نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نبوتِ کتاب‌ِمقدس راجع به یک امپراطوری‌یِ شیطانی (مکاشفه ۱۳ : ۱-۱۰)

مطلبِ جالب دیگری که من پیدا کردم، این است که در قرآن، در آیه‌یِ ۸۲ از سوره‌یِ النمل، چنین آمده است: «هرگاه قول [= حکم یا وعده‌یِ عذاب] بر آن‌ها واقع شود، جنبنده‏اى را برای آنان از زمين بيرون آوريم تا با مردم سخن گويد، كه همانا مردم آيات ما را باور نمى‏كردند

جالب است که وحش دوم در این نوبتِ کتابِ مکاشفه که «نبی‌یِ کذّاب» هم خوانده شده است،‌ دقیقاً‌ همین کار را می‌کند و از زمین نیز بیرون آورده می‌شود:

آنگاه دیدم وحشی دیگر از زمین بیرون می‌آید. همچون بره دو شاخ داشت ولی مانند اژدها سخن می‌گفت. با تمام اقتدارِ وحش اوّل و به نام او عمل می‌کرد، و زمین و ساکنانش را به نیایشِ وحش اوّل که زخم مهلکش بهبود یافته بود، برمی‌گماشت. آیات عظیم از او به‌ظهور می‌رسید و حتی موجب می‌شد پیش چشم مردم آتش از آسمان بر زمین فروبارَد. به‌سبب آیاتی که اجازه داشت به نام آن وحش به‌ظهور آورد، ساکنان زمین را بفریفت و به آنها دستور داد تمثالی از آن وحش بسازند که به شمشیر زخم خورده، امّا همچنان زنده بود. (۱۳ : ۱۱-۱۴)
دقّت شود که این وحش دوّم زمانی وارد صحنه شده است که وحش اول زخمش شفا یاقته است. او در واقع، قدرت‌گیری وحش اول را تسهیل می‌کند.

خیلی جالب است که شیعه و سنی که به ظهور مهدی اعتقاد دارند، بر این باورند که در‌ آستانه‌یِ ظهور مهدی،‌ "عیسی مسیح" خواهد آمد و معجزات و کارهای شگفتی را به‌ظهور خواهد رسانید و راه را برای آمدن مهدی هموار خواهد نمود.

کلاً، کارهایی که در کتابِ‌ مکاشفه به این دو وحش نسبت داده شده‌اند، خیلی قابل‌انطباق هستند با آن‌چه در روایاتِ‌اسلامی در رابط
ه با ظهور مهدی و عیسایِ مسلمان می‌خوانیم.

[INDENT]آنچه مقدّس است، به سگان مدهید و مرواریدهای خود را پیش خوکان میندازید، مبادا آن‌ها را پایمال کنند و برگردند و شما را بِدَرند. (متی ۷ : ۶)

فرزندان این عصر در مناسبات خود با هم‌عصران خویش از فرزندان نور عاقل‌ترند. (لوقا ۱۶ : ۹)

(ترجمه‌یِ هزاره‌یِ نو)
[/INDENT]وب‌لاگِ من: پژوهش‌های شاه‌پور برنابا جوینده
پاسخ

پیام‌های این موضوع