11-03-2017, 02:19 PM
Transcendence نوشته: احتمالا رویکردی که دران پیشرفت تکنولوژی بسوی خود ادم باشد ،دچار همان مشکلات خواهد شد که گفتمان تکنولوژی سعی در بیان ان دارد.شخصا فکر می کنم پیشرفت رایانه ها با سهولت بیشتر همراه است تا ادم ها.چرا که نه مشکلات اخلاقی انچنانی با ان همراه است و نه مشکلات تکنیکی ان به گمانم به پیچیدگی پیشرفت دادن ادم باشد.از طرفی ،عموی سازی ان نیز با مشکلات خیلی پیچیده تری روبه رو است تا رایانه ها.
خوب این هسته اگاه چه کاری می تواند بکند جز این که اگاه باشد؟ ری کروزویل پیش بینی کرده است که تا سال 2045 به تکینگی فندین خواهیم رسید ،چه چیزی جز مردم عادی بی خبر که نسبت به هرگونه تغییر رادیکالی واکنش منفی نشان می دهند ،سنت پرست هستند و دین دار و اکثریت جامعه را تشکیل می دهند ،می تواند وسیله ای برای کند کردن تکنولوژی افسار گسیخته باشد.در اینجا باز تاکید می کنم،مسئله حقیقت داشتن یا نداشتن دین یا دین خاصی نیست،بله دین فقط یک لالایی شیرین و ارام بخش است ،ولی همین افیون توده ها می تواند در این سیستم و سرعت ان اخلال ایجاد کند.تا در این فرصت شاید بشود راه حل صحیح تر را پیدا کرد.
خوشبختانه از این پیشبینیها بسیار کردهاند که نمیدانم تا ٢٠ سال دیگر بهمان و بیسار میشود, بویژه در زمینهیِ هوشوارهها. روشنه,
سرانجام روز اگر همین روند پیش برود دیر زا زود هوشوارهها به تراز آدمی خواهند رسید ولی به گمان بالا, زمان اندک بیشتری در دست هست.
در سوی دیگر, این هستهیِ آگاه چه میتواند بکند, به دید من میتواند بکوشد روند را به سود آدم بدگراند.
رویهمرفته, اگر دیدگاه شخصی مرا میخواهید, اگر سرنوشت آدمی این است که بدست ماشینها جایگزین و نابود شود, کاری نمیشود
کرد و بهتر است بشود. اگر چند نابغه و ابرهوشمندِ آگاه میتوانند آنجا باشند که آدمی را از این سرنوشت شوم برهانند, آنگاه من کوشش خود را نمودهام.
دیدگاه شما میتواند در راهبردیابیهای جنگی کارآمد باشد که با دوستی برای نمونه با دین از این راه پیش برویم یا از آن راه پیش برویم, از
دید من ولی درست نیست. از دیدگاه منطقی نیز, اینکه تا ابرهوشمند میلیاردر آنجا در این زمینه آگاه باشند سودمندتر است تا ١٠ میلیون آدم معمولی.
.Unexpected places give you unexpected returns