10-14-2015, 12:44 AM
Secular نوشته: وای که چه اعتماد به نفسی داری شما:-) بیچاره سارا عجب صبری داشته! پ واقعن یه درویش بودهدر ضمن آوتارش هم تو هم میهن عکسه همین سید خلیله:-)
شما برو یه سر هم میهن خب! بعد برو تو پروفایل همین کاربر بعد ببین چیا نوشته! همین جمله ی خرقانی رو هم توی پروفایلش نوشته :-) دیگه تو روز روشن بگو شبه :-)
اونی که نگرفته خود شمایی جانم! خود سارا هم بیچاره در دفاع از خودش گفته بود که همون یارویی که استارتر اون تاپیک بود رو به این فاروم دعوت کرده بود:
quote=سارا;82495]البته من این فروم را به آنها نیز معرفی کرده بودم و بهشان گفته بودم بجای اینکه اینقدر دور همی گل بگویید و گل بشنوید بیایید در این فروم هم فعالیت کنید و از دینی که اینقدر بر روی آن تعصب دارید دفاع کنید که یکیشان (همان mastoor هم میهن) قبول کرد و آمد ولی عضو اینجا نشد تنها بعنوان میهمان می آمد وبیشتر پستهای مرا (چون مرا یک سنی می بینند ایشان) رصد می کردند . و خب هرچه دعوتشان کردم برای عضویت در اینجا نپذریفتند چون شرایط اینجا را برای بحث عادلانه نمی دیدند! البته در همان فروم خودشان هم در مورد فروم شما و اینکه ماهیت صهیونیستی دارند مطلب گذاشته اند ولی خب حال که دیدند من دیگر تمایلی به حضور در این فروم را ندارم و البته از آنجایی که در فروم خودشان هم بعلت محیط بسیار بسته ای که دارد و جبهه گیری های عجیبشان نسبت به عرفان و طریقت آنجا فعالیت نمی کردم به من پیام دادن که بیا عضو هم میهن شویم و با هم راجع به دین و عرفان بحث کنیم بعد دیدم که همچین مطالبی را گذاشته است البته اولش خیلی دلم خنک شد ولی بعدش نه!! چون آمدم خودم هم یک جستار در مورد موسیقی سماعی و سید خلیل باز کنم اما تاییدش نکردند و هرچه به مدیر آن تالار پیام دادم که چرا؟ دلایل بی ربطی را آورد و گفت شاید تاپیکتان تکراری است و....از هم میهن هم زده شدم
[/quote]
هنوز نگرفتهاید stalker کیست, ازینرو بخش بالا از بیخ اَبیراهیده (= بیراههرفته) است.
Secular نوشته: بذار خیلی رک بهت بگم تا الان من هرچی از این دختر توی پستاش دیدم صداقت و معصومیت بوده یعنی دقیقا برعکس شما! خودتم خوب میدونی این دختر چجور دختریه پ نیازی به توضیح من نیس. ولی واقعن از این رفتارتون خوشم نیومد اینکه داری می بینی طرفت یه آدم مظلوم و پاکه و اهل جواب دادن و کل کل نیس ولی هی مدام میکوبیش مسخرش می کنی چه می دونم دعواش می کنی . ازتم می پرسم می گین انگیزه ندارم جواب بدم :-) چون خودتون هم خوب میدونین چرا اینقدر اذیتش کردی!
این اندازه که شما دربارهیِ این کاربر اینجا دارید مینویسید, بیشترین برداشت را میدهد که خود
او باشید از سر کنجکاوی آمده باشید پاسخ همان پرسشهایی که با نام [MENTION=1283]سارا[/MENTION] کرده بودید را بگیرید.
انگیزهیِ من از گفتگو با [MENTION=1283]سارا[/MENTION] بیشتر از همه در این کوتاه میشد:
Mehrbod نوشته: من شما را دارم برمیانگیزانم تا کمی از خشکاندیشی
در بیایید و افکران (افق) دیدتان گستردهتر شود (بساکه از آن عالم معنا به عالم واقعیت و خاکی ما هم نیمنگاهی بیاندازید).
.Unexpected places give you unexpected returns