06-30-2016, 11:12 AM
سارا نوشته: !
نقل قول:گویا آن لینکهایی که من قرار دادم دیده نشده اند! چرا که اگر دیده شده بود دیگر نیاز به توضیح بیشتر نبود! چون در آنجا به تفصیل در مورد آغاز پخش این خبر در ایران سخن گفته شده است و اینکه اولین سایت خبری هم که این شایعه را انتشار داد بولتن نیوز بود!متاسفانه من نگاه کامل نداختم زیر بالاترین منبع به حساب نمیاد زیرا خبرخوان هست و...
بنده توی سایت های عربی سرچ زدم و خبر دروغ بودنش رو دیدم و تو سایت ها اومده اولین انتشار دهنده این خبر کار رژیم ایرانه
من همانند بعضی کاربران نیستم که اگر اشتباهی کرده باشم برای فرار از بحث حرف از مدارکی بزنم که اصلا وجود نداره یا ...!! [SIZE=2]تایید میکنم خبر شایع هست
[/SIZE]
نقل قول:"عائشة"، سافرت من المملكة العربیة السعودیة لممارسة "جهاد النكاح" فی سوریا حیث حملت من مقاتل إسلامی. هذا على الأقل ما أكدته أكثر من
وسیلة إعلامیة إیرانیة رسمیة. لكن رواد الإنترنت فی إیران لم یقعوا فی الفخ.
نقل قول: عاد الإعلام المؤید لینسج أكاذیب جدیدة حول " جهاد النكاح " المزعوم، و لكن هذه المرة بنكهة طائفیة قذرة قامت بها مواقع إیرانیة مقربة من النظام الإیرانی.
و نشر موقع " بولتن نیوز " الإیرانی أن " عائشة " إمرأة سعودیة سافرت إلى سوریا و مارست جهاد النكاح و حملت من مقاتل إسلامی، قبل أن یتم تناقل الخبر على العدید من وسائل الإعلام الإیرانیة، مع الصورة التی نشرها الموقع و قال إنها عائشة.
نقل قول:اما براستی گیراست که هم اکنون سایتها و رسانه های داخلی ایران معتبر می شوند اما در زمانهای دیگر خیر! برای نمونه هنگامی که در مورد مسائل حکومتی و ولایتی و انتخاباتی (بویژه انتخابات 88) هستند همگی از بیخ دروغ هستند و شایعه اما در یک زمانهایی چون اکنون می شوند معتبرترین رسانه های جهان!سو تفاهم شده منظور بنده این بود در مقایسه با خبرگزاری بالاترین که خبرخوان هست و مطالب رو از سراسر وب جمع آوری و توی وب سایت قرار میده اعتبار خیلی کم تری نسبت به باشگاه خبرنگاران داره
همین رسانه های معتبر (!) در مورد زندیق و آرش بی خدا هم چیزهایی گفته بودند پس با این حساب باید همه اش درست باشد ! برای نمونه خبر از دستگیری آرش بیخدا و تواب شدنش داده بودند!! پس درست بوده!! حتی اگر خود آرش بیخدا در سایتش تکذیب کند!! و دیگر آنکه این سایتهای خبری معتبر(!) هرگز سابقه ی اینکه به اشتباه خود اعتراف کنند را نداشته اند درست به مانند مردمان ایران ! پس از اینرو این چشمداشت را نباید داشت که خودشان بیایند و به کذب و شایعه بودن خبری که خودشان آن را با آب و تاب بیشتری نشر داده اند ، اعتراف کنند!
اینهمه در طول دوران احمدی نژاد همین رسانه های معتبر (!) داخلی شکستهای احمدی نژاد و خفت و خواری هایش در سفرهای خارجی و سازمان ملل را حماسه خواندند و یا جلیلی که مدام در مذاکره عقبگرد می کرد را پیروز میدان قلمداد می کرده اند پس همه اش درست بوده ؟!!
بنده هم باشگاه خبرنگاران رو آنچنان قبول ندارم و برخی از مطالب موجود توی سایت باشگاه خبرنگاران اصلا معتبر نیست