10-03-2015, 08:46 PM
Mehrbod نوشته: من هنوز انگیزه بسنده برای خواندن جُستار نامبردهیِ هممیهن را نداشتم و ندارم. نوشتههایِ شما در راستای اینکه بنده و .. خوانده شدهاید هم
داستان خسته کنندهای شدهاند, تنها یک نیم نگاهی به نوشتههایِ خودتان بیاندازید میبینید دیگران پیوسته از شما میخواهند که آنان را "قربان", "ارباب" و ...
صدا نکنید, ولی گوشتان بدهکار نیست. روشنگری مرا هم در جُستار دیگر روشنه نخواندهاید و بازگویی آن در اینجا تنها بازگویی بازگفتهها خواهد بود.
در این میان اینکه دیگر چرا شما به من ارباب میگویید و من چرا به شما گوشزد نکردهام ارباب درست نیست هم شوخی تلخندآوری بود,
من نه تنها لغزشهایِ نوشتاری شما را برمیتابم بساکه نوشتههای خودم را نیز به لغزش میآلایم تا برای خواننده آسانتر خوانده شوند.
در زبان پارسیگ (پهلوی میان) و هم در دیگر زبانهایِ هندواروپائین, مانند انگلیسی, و بویژه ایتالیایی بازوات (= تشدید) را داریم و این
هم یکی دیگر از لغزشهایِ فراگیر است که بازوات (تشدید) از زبان عربیک میاید. ازینرو هتّا که گفته میشود در اوستا به چهرهیِ هاتا
آمده امروز درست است. نمونههایِ دیگر: کلّه, پلّه, دَرّیدن, چلّه. در انگلیسی نمونهوار Terrible, یا در ایتالیایی Bellissima.
یک واژهیِ دیگر که امروز بازوات آن پُرگاه میافتد همان «پُرّ» است, برای نمونه در پارسیک بمانند انگلیسی, به ماه شب چهارده میگفتهاند پُــرّماه = fullmoon.
بله حق با شماست که نخوانده اید ولی بهم انگ را زدید و آن را ناشی از منش مسلمانی و مسلمانی ام دانستید. راستش را بخواهید اصلا برایم مهم نیست که قبول کنید ولی از اینکه پیش خودتان رسوایتان کنم چرا ! اینکه براحتی مرا با نه یک کاربر و نه در این فروم بلکه با کاربر دیگری در فروم دیگر یکی دانستید و بنای توهین و تحقیر و انگ زدن گذاشتید اصلا برایم مهم نیست چون بنده سایه ی هیچ هم نیستم ولی اینکه آن را به منش مسلمانی و مسلمانی ربط دادید چرا. و از آنجا که بنده در هر جا که عضو بشوم معمولا نام کوچکم یا در نام کاربری و یا در پروفایلم هست و اینکه ادبیات خودم را دارم که همانا آورن شعر و غزل و دوبیتی است. این را حتی یک بچه 1 ساله ام می تواند بفهمد:)
بحث با شما سر هر چیزی بی فایده است حتی سر دانشی که حداقل مشغول جستجو در دنیای آن هستم یعنی ادبیات. براستی که هر چه بگویم قبول نیست چرا ؟ چون مسلمانم ! چون باید هر چه انگ و توهین و تحقیر در چنته دارید بر سرم خراب کنید و لذت ببرید.
کی دیگران از من خواستند که آنها را ارباب یا قربان صدا نزنم؟ فکر می کنم فقط جناب راستین بودند همین! پس لطفا جمع نبندید و در پی آن نباشید که مرا یک شخص مازوخیستی و submissive معرفی کنید. ولی باشد بنده پست هایم را مرور می کنم ولی شما هم حداقل آن پست هایی را که در خطاب مسلمین نوشتید را یک مرور سطحی بکنید . آنگاه درخواهید یافت که با چه خشم و نفرتی آنان را مورد خطاب قرار دادید و هر چه آنها برای شما استدلال علمی و دلیل منطقی آوردند را براحتی و به هیچ دلیلی رد کردید! براستی چه دلیلی بالاتر از مسلمانی!
واقعا متاسفم بابت مرامتان. حتی آنقدر شجاع نیستید که از حرف خودتان دفاع کنید و یا قبول کنید که اشتباه کرده اید و ناجوانمرادانه انگ و تهمت زدید.