوانند از عصب آلوده گوشت حیوان بهانسان منتقل بشوند، که اگر هم درست از آب دربیاید گوشت گاو و مغزگاو بزرگترین ناقلان پریونها در جهان هستند ولی خدای بیکمداشت ِ شما حرامشان نکرده هیچ امت اسلامی به کبابپرستی شهرهاست.بازخود مقالهی شما در پایان میگوید:
Acausative role of pork in MS is far from a closed case, but theunusually strong epidemiological patterns, biological plausibilityand documented experiences make further
researchimperative
آیا یاخته های خوک به آدمیزاد همسانترست یا گاو؟
از کجا ناروشن تو ایران خوک یا گراز نیست؟
https://www.parsine.com/fa/news/295054/ت...به-چینی-ها
..
دربارهء پریون چندان دانش ندارم
نقل قول:مصرفبیش از حد ِ همه نوع گوشت قرمز پروسس شدهارتباط با افزایش سرطانها داشته و اگردلیل برای تحریم است پس سوسیس گاو هم حرامکه باعث افزایش احتمال سرطان روده میشودو سیگار را هم باید حرام اعلام بکنید کهباعث سرطان ریه میشود و گوشی موبایل راهم حرام دینی اعلام بکنید که ممکن است باعث افزایش احتمال سرطان مغز بشود و...بینید آنچه که دیدیم گوشت خوک چشمهء چربیها کرمها هم دارای کمبود نیازهای خوراکیهای تن هست, ارزش هزینه کردن را ندارد,
:e057:
سوسیس و کالباس قبل از وکیومشدن بیست تا پنجاه دقیقه پاستوریزهمیشوند.روشآماده کردن سوسیس خوک هم جوشاندن آن براینیم ساعت در آب جوش است و سپس ده دقیقه به رویآتش.
تماشای دستو پا زدن شما جهت دلیلتراشی برایاحکام اسلام در تحریم و تشویق چیزها سرگرمکننده است، اما آیا واقعا متوجه نیستید که این «استدلالهای» شما به طور تلویحی ادعا میکنند که اگرما از طریق علم توانستیم گوشت خوک را پاکسازی کرده، بیضرر بکنیم حلال میشود؟
بهتر است به جای این تلاش مذبوحانه بپذیرید که حرامو حلال هیچ ارتباطی با پاکیزگی و ناپاکیبهداشتی ندارند و مفاهیم روحانی هستند،اگر غیر از این بود هر چیز زیانآور برایسلامتی باید تحریم میشد و هر چیزمفید باید تشویق میشد و هرچیز زیانآوریبه محض یافتن راهی برای پایان دادن به زیانآوری آن باید جایزمیشد..
نیاز به گرما دادن بیش از اندازه, که از آن سوی گرما دادن برای تندرستی هم آسیبزاست,
کال باس خوک را هم میپزند؟
گزافه خوری اسراف هم در خوردن آزاد گوشتها هم نارواست, درباره سیگار هم بدیدم همان '..المیسر..''.آسانساز." هست، که مگر در ناخوشی بکار بردنش نارواست، که دردکشیدن را آسان میکند, همینجور تریاک,,,,,,
تا چندین بار سخن بی کم داشت خداوند قرآن هم نوشته هام را این جستار نخوانید گفتگو سودی ندارد,
"اللّهمّ""بی کمداشت خداوندا" مرا همیشه سمت همنشین خانه ات در مکه دار برپاساز پیوستن نماز,نه پوشاننده درست به بیهوده