10-03-2015, 10:02 PM
Mehrbod نوشته: حافظهیِ شما هم بیمانند به خواندنتان نیست: زمخت.
کس دیگری شما را با کس دیگری جابجا گرفته, آنرا انگ از سوی من میبینید.
خندهآوری کار اینجاست که من که در آن گفتگو هیچکاره بودهام و تنها خواننده میدانم کس دیگر میلاد (@sonixax) بوده که شما را با
کس دیگر — سرکار @folaani پیشین, که با نام کوروش اینجا فعالّیت میکرد — جابجا گرفته است, ولی خود شما گویا هنوز نمیدانید که چه به شما گفته است.
پ.ن.
اگر این اندازه براستی کنجکاوید که چرا چیزهاییکه میگویید برای من پذیرفته نیست, بسادگی برای این که چیزهاییکه میگویید
در خود اندیشه و باریکبینی بسنده را پُرگاه ندارند و این پیوندی به مسلمان بودن و نبودن شما ندارد.
هر آینه, همبستگی (correlationship) میان مسلمانی و کمتوجهی به چشم میخورد.
پ.ن٢.
جای دیگر هم به یاد دارم از من خواسته بودید از دشنامهایی؟ که به مسلمانان در هممیهن داده بودم پوزش بخواهم اگر بهمان و بیسار
شود, جدا از این بخش اگر بهمان و بیسار, شما نبایستی نگران این باشید چون تارگردانان هممیهن هرگز از همچو نوشتههایی نمیگذرند.
این یکی را نمونهوار داشته باشید که چه اندازه با سرکار @Russell سر آن خندیده بودیم:
روشن است که در پاسخ نه تنها این پست من که تنها جابجایی دگراندیش با "مسلمان" بود را زدودند, بساکه یک کارت زرد (فوتبال!) هم به من دادند و دنبالهیِ ماستمالی را میتوان اینجا خواند: سانسورهای سایبری دولت
یکی از ماست مالیهایِ خندهآورتر که باز در دنباله به کارت زرد و قرمز انجامید:
یک بام و دو هوا, برآمدهیِ خشکاندیشی.
قربان می دانم که بحث با شما هیچ فایده ای ندارد اما شما دیگر تحقیر و توهین به مسلمانی را از حد گذرانده ایدکاش چرایش را می دانستم. اما آیا این حرف شما نیست جناب باریک نگر:
Mehrbod نوشته: این پیک از چشم من دور افتاده بود.
شما بیگمان درست میگویید, نگرش من بیشتر این بود که رفتار این کاربر هیچ دور از باور یا پیشبینی
نبوده است. چنانکه نگاه من را میدانید, با مسلمان نمیتوانید دوستی کنید زیرا کسیکه مسلمان است یا
باورهای او کار دست آدم میدهند, یا منش او که به مسلمانی او را گرایانده جای دیگر کار دست آدم میدهد.
این کاربر یعنی بنده نه؟
. یا این حرف خود شما نیست؟
Mehrbod نوشته: (عَ مَ لِ) [ ع . عملة ] (اِ. ص .) 1 - ج . عامل . 2 - در فارسی به معنی کارگر، مزدبگیر.
