11-22-2015, 11:18 PM
سارا نوشته: پیش از آنکه جوابتان را بدهم یک خواهشی دارم و آن اینکه فراموش کنید که بنده یک مسلمان هستم یعنی می شود؟! به خدا حسی که در برابر شما دارم مثل حسی است که یک فلسطینی در برابر یک سربازاسرائیلی دارد مثل حسی که عمو تم در برابر آخرین اربابش داشت! و این حس هم برگرفته از همان عالم ِ خیال است!
پیشتر گفته شد که برای عالم معنا مراتبی است و در این میان عرفا به بالاترین حقایق در عالم معنا می رسند. در نمونه ای که شما بیان داشتید یک پیکر تراش در عالم خیال یک پیکره ای را تصور کرده و سپس عین آن را خلق می کند. یک موزیسین یک معمار هم همینطور. اما عرفا قضیه اشان فرق می کند آنها نمی توانند آن حقایقی را که کشف کرده اند و دیده اند را با واژه های موجود در دنیای مادی برای کسی بازگو کنند. همان داستان معروف افلاطون را که حتما خودتان بهتر می دانید داستان آن غار و آدمهایی که به بیرون آن غار می روند و..
حکایت آن غار در حقیقت حکایت همین دنیای مادی ماست و بیرون غار می شود عالم معنا! پس عالم معنا گستره ای بس وسعتر از عالم مادی دارد.
...
جهان پندار به هر جهانی راه بدارد, به جهان معنویات و خدا و پیغمبر! راه ندارد.
تا جاییکه تا این اندازه پذیرفته باشد هیچ گرهی در کار نیست, ولی چامهسُرایان و عارفان گاه
یاوهها گفتهاند و گویا از "رازی" بخواهند پرده بردارند, از بهمان و بیسار داستان درست کردهاند.
دریافت اینکه «نیروی گرانش» همان اندازه شگفتانگیز است که پندارهیِ «لامپ سهگوش»,
تنها میگوید که شناختشناسانه هیچ کدام دادهیِ افزودهای دربارهیِ «چرایی» جهان دربر ندارند.
.Unexpected places give you unexpected returns