09-23-2015, 05:02 PM
نقل قول:چرا اینطور پرکنایه صحبت میکنید و بحث را شخصی میکنید؟۱- بیزاری از انسان خلافکار فرق دارد با بیزاری از نوع انسان.
من به چیزهایی بجز خودم اهمیت میدهم، مثل خانوادهام، دوستانم و آشنایانم. شاید حتی چیزهای انتزاعی هم برایم مهم باشند، مثل هنر و «آیندهی بشریت»، اما بله، من به «آیندهی حیوانات» اهمیتی نمیدهم، به نظرم هیچکس نمیتواند صادقانه به چنان چیزی اهمیتی معنادار بدهد، هنوز هم استثنایی ندیدهام و همهی طرفداران حقوق حیوانات و گیاهخواران و ... مثل شما از آن به عنوان روشی برای تحقیر دیگران به عنوان شکمباره و بدذات و خشن و ... و برکشیدن جایگاه اجتماعی خودشان بهره بردهاند. شما میخواهید سوی مقابل را متهم به سنگدلی بکنید در حالی که چنانکه هم شما و هم اگناستیک نشان دادید، بیزاری شما از انسانها بیشتر از عشقتان به حیوانات است. من دارم زندگیام را میکنم، شما هستید که باید استدلالهای قانعکننده ارائه بکنید. بگذریم.
۲- چون شما به حیوان اهمیت نمیدهید احتمال زیاد در گروه ضد محیط زیست قرار می گیرید. مثل شما زیاد است. دلفین خیلی هوشمند است و بدون تربیت و شرطی کردن با انسانها در دریا دوستی می کند ولی ژاپنی های مثلا متمدن آنها را برای حفظ سنت خوردن گوشت دلفین قتل عام می کنند. کره و چین با سگ و گربه نیز چنین می کنند. آنه هم مثل شما فکر می کنند.
حتی هیتلر نیز می گفت که به تعالی انسان فکر می کند و مهم نژاد آلمانی است بقیه پشمند.
عمل به دستورات و قوانین اسلام ترویج فحشا و قباحت و زشتی واقعی است. رقص و آواز و سکس و برهنگی و پورنوگرافی و اختیار زن به تعدد شریک جنسی نه فساد است و نه فحشا بلکه از حقوق مسلم زنان و مردان جامعه میباشد.