08-09-2015, 02:54 AM
sonixax نوشته: تصادفی که من کردم دست کمی از سقوط نداشت :)قربان جسارتا خودتان لینکی را که به بنده معرفی کرده اید خوانده اید؟
فلو هرگز خداباور یا مسلمان نشد : آنتونی فلو - WiKi
نقل قول:آنتونی فلو سرانجام در تاریخ ۸ آوریل ۲۰۱۰ در حالی که به وجود خدا باور داشت در گذشت.دوباره از همان منبعی که خودتان معرفی کردید:
نقل قول:ضمنا آنتونی فلو یک سال قبل از درگذشتش راجع به دین اسلام نظرات مثبتی داشتخب این یعنی چه؟ وقتی نظر مثبتی نسبت به یک دینی داری یعنی چه؟ یعنی آن را پذیرفته ای !!
آنتونی فلو بزرگترین فیلسوف ملحد جهان مسلمان شد | شیرینه
فیلسوفی که مسلمان شد | روزگارنو
بزرگ ترین ملحد فلسفی جهان، به خدا ایمان آورد!
sonixax نوشته: بگذریم!
مادر من سکته مغزی کرد! من دست به دامن دکترها شده بودم نه خدا!! جواب هم داد :))
خود شما اگر مریض شوید به جای اینکه بروید به امامزاده ها دخیل ببندید یا دست به دامن دعا شوید صاف میروید پیش پزشک متخصص! چرا ؟! چون در ناخودآگاه خود به خوبی مدانید که تنها کسی که میتواند شانسی برای مداوا به شما بدهد پزشک و علم است نه دخیل و خدا!
راستش من به پزشکان متخصص اعتقادی ندارم چون تجربیات زیادی در این زمینه دارم! از نزدیک دیدم بیماری بود که همه ازش قطع امید کرده بودند و دیدم چگونه شفا یافت .
من بعینه این شعر حافظ را در زندگی دیده ام:
دردم نهفته به ز طبیبان مدعی
باشد که از خزانه ی غیبم دوا کنند
بنده در ناخودآگاهم بخوبی می دانم که آنکس که می تواند شفا دهد یا بلا دهد تنها اوست و دیگران تنها مهره ای در دست او
بقول حضرت مولانا
ای هفت گردون مستِ تو ما مهره ای در دستِ تو
ای هستِ ما از هستِ تو در صد هزاران مرحبا
در ضمن خدا را شکر که مادرتان شفا یافت. ان شالله سایه اشان همیشه بر سرتان باشد که در عالم هیچکس مثل مادر نیست.