نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ماجرای خنده دار طوفان نوح و بررسی آن

به شناسه خداوند مهرگستر خیلی مهربان
".. ﻭَﻟَﻮْ ﺃَﻥَّ ﻗُﺮْﺁﻧًﺎ ﺳُﻴِّﺮَﺕْ ﺑِﻪِ ﺍﻟْﺠِﺒَﺎﻝُ ﺃَﻭْ ﻗُﻄِّﻌَﺖْ ﺑِﻪِ ﺍﻟْﺄَﺭْﺽُ ﺃَﻭْ ﻛُﻠِّﻢَ ﺑِﻪِ ﺍﻟْﻤَﻮْﺗَﻰٰ ۗ ﺑَﻞْ ﻟِﻠَّﻪِ ﺍﻟْﺄَﻣْﺮُ ﺟَﻤِﻴﻌًﺎ ۗ ﺃَﻓَﻠَﻢْ ﻳَﻴْﺄَﺱِ ﺍﻟَّﺬِﻳﻦَ ﺁﻣَﻨُﻮﺍ ﺃَﻥْ ﻟَﻮْ ﻳَﺸَﺎﺀُ ﺍﻟﻠَّﻪُ ﻟَﻬَﺪَﻯ ﺍﻟﻨَّﺎﺱَ ﺟَﻤِﻴﻌًﺎ ۗ ﻭَﻟَﺎ ﻳَﺰَﺍﻝُ ﺍﻟَّﺬِﻳﻦَ ﻛَﻔَﺮُﻭﺍ ﺗُﺼِﻴﺒُﻬُﻢْ ﺑِﻤَﺎ ﺻَﻨَﻌُﻮﺍ ﻗَﺎﺭِﻋَﺔٌ ﺃَﻭْ ﺗَﺤُﻞُّ ﻗَﺮِﻳﺒًﺎ ﻣِﻦْ ﺩَﺍﺭِﻫِﻢْ ﺣَﺘَّﻰٰ ﻳَﺄْﺗِﻲَ ﻭَﻋْﺪُ ﺍﻟﻠَّﻪِ ۚ ﺇِﻥَّ ﺍﻟﻠَّﻪَ ﻟَﺎ ﻳُﺨْﻠِﻒُ ﺍﻟْﻤِﻴﻌَﺎﺩَ 31 ﺍﻟﺮﻋﺪ .."
"..هم تایا که اگر سخنشی روان شد بِهِش کوهها یا پاره شد بِهِش زمین یا گفتار داشت بِهِش مرده نه آری براخداوندِ دستور همگی آیا باز نبوده دلزده میشوند همانها باوریدند که اگر تا یا میخواهد خداوند تا نمایانَد مردمها همگیُ نه کم میشود همانها روپوشاندند برمیخوردشان به چه ساختند ناگهی یا آزاد میشود نزدیکی از سراشان تا هنگامی آورده میشود نویدِ خداوند اگرِ خداوند نه پشت میکند نویدگاهها 31 غرش ."
SAEEDStarv نوشته: دوست مهربانم تقریبا نود درصد گفتار های شما در این وب سایت را مطالعه کرده ام اما هنوز دلیلی بر قاطعیت شما بر این دین و اعتقاد نمیبینم.
خواهشمندم اگر در مورد این مطلب سخن یا جوابی دارید بفرمایید در غیر این صورت مبحث را منحرف نکنید.
سپاس

ببینید زبان نرمتان بر من کارگذار نیست ،چون بنده به کج سازیِ گفتگو از سویتان براجستارتان خوانده شدم،نمیدانم چرا ناباورها باور نمی‌دارند بنده باور به باورشان ندارمُ آیینم که باورِ خداوند پرستی هم فرمانپذیری هست را باور ندارند،ما از شما دلزده ایم که باور کنید تا نوید پروردنده مان که پیروزی باورمندها در دگر سرا هست را ببینیم،،در ناگواری باور سودی ندارد،
خداوندا تو میدانی که در دلم چه آگهی هست که سخنت را باور دارم ناباورها را از آیینم دلزده سازُ برپادار پیوست نمازم دار هم در خوشیِ بهشتت در روز دگر جای ده
پاسخ

پیام‌های این موضوع
ماجرای خنده دار طوفان نوح و بررسی آن - توسط SAEEDStarv - 09-21-2016, 08:45 AM
ماجرای خنده دار طوفان نوح و بررسی آن - توسط mbk - 09-21-2016, 03:51 PM
ماجرای خنده دار طوفان نوح و بررسی آن - توسط SAEEDStarv - 09-21-2016, 06:24 PM
ماجرای خنده دار طوفان نوح و بررسی آن - توسط mbk - 09-22-2016, 09:25 AM
ماجرای خنده دار طوفان نوح و بررسی آن - توسط SAEEDStarv - 09-22-2016, 12:08 PM