09-19-2015, 01:31 AM
Agnostic نوشته: اینکه بگوییم چون در کشاورزی باید میلیونها حشره را نابود کنیم پس گیاهخواری بد است و گوشت حیوان بخوریم خوب است اشتباه است. هدف گیاهخواران کشتن کمتر موجودات است و حیوانی مثل گاو یاشعورتره از شته و آفت گندم..
این چه هدفیست که به کشتار کمتر موجودات دیگر فکر میکند ولی به سلامت خود انسان فکر نمیکند ؟! (=پارادوکس)
Agnostic نوشته: از مورد ۲ می خواستم بگم جمعیت انسان اگر کم شود کشاورزی ارگانیک که در آن از آفت کش شیمیایی استفاده نمیشود و کفشذوزک ها و حشرات علیه آفت استفاده میشود جوابگو خواهد بود.
شما در شماره 2 فرمودید 20 میلیون نفر هم بنا به نظر دانشمندان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! زیاد است! یعنی ما بیاییم 7 میلیارد انسان را بکشیم که یک وقتی حیوانات اوف نشوند ؟! در شماره یک معیارتان میزان شعور بود! پس آیا این حیوانات شعور بیشتری دارند که باید به خاطر اوف نشدنشان 7 میلیارد انسان را قربانی کرد ؟! آیا متوجه رادیکال بودن نظر خودتان هستید ؟
Agnostic نوشته: موجود برتر موجود هوشمند نیست موجود برتر موجودی است که به گونه های دیگر از حشره تا میمون و آبزیان و پرندگان کمتر آسیب برساند.
نظر شخصی شماست! و درست مقایر با فرگشت و ذات طبیعت.
Agnostic نوشته: آماری گرفته نشده بفهمیم که آیا همه حیوان دوستان از انسان تنفر دارند. ولی من به شخصه حیوانات را حداقل از مردم ایران برتر و والاتر می دانم چون در ایران هستم و می بینم مردم از فقیر تا غنی و از دیندار تا بی دین به فکر کلاهبرداری و دزدی و بی اخلاقی هستند من برای دلال کلاهبردار مال اندوز ارزشی قایل نیستم چرا که مگس را از آن برتر می دانم!
پس خودتان یکی از حیوان دوستانی هستید که از انسان تفر دارد!!!!
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری