10-14-2015, 01:22 AM
Secular نوشته: شما درویش نیستی خب عالم معنا رو هر کی میتونه یه تعریف ازش بکنه ولی من می خوا م بدونم این عالم معنای درویش چیه! چیه که رفیق ما امریکا رو ول کرده اومده شاگرد آملی شده حوزه قم!!!!!!!! حالا بازم هس نمی دونم جویا جهانبخش رو می شناسین یا نه الان داره حافظ پژوهی می کنه و قران پژوه و دیروز تو انقلاب هم کلی کتاب ازش دیدم برا خودش یه پا ادیب و مجتهدی شده این بابا از بچه های مدرسه ما بود البت یه دهه قبل ما فک کنم :-) بعد نفر اول کنکور ریاضی هم شد بعد رف برق سر یه سال نشد انصراف داد رف حوزه . خب این عالم معنا واقعن اگه هپروت باشه پ چرا نخبه ها را جذب می کنه . همون جابز هم تو یه دوره ای از زندگیش بدجوری به دنبال این عالم می گشته حتی میره هند و اینا . نمی دونم چرا ذهنم درگیره این عالم شده. شاید بخاطر تغییر محیطه خوابم بهم ریخته الان ساعت یه ربع چهار هس ولی من هنو بیدارم
"عالم معنا"یِ درویش همان افیون روانیست و مغزیکه به افیون, خواه فیزیکی خواه روانی خو بگیرد
و کژخو ( = معتاد) شود برای گرفتن دوز بیشتر از چیزهای بزرگتر از دانشگاه هم خواهد گذشت, پس این
ول کردن نمونهوار دانشگاه یا بهمان و بیسار چیز به معنی برتری "افیون" نیست, تنها از نیرومندی آن میگوید.
.Unexpected places give you unexpected returns