07-24-2015, 11:21 AM
سارا نوشته: قصدم جسارت نبود عذر می خواهم. ولی در یک از جستارها که مربوط به دو تن از کاربران خدا باور بود (حزب الله و mbk) دیدم که یکیشان را اخراج کرده اید و دیگری هم تهدید شد اگر وسط بحث های جدی آیه قرآن بیاورد اخراج خواهد شد!
اخراج ( دائمی ) با تنبیه فرق داره ... یعنی ممکنه به دلیل بر هم زدن نظم ، برای مدت کوتاهی بازداشت بشه مثلا 3 روز !! این کاربر خاص mbk هم نه به دلیل مسلمان بودن بلکه به دلیل بی توجهی به جو تاپیک ها و اینکه وسط هم بر بحثی آیه ای از قرآن میاورد و کلا طرز نگارشی داره که قابل خوندن نیست و بارها هم بهش تذکر داده شده ولی خودشو اصلاح نکرده ، چند باری تنبیه شده ... اما میبینید که هنوز هم میتونه فعالیت کنه و ما کاری بهش نداریم .
سارا نوشته: خب من می دیدم که در بحث ها شما فقط به بنده بابت حرف هایم تذکر می دهید در حالی که بدیگران کاری ندارید.
دوست عزیز برای شما سوتفاهم شده ... این گفتگو هایی که در خلال بحث پیش میاد ، نه به عنوان تذکر مدیریتی یا اعمال قانون هست بلکه صرفا ابراز عقیده خودم هست . خب چون با شما اختلاف نظر دارم ، با شما الان بحث میکنم اما هرگز از ابزار مدیریتی استفاده نمیکنم .
سارا نوشته: در ضمن دیگر مدیر اینجا هم مرا متهم به آیدی سازی کرده و گفتند که بنده فلانی سابق هستم و اینکه نباید در برابر حرف های ایشان حرف بزنم. خب همه ی اینها چه معنایی می دهد؟
خب سابقه کاربر مذکور در بی نظمی انقدری خراب هست که ممکنه همه رو به شک بندازه و من هم این رویه انگ زدن به این شکل رو تایید نمیکنم . ولی به نظر من شما در اینجا به شکل دلخواه میتونید فعالیت کنید .
سارا نوشته: این یعنی که باید یوزرم مسدود شود و اخراج گردم !
خیر هرگز چنین اتفاقی نمیوفته صرفا به دلیل ابراز عقیده ...
سارا نوشته: ! می دانم کسی اینجا بدنبال حقیقت نیست همه اسلام ستیزند!
در همین مورد هم میشه گفتگو کرد . خب ظاهرا هر کدوم از ما حقیقت رو یه چیزی میبینه !! اسلام ستیزی هم به منظور خنثی کردن اثرات نا مناسب این آیین بر زندگی ماست .
سارا نوشته: من سر جنگ با هیچکس و هیچ دینی و هیچ نژادی ندارم فقط و فقط می خواهم از سرگردانی در بیایم و بعد از مدت ها به یک منزلی برسم به یک حقیقتی. همین
بسیار هم عالی ... شاید رویه برخورد در این انجمن نیاز به اصلاح داشته باشه !! شما هم بمونید و در این مسیر با ما همراه باشید .
پ.ن : چند پست اخیر ، زیاد به این تاپیک مرتبط نیستن . احتمالا اونها رو به زودی منتقل میکنم .