خب این یعنی چه در عربی عمله جمع عامل هست و در فارسی به معنی کارگر و مزدبگیر یعنی در فارسی به معنای مفرد بکار می رود حضرت آقا! می دانم حرفم قابل قبول نیست نیازی نیست بحث کنید چه خوب مسلمانان هم میهن در مورد شما قضاوت کرده اند که نگاهتان به مسلمانان از قله به ته دره است. به خود بنده هم صریحا گفتیتد که تو همتای من نیستی و نمی توانم تو را جدی بگیرم. حتما این را هم از روی زمخت اندیشی و نگری اشتباه می کنم نه؟
بگذریم هر چند برایم خنده دار است یا شاید گریه دار که این نژاد پاک آریایی مسلمان و غیر مسلمانش خدا باور و نا خدا باورش رفتاری یکسان و همسان دارند :)) شما مرا به جرم خدا باوری بدار کشیده اید و مدام انگ و تهمت بهم می زنید شیعیان مرا سنی می خوانند و سنی ها هم مرا عارف مسلک رافضی غالی صفت و از میان اینها تنها گروه خدا ناباوران هستند که بنده را مسلمان می دانند:)شما که پست هایم را بقصد تحقیر کردنم از بر شده اید بهتر است سری هم به این فروم بزنید تا بیشتر بتوانید تحقیرم کنید :
نمایش مشخصات: sarah - انجمن گفتگوی شیعی
بروید آن جستار "چرا تشیع را قبول دارید ؟" را بخوانید . شیعیان غیور ایرانی مرا به صلیب کشیدند و وهابی خواندند و سنی دو آتیشه و چقدر که در پیامهای خصوصی حرفهای خوب شنیدم چقدر در پیام های عمومیشان به بنده لطف داشتند. راستش را بخواهید رفتارشان درست عین شما بود. براستی چه فرقی بین شما و آنان هست؟ هر دویتان اهل انگ زدن و تحقیر کردن و توهین کردن هستید و دنبال بحث کردن و رسیدن به حقیقت نیستید فقط دوست دارید در مقابلتان بگویم بله قربان چشم قربان حق با شماست قربان . از اهل سنت هم که چه بگویم مرا عارف مسلک نادان خطاب می کنند و کافر می خواندند و.....
درویشی هم جز ملامت خلق در دنیا چیزی به همراه ندارد و چه خوب که از خلق رانده شوم تا به حق برسم.
پ.ن. خنده آور آنجاست که شما می گویید بنده تراز خودآگاهی ام بالاست و هرچه که می گویم اینطور نیست قبول نمی کنید :))) چرا چون مسلمانم نه؟ براستی بنده خودم را بهتر می شناسم یا شما ؟ این بدیهی است که هرکسی بیشتر از دیگران در مورد خودش معرفت و شناخت پیدا می کند. اما بنده وقتی می گویم خودآگاهی پایینی دارم شما فقط و فقط برای اینکه طبق روال همیشگیتان حرفم را رد کنید در این مورد هم لجاجت بخرج داده و حرفم را نمی پذیرید و انگی چون "خود خوار داشت"و.. از این حرف ها را به بنده می زنید. واقعا اظهر من الشمس است که شما مسلمانان را بجرم مسلمانیشان چنین تحقیر می کنید و هیچ کدام از حرفهایشان را نمی پذیرید.
کاش شما که در غرب زندگی می کنید کمی تحت تاثیر فرهنگ غربی در دمکرات بودن و قضاوت نکردن و پذیرفتن سخن حق از هر کسی ،قرار بگیرید.در جستاری که عینا آن را در این فروم باز کرده بودم و در مورد ارتباط موسیقی و معماری بود در یکی از همین فروم های غربی از کاربرهای غربی همچین چیزهایی شنیدم که واقعا به تحیر رسیدم!!
نقل قول:I don't have any reference but I can tell you to see the thesis "Architecture & music " written by Hesam Aldin Seraj.
نقل قول:As I know, his final project was about this topic, and he got an excellent point for his MS diploma, too
بخدا که می توانستم جواب تمام حرفهایتان را در مورد زبان پارسی و واژه های پارسی بدهم ولی می دانم که سودی ندارد تا بیایم جواب بدهم انگ، دشنام و تحقیر را روانه ام کرده اید و هرگز قبول نمی کنید. شما که عربی را تحقیر می کنید فقط این را بدانید که خداوندگار شعر و ادب پارسی دکتر کدکنی دارای دکترای زبان و ادبیات عرب هستند. بنده ام می خواهم رشته ام از ادبیات پارسی به ادبیات عرب تغییر دهم چرا که ...